خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۰۴ ۱۳۹۵/۲/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
#راگو
راگو یک خوراک فرانسویه که معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزیجات درست میشه.
البته میشه بدون گوشت و فقط با سبزیجات هم درستش کرد و اینکه نوع سبزیجات تا حدودی دلخواهه ولی سیب زمینی و هویج ثابته.
مواد لازم برای چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سیصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پیاز یک عدد نسبتا بزرگ،سیر سه حبه درسته،هویج (بهتره از هویجای کوچیک و باریک استفاده بشه) چهارصد گرم،سیب زمینی متوسط چهار عدد،گوجه گیلاسی نصف لیوان،قارچ ورقه ای شده یک یا دو لیوان،نمک،فلفل سیاه و زردچوبه،یک ق رب
طرز تهیه:پیاز خرد شده رو در یک ق روغن تفت بدید همین که سبک بشه کافیه ،بعد گوشت و سیرهای درسته رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،یک ق غذاخوری سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار لیوان آب داخلش بریزید تا گوشت با حرارت ملایم بپزه.بعد از دو ساعت هویج رو اضافه و بعد از نیم ساعت دیگه ،سیب زمینی و قارچ.وقتی غذا پخت و جا افتاد ،نمک و گوجه ها رو اضافه کنید و یکربع دیگه بپزید.
سس این غذا باید کم و غلیظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،کمی آرد رو با مقداری از آب غذا مخلوط و بهش اضافه کنید تا غلیظ بشه.
به این خوراک نخودفرنگی هم میتونید اضافه کنید.
:)
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات