خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد نودل میگو

    مواد لازم برای 4 نفر:

        🍜500 گرم نودل برنج

        🍵100 گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید.

        🌶2 فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقه‌های باریک ببرید.

        🌱1 لیوان جوانۀ نخود فرنگی، تمیز شده

        🌱4 پیازچه، بریده شده به شکل حلقه‌های مورب باریک

        🍤750 گرم میگوی پخته شده، بدون پوست، با دم، بدون نخ

        🌿1 لیوان برگ گشنیز

        🍶1/3 لیوان سس فلفلی و شیرین

        🍋2 لیموی کوچک، آب آنها را بگیرید.

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    1) نودل و غلاف‌های نخودفرنگی را در دو کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنها را با آب داغ بپوشانید. برای 3 دقیقه منتظر بمانید. سپس آب آنها را گرفته و با آب سرد آنها را تازه کنید. نخودفرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را با برش‌های طولی باریک قسمت کنید.

    2) نودل، نخودفرنگی، فلفل‌ها، جوانۀ نخودفرنگی، پیازچه، میگو و گشنیز را در یک کاسۀ بزرگ ترکیب کنید

    3)  ¼ آب لیمو را همراه با مقداری سس درون یک کاسه کوچک ریخته و تا وقتی ترکیب شدند هم بزنید. این سس را بروی سالاد نودل میگوی خود بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آنرا با قاشق درون بشقاب ریخته و سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان