خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ميگو سوخارى

    مواد لازم :

    ميگوى درشت                نيم كيلو

    پودر پانكو يا آرد سوخارى.        به ميزان لازم ( حدود يك پيمانه)

    آرد سفيد.         ٣/٤ پيمانه

    سركه             ١/٤ پيمانه

    آب ليموترش تازه        ٣ ق غ 

    نمك و فلفل و پودر زنجبيل و پودر سير    به ميزان لازم 

    روغن مخصوص سرخ كردنى        ٢ پيمانه 

    طرز تهيه :

    براى تهيه ميگو سوخارى ابتدا ميگوها را از پوست در آورده سر ميگو را جدا كرده و شكافى در امتداد خط كمر ايجاد كنيد و رگ را خارج كنيد . ميگوها را شسته و كنار بگذاريد .

    سركه آب ليموترش ، نمك ، فلفل، پودر زنجبيل و پودر سير را خوب با هم مخلوط كنيد و ميگوها را به مدت نيم ساعت در اين مواد بخوابانيد.

    مرينيت كردن ميگو بيشتر از نيم يا حداكثر يك ساعت باعث سفت شدن ميگو ميشود.

    روغن را در ظرف كوچكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. آرد سفيد را با مقدارى آب مخلوط كرده تا مانند ماست شود . ميگوها را ابتدا در اين خمير شل بزنيد و بعد در آرد پانكو بغلطانيد سپس در روغن داغ غوطه ور كنيد تا كاملا طلايى شود .

    ميگوى سوخارى را به همراه سس تارتار و انواع سبزيجات ميتوانيد سرو كنيد.

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان