ماهي سوخاري با سس ليمو
فیله ماهی شسته و خشک شده:۸۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای مایونز لیمویی: مایونز: ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده:۱ حبه
رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه
فیلههای ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید تخم مرغها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخممرغها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیلههای ماهی را در مایه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید. روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی فیلهها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
پ ن:فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسبتر است.پیشنهاد میشود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.به مایه تخممرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیقتر شود. با سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید