فیله گوشت با سس سیب
مواد لازم :
🍾یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
🍖500 گرم فیله گوشت گوسفند
🍛نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
🌿دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
🍙نصف پیاز شیرین ، تکه شده
🍏یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده
🍾نصف فنجان سرکه سفید
🍿یک فنجان ژله سیب
🍾دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم میکنیم و فیله گوشت را کمی تفت میدهیم تا دو طرفش قهوهای شود. سپس از روی اجاق برمیداریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه میکنیم .
حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم سپس سرکه سفید را اضافه میکنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه میکنیم.
سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه میریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم میزنیم و روی فیله گوشت میریزیم.
سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه میدهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و نوش جان میکنیم