میگو یونانی با پنیر فتا
مواد لازم:
میگو خام
پنیر فتا خرد شده
گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو
پیاز نازک خرد شده
پیازچه نازک ورقه شده
فلفل سبز مکعبی خرد شده
سیر ریز خرد شده
سرکه سفید
روغن زیتون بودار
اورگانو (آویشن) خشک و پودر شده
نمک دریایی
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
جعفری برگ پهن خرد شده
طرز تهیه:
۲ قاشق غذاخوری از روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز و فلفل سبز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، هر از گاهی آن را هم بزنید. پیازچه و سیر را اضافه کرده و۲ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید، هر از گاهی هم بزنید. گوجه فرنگی، سرکه، ارگانو، نمک و فلفل را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. سپس شعله را کم کرده و اجازه بدهید بدون در به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد. میگو، جعفری و باقی روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه بدهید ۳ دقیقه دیگر بدون در آهسته بجوشد. پنیر فتا را روی آن بپاشید و تابه را داخل فر که 15 دقیقه با درجه 170 درجه سلسیوس داغ شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود (حدود ۲ دقیقه). با نان، برنج یا بعنوان سس پاستا سرو کنید.