مواد لازم
گوشت :400 گرم
جگر سفید:100 گرم
نمک و زردچوبه:به مقدار لازم
زیره:به مقدار لازم
گردو:به مقدار لازم
زعفران:به مقدار لازم
ریحان:به مقدار لازم برای تزیین
نارنج:به مقدار لازم برای تزیین
پیاز:به مقدار لازم برای تزیین
نان محلی یا لواش:به تعداد لازم
دارچین:به مقدار لازم
طرز تهیه بریان اصفهان :
*. ابتدا گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز ، نمک و زردچوبه به آرامی به صورت نیم پز می پزیم.سپس گوشت را از آب بیرون می آوریم و دوباره آن را چرخ می کنیم ، آب گوشت را به اندازه نیم لیوان نگه می داریم ، به مقدار دلخواه دارچین و زعفران آب شده به گوشت اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب آن را هم می زنیم تا گوشت قدری گرم و تمام مواد جذب یکدیگر شود.ته یک کفگیر روحی بزرگ ، که معروف به قالب بریان است را کمی پودر دارچین می پاشیم یک قاشق از روغن که روی آب گوشت موجود است درون آن کفگیر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قالب و آب گوشت داغ شوند.آنگاه مقداری از مایه بریانی را روی آن پهن می کنیم ( به قطر یک همبرگر بزرگ ).کفگیر را روی حرارت اجاق گاز که شعله داشته باشد می گیر یم تا گوشت برای یک دقیقه سرخ شود یک قاشق از آب گوشت داغ را وسط نان محلی یا لواش می پاشیم و بریانی را روی آن برمی گردانیم و مقداری زعفران روی گوشت سرخ شده می پاشیم.جگر سفید را می پزیم و بعد آن را چرخ یا ریز خرد می کنیم و در کنار بریان قرار می دهیم و با مقداری ریحان ، پیاز و نارنج تزیین می کنیم ( در صورت نداشتن کفگیر می توان از تابه کوچک استفاده کرد ).