طرز تهیه سینه مرغ شکم پُر
مواد اولیه :
4 عدد سینه مرغ تقریباً 1 کیلوگرم
110 گرم بیبی اسفناج تازه
110 گرم پنیر خامه ای
55 گرم پنیر فتا خرد شده
55 گرم پنیر موزارلا خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد اولیه برای تهیه ادویه :
2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه :
تمام مواد ادویه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بیبی اسفناج را کمی خرد کنید و آن را درون یک کاسه با پنیر خامه ای ، پنیر فتا و موزارلا مخلوط کنید .
ترکیب را با دستان خود کمی ورز دهید تا زمانیکه همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یک خمیر غلیظ بوجود آید .
با استفاده از یک چاقوی تیز کنار هر سینه مرغ را برش دهید.
خمیر اسفناج و پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل هر سینه ی مرغ را با خمیر پُر کنید .
با استفاده از خلال دندان ، برش مرغ را ببندید تا مواد از داخل آن خارج نشود .
ادویه را با روغن زیتون مخلوط کرده و آن را با قلمو روی دو طرف هر یک از سینه های مرغ بپوشانید .
مرغ را در فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد بپزید .