خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیسادیای مرغ و پنیر و اسفناج ( مکزیکی)

    طرز تهیه کیسادیای مرغ و پنیر و اسفناج ( مکزیکی)
    مواد اولیه :
    پنیر (خامه ای) ۱۰۰ گرم
    پودر سیر ۱/۴ ق چ
    اسفناج (پخته شده/تازه یا فریز شده و آب شده) ۱۴۰ گرم
    پنیر (فتا) ۶۰ گرم
    نان (ترتیلا با آرد ذرت یا گندم (یا پیتا یا لواش یا هر نوع نان نازک دیگر)) ۲ عدد
    مرغ (پخته و ریش ریش شده) مرغ ۱/۲ فنجان
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    ۳۴۶۶۸

    در یک کاسه پنیر خمه ای رو با پودر سیر و نمک فلفل مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم

    ۳۴۶۷۱

    نیر خامه ای رو بین دو ورق نان قسمت کرده و به صورت یک لایه روی هرکدوم پهن می کنیم.

    ۳۴۶۷۲

    وی هر نان نصف اسفناج ها و مرغ و پنیر فتای خوردشده رو پخش می کنیم.

    ۳۴۶۷۰

    نان ها رو از وسط تا می کنیم و داخل یک تابه داغ هرطرف رو ۳ دقیقه گرم می کنیم تا پنیر آب شه.و نان سرخ بشه.میتونیم کمی روغن داخل تابه بریزیم

    ۳۴۶۶۹

    با کارد هر نان رو از وسط نصف می کنیم.

    ۳۴۶۷۳

    نوش جان

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۷:۳۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان