شام چی بپزم ؟
طرز تهیه دلمه فلفل با پنیر
مواد اولیه :
6 عدد فلفل دلمه ای متوسط ( نصف شده و داخل آنها خالی شده )
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
نیم کیلوگرم گوشت گاو ( گوشت را به صورت نوارهای باریک استیکی برش بزنید )
1 عدد پیاز متوسط ( خرد شده )
170 گرم قارچ خرد شده
6 ورق برش پنیر پروولون ( میتوانید به جای این پنیر از پیر موزارلا نیز استفاده کنید )
2 فنجان برنج سفید پخته شده
1/2 قاشق غذاخوری پوسته های فلفل قرمز ( اختیاری است )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
جعفری خرد شده ( برای تزئین )
طرز تهیه :
فر را 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید کمی روغن داخل آن ریخته و پیاز و قارچ را اضافه کنید ، مواد را هم بزنید و حدوداً 7-8 دقیقه بپزید.
گوشت را به قابلمه اضافه کنید و 3 الی 5 دقیقه آنرا تفت دهید تا زمانی که رنگ آن تغییر کرده و هیچ رنگ صورتی باقی نماند.
نمک ، فلفل و تکه های فلفل قرمز را به مواد اضافه کرده و آن ها را تفت دهید تا گوشت به خوبی پخته شود .
تابه را از روی حرارت بردارید.
یک قاشق غذاخوری برنج را درون هر نیمی از فلفل ها قرار دهید (مقدار برنج به اندازه فلفل شما بستگی دارد).
نصف ورق پنیر را روی برنج بگذارید
روی پنیر را با مواد گوشتِ تهیه شده پُر کنید و نصف دیگرِ ورق پنیر را روی آن بگذارید .
فلفل ها را درون سینی فر چیده و آن ها را به مدت 5 الی 7 دقیقه تا زمانی که پنیرها به خوبی ذوب شوند در فر قرار دهید .
دلمه ها را با جعفری تازه تزئین کنید .
نوش جان