خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزابانان ساندویچی

    پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا خیلی شیک و سبک است و می تواند به عنوان یک پیش غذا برای مهمانان یا یک شام سبک و خوش طعم باشد.

    مواد لازم برای پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :

     سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد قارچ خرد شده 100 گرم فلفل دلمه ای2 عدد پیاز 1 عددنان ساندویچی به میزان لارم پنیر پیتزابه میزان لارم آویشن یا ادویه پیتزابه میزان لارم ادویه به میزان لارم رب گوجه به میزان لارم نمک و فلفل به میزان لارم

     

    طرز تهیه پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :

    ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.

    بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.

    حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.

    نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.

    کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان