عدسی به سبک خراسانی
برای دو نفر
نصف پیمانه عدس
سیب زمینی نگینی خام یک عدد متوسط
اسفناج نصف پیمانه نپخته
شنبلیله خشک یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
ادویه به مقدار لازم اما لین عدسی با ادویه زیاد درست میشه فلفل و زردچوبه زیاد نترسید تلخ نمیشه
اول پیاز کمی تفت بدید بعد سیب زمینیها رو با پیاز کمی تفت بدید ادویه اضاف کنیدبعد عدسهارو از قبل خیسوندینو اضاف کنید و سبزیجات و نمک اب جوشیده بریزید روی مواد حدود نیم لیتر نیاز داره زیر اجاق گازوکم کنید به دل خودش بجوشه وجا بیوفته. در اخر هم میخواستید سرو کنید نصف قاشق شنبلیله اضاف کنید بعد توظرف سرو بکشید
نوش جون غنی از اهن😋 شنبلیله باعث میشه خیلی خیلی خوشمزه شه