چی بپزم ؟
بعضي ها براي داخل سمبوسه از سيب زميني و پياز استفاده مي كنن ، بعضي ها هم بهش گوشت اضافه مي كنن ، من براي داخل سمبوسه از :
گوشت چرخ كرده : ١٥٠ گرم
پياز بزرگ : ١ عدد
جعفري خرد شده : كمي
سيب زميني آب پز و رنده شده : ٤ عدد
نمك ،فلفل قرمز ، زردچوبه ، رب گوجه ، سس فلفل تند ،كمي پودر زنجبيل و خردل استفاده كردم ....
اول گوشت رو با پياز تفت دادم ، بعد رب ، سس و همه ادويه جات رو اضافه كردم و خوب سرخ كردم ، اگر فكر مي كنين توي اين مرحله گوشت به پخت بيشتري نياز داره ، كمي آب جوش بريزين و صبر كنين تا بپزه ولي حتما آبش كشيده بشه و كاملا خشك باشه ...
بعد هم سيب زميني ها و جعفري رو اضافه و مخلوط مي كنيم ...
براي نون سمبوسه مي تونين نون لواش استفاده كنين ، من نون هاي مستطيل شكل برش خورده آماده خريدم ، هر ورق رو به دو قسمت تقسيم كردم و دوتا مستطيل به دست اومد و از مايه سمبوسه داخلش گذاشتم و پيچيدم و سرخ كردم