خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۲:۳۷   ۱۳۹۳/۲/۹
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    ریتا جون سلام کجایی پس؟
  • ۰۹:۲۷   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    ساندویچ ناپلئونی لقمه ی 

    یک ایده شیک و فوق العاده آسون - مناسب اردور مهمانی ها

    با همون خمیر ناپلیونی میتونید به جای شیرینی از این ساندویچ های لقمه ی وخوشمزه درست کنید 

    خمیر هزار لا را به شکل مکعب های کوچیک برش دهید و بعد از پخت و خنک شدن از پهلو نصف کرده و شکل تصویر کالباس و پنیر ساندویچ لای آن قرار داده و یک گوجه فرنگی گیلاسی و برگ ریحان را روی آن با یک خلال دندان ثابت کنید



    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۳۲   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مرغ تابه ی با سبزیجات - سریع , سالم و خوشمزه

    آرد ٢ ق غ 

    نمک ١/٢ ق چ 

    فلفل ١/٤ ق چ 

    مرغ حدودا ٥٠٠ گرم به قطعات ٢ سانتی 

    روغن زیتون ٢ ق غ 

    پیاز قرمز قدی خرد شده حدودا ١+١/٢ پیمانه 

    فلفل دلمه ی زرد پاک و تخم آن را گرفته و درشت خرد شود حدودا ١+٣/٤ پیمانه 

    نخود سبز با پوست حدودا ١ پیمانه 

    سیر ٢ حبه ریز خرد شده 

    آب مرغ ١/٢ پیمانه 

    سرکه سیب ٢ ق غ 

    ادویه لیموو نمک ١ق چ 

    آویشن تازه ٢ ق چ

    در کاسه ی مرغ ها را با آرد ,نمک و فلفل خوب آغشته کنید 

    در ماهیتابه ی به پهنا ی حدودا ٢٥ سانتی ١ ق غ روغن زیتون را روی حرارت حد وسط داغ کرده و مرغ ها را حدودا ١٠ دقیقه تفت دهید تا خوب بپزد. مرغ ها را در ظرفی کنار گذاشته و بلافاصله ١ق غ روغن زیتون دیگه در ماهیتابه ریخته گرم کنید و سبزیجات را حدودا ٦ دقیقه در حین آنکه هم میزنید تفت دهید . سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه دیگه تفت دهید و بلافاصله مرغ ها را به سبزیجات افزوده وسپس آب مرغ, ادویه لیمو, نمک و سرکه را افزوده و حدود ١ دقیقه دیگه تفت دهید و در آخر آویشن را پاشیده و از روی حرارت بردارید.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    parisss ?????
    یک ستاره ⋆|3154 |1676 پست
    خمیر هزار لا به صورت اماده هست عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    ema ema
    کاربر جديد|67 |117 پست
    ديشب رو با مرغ چيني دستور ريتا خانم سپري كرديم . بسيار خوشمزه و مورد استقبال قرار گرفت. حيف تنبلي كردم عكس نگرفتم
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    ema ema
    کاربر جديد|67 |117 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    زیباکده

    ema ema : 



    زیباکده
    ronak n : 

    شام سزیع و خوشمزه





    كوكوي سيب زميني خام 



    سيب زميني رنده شده خام : ٣ عدد

    تخم مرغ : ٢ عدد



    پودر سوخاري : ٢ قاشق غذاخوري 



    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير 



    پنير موزارلاي رنده شده : ٢ قاشق غذاخوري



    مغز آفتابگردون : ٢قاشق غذاخوري



    همه مواد رو مخلوط كردم و بعد با قاشق مقداري از مايه رو توي روغن داغ ريختم و سرخ كردم ، خيلي خوشمزه شده بود 


























    زیباکده
    سلام دوستان. من براي شام ديشب از اين دستور استفاده كردم البته من توش يه پياز كوچولو هم رنده كردم. خوشمزه بود. البته سيب زميني + پنير پيتزا+ روغن اصلا رژيمي نيست.
    زیباکده
    اما جون ولی خیلی خوشمزه میشه





    زیباکده
    هم خوشمزه و هم در زمان كم حاضر ميشه. مخصوصا براي ما كارمندا كه هميشه كمبود وقت داريم
  • ۲۳:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    بهترین و بدترین ظروف برای پخت غذا !



    یکی از مواردی که اغلب مورد پرسش مردم قرار می‌گیرد و مردم می‌خواهند بیشتر در مورد آن اطلاع داشته باشند این است که بهترین ظروف برای پخت غذا چیست و پخت غذا در چه ظروفی نامناسب بوده و همچنین مواداولیه‌ای به کار رفته درساخت ظرف‌ها ، کدام سمی و کدام مواد غیرسمی است.



