۱۱:۵۰ ۱۳۹۵/۹/۱۳
⚜طرز تهیه باباغنوج⚜
بابا غنوج (بابا گانوش) یا متبّل، مزه یا پیش غذای مشهوری در خاورمیانه است که از بادنجان درست میشود.
مواد لازم: (برای 3 نفر)
3 عدد بادنجان متوسط
½1 قاشق غذاخوري ارده
1 تا 2 حبه سير
2 قاشق چايخوري نمك
يك قاشق غذاخوري روغن زيتون خالص
يك قاشق چايخوري پاپريكاي شيرين
مقداري برگ جعفري، كاملاً خرد شده
مقداري گوجه فرنگي، نگيني خرد شده
طرز تهیه:
بادنجان ها را روي شعلهي گاز كباب كنيد، با انبر آنها را بچرخانيد تا پوست دورتادور آن يكنواخت بلند شده و گوشت آن نرم شود. به مدت 10 دقيقه آنها را در آب سرد بگذاريد تا خنك شوند.
بادنجان ها را پوست بكنيد و بگذاريد به مدت 15 تا 20 دقيقه آبشان برود.
بادنجان ها را به همراه ارده، آب ليمو، سير و نمك؛ درون مخلوط كن ريخته و تا هنگامي كه كاملاً با هم مخلوط شده و غلیظ شوند، هم بزنيد. ممكن است بخواهيد براي طعم بهتر، مقدار بيشتري ارده، آب ليمو يا نمك اضافه كنيد.
مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی ريخته و حفرهاي وسط آن ايجاد كنيد. روغن زیتون را داخل حفره ریخته و فلفل پاپريكا، جعفري و گوجه را روي آن بريزيد و سرو نمایید