خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاکوره_برنج

    برنج چلو (پخته و سرد شده) 1 فنجان

    پیاز (نگینی خرد شده) نصف فنجان

    فلفل قرمز (در صورت تمایل پاپریکا) به میزان دلخواه

    زنجبیل (رنده شده) اندازه 2 سانت از زنجبیل

    گشنیز (ریز خرد شده) 1/4 فنجان

    زیره سبز و زیره سیاه نصف ق چ

    تخم گشنیز و زردچوبه نصف ق چ

    آرد نخود 5 ق غ

    آب 5-6 ق غ

    نمک به میزان لازم

    روغن مایع (برای سرخ کردن) به میزان لازم

    طرز تهیه پاکوره برنج

    برنج را در ظرفی ریخته و با دست کمی ورز میدیم تا نرمتر بشه . بقیه مواد به جز آب و روغن را با برنج مخلوط میکنیم . و نیم ساعت صبر میکنیم تا برنج با پیاز مارینه بشه .

     بعد کم کم آب رو به مقدار لازم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .از مایه قاشق قاشق برداشته و در روغن داغ سرخ میکنیم . 

    نکته :

    برای این دستور بهتره از برنج شفته و نرم ، سرد و مونده استفاده کنیم. 

    به خاطر داشتن ادویه های معطر موقع سرخ کردن بوی خوبی اشپزخونه رو میگیره .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان