ميگو سوخارى
مواد لازم :
ميگوى درشت نيم كيلو
پودر پانكو يا آرد سوخارى. به ميزان لازم ( حدود يك پيمانه)
آرد سفيد. ٣/٤ پيمانه
سركه ١/٤ پيمانه
آب ليموترش تازه ٣ ق غ
نمك و فلفل و پودر زنجبيل و پودر سير به ميزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردنى ٢ پيمانه
طرز تهيه :
براى تهيه ميگو سوخارى ابتدا ميگوها را از پوست در آورده سر ميگو را جدا كرده و شكافى در امتداد خط كمر ايجاد كنيد و رگ را خارج كنيد . ميگوها را شسته و كنار بگذاريد .
سركه آب ليموترش ، نمك ، فلفل، پودر زنجبيل و پودر سير را خوب با هم مخلوط كنيد و ميگوها را به مدت نيم ساعت در اين مواد بخوابانيد.
مرينيت كردن ميگو بيشتر از نيم يا حداكثر يك ساعت باعث سفت شدن ميگو ميشود.
روغن را در ظرف كوچكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. آرد سفيد را با مقدارى آب مخلوط كرده تا مانند ماست شود . ميگوها را ابتدا در اين خمير شل بزنيد و بعد در آرد پانكو بغلطانيد سپس در روغن داغ غوطه ور كنيد تا كاملا طلايى شود .
ميگوى سوخارى را به همراه سس تارتار و انواع سبزيجات ميتوانيد سرو كنيد.
نوش جان