سالاد نودل میگو
مواد لازم برای 4 نفر:
🍜500 گرم نودل برنج
🍵100 گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید.
🌶2 فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقههای باریک ببرید.
🌱1 لیوان جوانۀ نخود فرنگی، تمیز شده
🌱4 پیازچه، بریده شده به شکل حلقههای مورب باریک
🍤750 گرم میگوی پخته شده، بدون پوست، با دم، بدون نخ
🌿1 لیوان برگ گشنیز
🍶1/3 لیوان سس فلفلی و شیرین
🍋2 لیموی کوچک، آب آنها را بگیرید.
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
1) نودل و غلافهای نخودفرنگی را در دو کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنها را با آب داغ بپوشانید. برای 3 دقیقه منتظر بمانید. سپس آب آنها را گرفته و با آب سرد آنها را تازه کنید. نخودفرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را با برشهای طولی باریک قسمت کنید.
2) نودل، نخودفرنگی، فلفلها، جوانۀ نخودفرنگی، پیازچه، میگو و گشنیز را در یک کاسۀ بزرگ ترکیب کنید
3) ¼ آب لیمو را همراه با مقداری سس درون یک کاسه کوچک ریخته و تا وقتی ترکیب شدند هم بزنید. این سس را بروی سالاد نودل میگوی خود بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آنرا با قاشق درون بشقاب ریخته و سرو کنید.