شام چی بپزم ؟
طرز تهیه موساکا
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
بادمجان 6 عدد
گوجه فرنگی 6 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
ارگانو 4 قاشق غذا خوری
آویشن 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 300 گرم
پنیر پارمزان 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
نمک 2 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را با پوست از طول به ضخامت ۲ میل برش زده و به جای این که بادمجان ها را داخل روغن زیاد سرخ کنید، با قلم موی آشپزی روی بادمجان ها روغن زیتون مالیده و آن ها را در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بادمجان ها کمی پخته و کبابی شوند اما دقت کنید که احتیاج نیست طعم دودی به خود بگیرند.
حال پیازها را به صورت نگینی خرد کرده سپس با روغن سرخ کردنی کمی تفت دهید در حدی که پیاز سبک شود.
در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید سپس آویشن، ارگانو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را هم اضافه و با یکدیگر به خوبی تفت دهید.
اکنون گوجه فرنگی ها را داخل میکسر پوره کرده و کنار بگذارید.
در این مرحله از کار داخل ظرفی نسوز ابتدا یک ردیف بادمجان سپس یک ردیف ترکیب گوشت و روی آن یک ملاقه کوچک پوره گوجه فرنگی در نهایت یک قاشق پنیر پارمزان ریخته و به همین ترتیب تمامی مواد را در ظرف بچینید.
در نهایت هم پنیرموزارلا را روی تمام غذا ریخته سپس موساکا را در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت ونیم قرار دهید تا کاملا پخته و آماده شود.
پس از اینکه موساکا آماده شد آن را برش زده و به دلخواه تزیین و سپس سرو کنید.