شام چی بپزم ؟
طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس سویا :
مواد لازم:
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- ¼ پیمانه سس سویا
- 4 عدد حبه سیرمهرام
- 1 کیلو بال مرغ
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- ¼ پیمانه سس سویا
- 2 قاشق غذا خوری آناناس خرد شده
- 1 قاشق غذا خوری آب آناناس طبیعی
- 1 عدد حبه سیر
- 1 قاشق غذا خوری آب سرد
- 1 قاشق چای خوری دانه کنجد
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سس سویا و سیر را درون یک پاکت پلاستیکی برای مخلوط کردن ریخته و با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و در پاکت را محکم بسته و به مدت ۲ ساعت برای مرینیت شدن درون یخچال بگذارید.
فر را روی درجه بالا برای کباب کردن بگذارید.
کاغذ پخت را پهن کرده و مرغ مرینیت شده را در آورده و بر روی آن بگذارید.
شروع به سرخ کردن مرغ بکنید تا زمانی که گوشت آن به خوبی ترد شود و به رنگ قهوه ای و طلایی در آید به مدت ۱۲ دقیقه.
بال مرغ را از داخل فر خارج کرده و به وسیله انبربه بال آن را جابه جا کنید و دوباره به درون فر برگردانید تا زمانی که پوست آن عمیقاً سرخ شود در همین حال شروع به آماده کردن سس بکنید.
طرز تهیه سس:
تمام مواد اولیه سس به جز آب را درون ماهی تابه ریخته و شروع به هم زدن بکنید تا مخلوط شوند. بگذارید روی حرارت متوسط جوش بخورد. حرارت را کاهش داده تا سس کم شود و به ½ پیمانه در آید. سپس مخلوط ذرت را اضافه کرده و هم بزنید و به آن اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
سپس بال آماده شده را درون سس بیاندازید تا به خوبی آغشته شود.به درون ظرف سرو انتقال دهید و روی آن را دانه کنجد بریزید .