    به گفته دکتر احمد رضا درستی متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مصاحبه با خبرنگاران، نخستین ظرف مناسب طبخ غذا، چدن واقعی است، بعد از آن مناسب‌ترین ظروف تشخیص داده شده قابلمه‌ها و ظروف تفلونی استاندارد است و در آخر نیز ظروف شیشه‌ای را می‌توان مناسب طبخ غذا تشخیص داد.



    اگرچه ظروف چدنی نسبت به ظروف فلزی دیگر نظیر ظروف مسی، آلومینیومی و استیل، رسانایی حرارتی ضعیف‌تری دارند، با وجود این حرارت به خوبی در این ظروف پخش شده و به‌طور یکنواخت به ماده غذایی منتقل می‌شود.



    ظروف موسوم به ظروف چدنی نیز مانند ظروف فلزی درصورت تماس نزدیک با مواد غذایی در هنگام پخت، بر کیفیت آنها تأثیر می‌گذارند.



    در مورد ظرف تفلونی می‌توان گفت اگر چه پوشش ظروف تفلونی با خراشیدن یا ساییدن کنده می‌شود، سازمان غذا و دارو تأیید کرده است که این ذرات بدون تغییراز بدن عبور می‌کند و دفع می‌شود و خطری برای سلامت ندارد. به گفته دکتر درستی، ظروف نچسب تنها وقتی مضر می‌شوند که تا دمای بالاتر از ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد حرارت داده شوند. این هنگامی رخ می‌دهد که یک ماهی تابه‌ خالی روی شعله گذاشته شده است. در این حالت لایه‌ نچسب، دودی آزاد می‌کند که سمی و آزار‌دهنده است؛ البته از دودی که روغن‌های معمولی روی حرارت ایجاد می‌کنند کمتر سمی است.



    اما ظروف شیشه‌ای چرا مضر نیستند؟ این ظروف به‌دلیل عدم‌ورود به غذا و همچنین به خاطر اینکه با ترکیبات غذایی واکنش نداده و تأثیری بر مواد مغذی غذاها ندارند، ظروف مناسب و قابل استفاده‌ای هستند. البته لازم است در هنگام استفاده از آنها رعایت نکات احتیاطی برای احتراز از شکسته‌شدن یا غیربهداشتی شدن غذای مورد طبخ، به‌عمل ‌آید. به گفته دکتر درستی ظروف آلومینیومی (حتی آنهایی که به اسم ظروف روحی در بازار به فروش می‌رسند)، ظروف سفالی غیراستاندارد، ظروف سنگی که در ساخت آنها استانداردها رعایت نشده و ظروف مسی و قلعی بدترین ظروف برای طبخ و مصرف غذا تشخیص داده شده‌اند. استفاده از ظروف آلومینیومی به‌دلیل اینکه بدن نیازی به این ماده ندارد و علاوه براین آلومینیوم ماده‌ای است حاوی میزان زیادی سم و احتمال دارد استفاده بیش از حد از آن باعث ابتلای فرد به آلزایمر شود به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.



    سفال‌‌‌ها نیز به‌دلیل آنکه موادی که روی آنها می‌زنند احتمال دارد غیراستاندارد و دارای ترکیبات سمی باشند ازجمله ظروفی هستند که استفاده از آنها توصیه نمی‌شود. در ظروف سنگی نیز میزان زیادی سم و کادمیوم وجود دارد. هر چه غذا در مدت کوتاه تری طبخ شود سالم‌تر است و خاصیت بیشتری دارد و هرچه در مدت طولانی تری پخته شود خاصیت آن کمتر می‌شود.


  • ۰۹:۱۹   ۱۳۹۳/۲/۱۲
    avatar
    marjan r
    کاربر جديد|63 |111 پست
    زیباکده
    ema ema : 

    ديشب رو با مرغ چيني دستور ريتا خانم سپري كرديم . بسيار خوشمزه و مورد استقبال قرار گرفت. حيف تنبلي كردم عكس نگرفتم
    زیباکده
    سلام بچه ها مرغ چینی کدوم صفحه است؟ من پیدا نکردم 
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۳/۲/۱۲
    avatar
    پروانه
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|4627
    مرجان تو قسمت جستجو بزن مرغ چینی پیذاش میکنی
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۳/۲/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟ 



    كروكت مرغ



    سيب زميني پخته و رنده شده ٤٠٠ گرم...

    گوشت مرغ خام چرخ شده ٤٠٠ گرم...

    پياز رنده شده يك عدد...

    سير له شده يك حبه...

