خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اسکون مرغ_پنیری

    مواد لازم : 

    آرد 2پیمانه

    شکر 2قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری

    نمک 1قاشق چایخوری

    خامه 3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین

    کره (خرد شده) 1پیمانه

    مرغ (سینه(یا کالباس) دو قطعه

    پیازچه 1سوم پیمانه

    پنیر چدار 1پیمانه

    قارچ خورد شده 1/2 پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

    آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. 

    کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید. 

    نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

    مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را به همراه قارچ مقداری با کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

    حالا مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

    پنیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

    داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

    حالا اسکون را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان