طرز تهیه شپرزد پای :
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم گوشت گاو بدون چربی ( چرخ کرده یا به صورت ریز خُرد شده )
2 عدد هویج متوسط ( خُرد شده )
2 ساقه کرفس متوسط ( خُرد شده )
1 عدد پیاز متوسط ( خُرد شده )
2 فنجان نخود فرنگی یخ زده
4 فنجان آبِ گوشت گاو
4 قاشق غذاخوری آرد
یک سوم لیوان سس کچاپ
نصف قاشق غذاخوری برگ رزماری خشک شده
نصف قاشق غذاخوری برگهای آویشن خشک شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
4 فنجان سیب زمینی پوره شده
طرز تهیه :
در یک قابلمه بزرگ ، گوشت چرخ کرده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید .
پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید و بگذارید این مواد 10 دقیقه بپزند .
سپس نمک ، فلفل ، سس گوجه فرنگی ، گیاهان خشک شده و 3.5 لیوان آب گوشت را اضافه کنید.
مواد را هم بزنید ، شعله گاز را متوسط کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
نخود فرنگی را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
در همین حال ، در یک ظرف کوچک ، آرد را در نصف لیوان آب گوشت باقیمانده حل کنید.
آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید ، حدود 3 دقیقه هم بزنید و بپزید ، تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
مواد را داخل ظرف مناسب جهت قرار دادن در فر و سرو بریزید .
پوره سیب زمینی را به شکل زیر روی مواد قرار دهید ( میتوانید پوره سیب زمینی را به صورت لایه ای روی مواد بریزید ) .
ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای 400 درجه ی فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد قرار دهید .
نوش جان