    پنير پيتزا ٦٠ گرم...

    تخم مرغ يك عدد......

    نمك و فلفل و كمي زعفران..

    براي سرخ كردن : آرد سفيد ، تخم مرغ ، آرد سوخاري

    تمام مواد كروكت رو با هم مخلوط مي كنيم و يك ساعت در يحچال ميذاريم، از مايه كمي برداشته و شكل ميديم ، ابتدا توي آرد سفيد ، بعد تخم مرغ و در آخر هم توي آرد سوخاري مي غلتونيم و سرخ مي كنيم


    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    گراتن سیب زمینی

    مواد لازم: 

    سیب زمینی : 6 عدد متوسط
    سیر خرد شده : 2 حبه
    پنیر رنده شده : 2 پیمانه
    شیر : یک پیمانه
    سبزی معطر خرد شده : نصف قاشق مرباخوری
    خامه نصف پیمانه

    شام چی درست کنیم؟

    طرز تهیه:

    فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    سیب زمینی را پوست کنید و برش‌های حلقه‌ای بزنید.
    شیر و خامه را با هم مخلوط کنید.
    سیر خرد شده را به ظرف پیرکس بمالید.
    نیمی از حلقه‌های سیب زمینی را در ظرف بچینید.
    با نیمی از پنیر، کاملاً روی سیب زمینی را بپوشانید. سپس نیمی از مخلوط شیر و خامه را روی آن بریزید، بعد از آن نمک و سبزی روی آن بپاشید.
    سپس دوباره لایه‌ای از باقی مانده حلقه‌های سیب زمینی، پنیر، مخلوط شیر و خامه، نمک و سبزی را بریزید.
    ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.
    فویل را بردارید و پخت را به مدت ۱۰دقیقه ادامه دهید و داغ داغ سرو کنید. 
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۴/۲/۱۳۹۳   ۱۱:۳۶
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    روناک من الاناست که از حال برم
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    پری سان ولی من هر وقت لینک زیر رو میبینم از حال میرم http://www.zibakade.com/Topics/-TP3962-IX1/


  • ۲۳:۱۶   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    طی یک همکاری نزدیک با شوشو یه شام اشتراکی توپ درست کردیم

    شوشو رفته بود ماهیگیری اردک ماهی گرفته بود . منم درستشون کردم.

    ازمراحل کارم براتون عکس گرفتم






    شام چی درست کنیم؟
    شام چی درست کنیم؟
    شام چی درست کنیم؟
    شام چی درست کنیم؟
    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    وای چه جالب ، یاد فیلم های مستند تو تلویزیون افتادم

    به این میگن یه شام سالم و طبیعی

  • ۲۳:۴۱   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
  • ۰۸:۵۱   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    دستور اینو از تو نت گذاشتم 

    به شام خوشمزه و سالم مناسب این فصل و تابستون 



    یک خوراک گیاهی گریل شده 

    ترکیبی از کدواسلایس شده , گوجه فرنگی خرد شده , آواکادو خرد شده , لوبیا سیاه, پیازچه خرد شده , گشنیز خرد شده ,پنیر چدار ,نمک و فلفل, آب لیمو سبز (همه مواد به مقدار دلخواه)



    کدو ها را با روغن زیتون, نمک و فلفل آغشته کرده روی حرارت گریل کرده تا کدو ها نرم شده سپس کمی پنیر روی آن پاشیده بعد از آنکه پنیر آب شد سپس با بقیه مواد فوق مقداری روی کدو ها قرار دهید و کمی آب لیمو تازه روی آنها بفشارید و سرو کنید.




    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    روناک جون منم دیروز برای بعداز ظهر چنین چیزی درست کردم البته باکدو کدوهارو یه سر تف دادم بادمجونا رو هم با روغن کمی سرخ کردم بعد گوجه هارو سرخ کردم با دوحبه سیر ، بعدم همه اینارو روهم چیدم اول بادمجون لایه بعدی کدو روی همشون گوجه هارو چیدم بعد در ماهیتابه رو گذاشتم تا با آب گوجه ها بپزند حدود بیست دقیقه بعد هم با ماست چکیده خوردیم جای شما خالی فوق العاده خوشمزه شده بود
  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    پری سان ولی من هر وقت لینک زیر رو میبینم از حال میرم http://www.zibakade.com/Topics/-TP3962-IX1/





    زیباکده
    حق داری خووووووووووووووووووووب
  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    بچه ها من به این تاپیک به چشم یک دایره المعارف زنده نگاه می کنم برای شوهر داری در آینده
    ویرایش شده توسط pari san در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۹۳   ۱۰:۲۵
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان