برگر گیاهی لوبیا
برگر گیاهی لوبیا غذای بسیار مقوی برای شما و کودکان شما که علاقه به فست فود دارند. برگر گیاهی نبازی زیادی به زمان ندارد. شما می توانید این برگر گیاهی را همراه سالاد لوبیا میل بفرمایید.
برای ۲ نفر
مواد لازم
یک و نیم پیمانه لوبیا قرمز پخته
یا چیتی یا چشم بلبلی
پیاز کوچک ۱عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
پیازچه ۲عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
قارچ بزرگ ۴عدد
گردو ۱ پیمانه
سس کچاب یا چیلی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد ۲-۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
پیاز و پیازچه را ریز خرد می کنیم. قارچ را نیز ریز خرد می کنیم. گردو را با دست خرد می کنیم که پودر نشود
قارچ را با شعله زیاد تفت میدهیم و وقتی آب آن تمام شد گردو را اضافه می کنیم و با هم تفت میدهیم تا قارچ ها طلایی شوند
این مواد را کنار میگذاریم تا خنک شوند. لوبیا ، پیاز ، پیازچه ، سیر ، جعفری را در کاسه ی بزرگی می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا مواد با هم مخلوط بشوند
میتوانید از چنگال هم استفاده کنید چون نباید له بشوند . مخلوط قارچ و گردو را اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم. نمک و فلفل به میزان لازم را اضافه می کنیم. سس کچاب را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را کاملا مخلوط می کنیم
آرد را داخل بشقاب پهنی می ریزیم . بعد به اندازه ی یک مشت از مواد بر می داریم و گرد می کنیم و با دست کمی فشار میدهیم تا شکل همبرگر گیاهی به خود بگیرد ولی نازک نشود. ( تقریبا ۲ برابر همبرگر معمولی ) دو طرفش را در آرد می زنیم و خیلی آرام آرد اضافی را می تکانیم و با حرارت متوسط ( ۱۰ دقیقه ) در روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود