خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه : برای 4 نفر
    روغن به میزان لازم
    برنج 100گرم
    جعفری 2قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
    فلفل به میزان لازم
    تخم مرغ1عدد
    نمك به میزان لازم
    پیاز1عدد (كوچك)
    گوشت 250گرم (چرخكرده و بدون چربی) مواد سس :

    خامه 200گرم
    آب 2پیمانه
    پیاز2قاشق سوپخوری (سرخ شده)
    رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری
    روغن 2قاشق سوپخوری (مایع)
    طرز تهیه: 
    ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید.از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ‌ کنید.رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 
    شامی‌ها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.شامی‌ها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامی‌ها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامی‌ها را تزیین نمایید. 
    نكات:
    1)اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرده و بعد به مواد اضافه كنید. 
    2)اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوش دوست ندارند بهتر است.
    3)در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید. 
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان