خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۹:۱۳ ۱۳۹۲/۹/۲۵
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
پیشنهاد شام جدید
كوفته تركيه اي
ظاهرش شبيه كتلت هستش ولي طعمش متفاوته ...
گوشت چرخ كرده : نيم كيلو
پياز ريز خرد شده : ١ عدد
تخم مرغ : ١ عدد
برنج : ١ فنجان قهوه خوري
زيره : ١ ق چاي خوري ( در صورت تمايل )
نمك ، فلفل ، من زردچوبه هم ريختم
براي سوخاري كردنش :
آرد سفيد ، تخم مرغ ، پودر سوخاري
برنج رو به صورت كته مي پزيم، نيازي به نمك و روغن نداره و ميذاريم تا سرد بشه ....
گوشت چرخ كرده رو نصف مي كنيم ، به همراه دو سه قاشق آب توي تابه تفت ميديم ، نيازي به روغن نيست ، سپس پياز رو اضافه مي كنيم باز هم تفت ميديم ، بعد ميذاريم اين مخلوط خنك بشه ...
در انتها همه مواد رو يعني گوشت تفت داده شده ، گوشت خام ، تخم مرغ ، برنج و ادويه هارو با هم مخلوط مي كنيم و خوب ورز ميديم ، اگه دو ساعت اين مايه رو توي يخچال استراحت بديم بهتره ، بعد مايه آماده شده رو به شكل دلخواه فرم ميديم و اول توي آرد سفيد بعد توي تخم مرغ و در آنتها توي پودر سوخاري مي غلتونيم و سرخ مي كنيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات