خانه
1.85M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    رنگین پلو مناسب مهمان

    وقتي قرار است براي يك مهماني رسمي ميزي پر از غذاهاي متنوع و جدید  بچينيد، اولين كار، انتخاب غذاهايي است كه هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زيبايي برخوردار باشند. رنگین پلو  هر دوي اين ويژگي ها را دارد. اين پلوي رنگارنگ يك باغچه بهاري ميان ميز شماست. 

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر 

      4 پيمانه برنج آبكش شده

     500 گرم فيله مرغ

     4 عدد فلفل دلمه اي رنگي (از هر رنگ يك عدد)

     1 ق س زعفران آب كرده

     1 پيمانه خلال بادام

     1 پيمانه خلال پسته

     150 گرم كره    

     1 پيمانه نخودسبز (آب پز كنيد)

     1 پيمانه ذرت كنسروي

    نمك ، فلفل و آبليمو به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1.   فيله هاي مرغ را در كاسه اي بريزيد و پس از آغشته كردن به نمك، فلفل، آبليمو و زعفران به مدت يكي، دو ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم دار شوند. 

    2. فلفل هاي دلمه اي رنگي را به صورت نگيني خرد كرده، كمي با كره تفت دهيد. خلال‌هاي پسته و بادام را هم در كره تفت داده و آماده كنار بگذاريد. 

    نكته: اگر دوست داريد فلفل ها و خلال هاي پسته و بادام نرم تر شوند، مي توانيد آنها را حين دم كردن، لابه لاي برنج بريزيد. برنج را آبكش كنيد و بگذاريد به روش معمول دم بكشد. در اين فاصله مرغ ها را هم با كمي آب بگذاريد تا بپزند. 

    3. در مرحله سرو كردن مي توانيد مرغ ها را كنار ديس گذاشته و فلفل هاي دلمه اي، نخودسبز و ذرت را با خلال هاي پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لاي برنج بكشيد يا به دلخواه روي برنج را با اين مواد تزیين كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    مافین مرغ و سبزیجات

    مواد لازم

    ١ کاسه کوچک قارچ ریزخرد وسرخ شده

    ١ کاسه کوچک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده

    ١عددهویچ نگینی ریزخرد شده

    1عددکدو سبز نگینی ریزخرد شده

    2 قاشق سوپ خوری شوید ریز خرد شده

    ۵ قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد شده

    ١ کاسه کوچک کلم بروکلی آب پز و ریز خرد شده

    ١ کاسه کوچک گل کلم ریزآب پز و ریزخرد شده

    ۴ ساقه پیازچه ریز خرد شده

    ١ لیوان نخود فرنگی آب پز شده

    ١ عدد فلفل دلمه ای قرمزنگینی ریزخرد شده

    ٣ عدد تخم مرغ

    ۴ قاشق غذا خوری خامه نمک ، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز پنیرپیتزای رنده شده به مقدارلازم

    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.درون سینی مافین را کمی با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید.

    طرز تهیه:

    تخم مرغ رابا نمک وفلفل به همراه خامه خوب ترکیب کنید.تمام سبزیجات را به این ترکیب اضافه ومخلوط کنید.ترکیب را در قالبهای مافین تقسیم کنید ودرفر به مدت ٢٠ دقیقه ویا تازمانیکه مافین ها پخته وآماده شود.اگر میخواهید سطح مافین طلایی شود .گریل را در آخر روش کرده وگذاشته تا سطح مافین طلایی شود .مواظب باشید نسوزد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    نان شیرمال خوشمزه و سبك

     مواد لازم: 

    آرد گندم 3 لیوان سرخالی 

      شیر 1 لیوان 

      شکر 1/2 لیوان 

      کشمش 1/2 لیوان

     تخم مرغ 1 عدد .

    پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری  کره 100 گرم 

      نمک مقداری

      طرز تهیه : پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند. درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.  خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی ان را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.  سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید. برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ). پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید. نکته ها : خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد. در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    ته چین ماهی

    واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم

    ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.)

     و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .

    درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ پرتقالي
    مواد لازم :
    ران مرغ:2 عدد
    آب پرتقال تازه:2 لیوان
    آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان
    آب لیمو:نصف استکان
    نمک.فلفل. پاپریکا به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
    سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم.واجازه می دهیم خوب بپزد.
    این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه
    نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه
    این غذا رو میتونید با چلو میل کنید.
    در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه. 
    به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و ...اضافه کنید

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است آماده سازی : 45 دقیقه ...

    تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است

    آماده سازی : 45 دقیقه

    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه تاس کباب برای 4 نفر :

    گوشت 400 گرم

    هویج متوسط 2 عدد

    کدو سبز 2 عدد

    بادمجان 2 عدد

    سیب زمینی 3 عدد

    گوجه فرنگی 2 عدد

    پیاز 2 عدد

    آلو خورشتی 10 عدد

    گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری

    دارچین 1 قاشق مربا خوری

    نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه تاس کباب :

    من تاس کباب را با نصف مرغ درست کردم به این ترتیب که مرغ را تکه کردم و ته قابلمه چیدم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیدم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم با یک لیوان آب گرم و گذاشتم روی حرارت.

    بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین ریختم و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه و 2 قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.

    تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است ...

    از هرگونه مواد دیگر که دوست داشتید می توانید به این غذای رژیمی اضافه کنید

  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    كوكوي چند لايه مجلسی

    موادلازم:

    سيب زميني متوسط دو عدد آب پز 

    تخم مرغ سه تاچهار عدد

    پياز داغ نگيني يك فنجان 

    زعفران كمي 

    نمك كمي 

    طرزتهيه:

    سيب زميني رو رنده كنيد وبا تخم مرغ و پياز داغ  ونمك وكمي زعفران و مخلوط كنيد و در سيني پهن كه زيرش كاغذ روغني انداختين پهن كنيد تو فر بذاريد بمدت بيست با درجه صدو هشتاد تا پخت دربياريد.

    موادلازم:

    سبزي كوكو نيم كيلو 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    گردو آسياب شده كمي 

    نمك كمي 

    طرزتهيه:

    همرو خوب مخلوط ميكنيد و باز تو سيني فر بذاريدبمدت يكربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت برداريد

    موادلازم:

    لوبيا سفيد صدو پنجاه گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    نمك كمي 

    خامه پنجاه گرم 

    طرزتهیه:

    لوبيا سفيد رو خوب بپزيد و ميكس كنيد با خامه و تخم خرغ و نمك خوب بزنيد و مثل بالا تو فر بپزيد.

    موادلازم:

    ژامبون قرمز رنگ دويست گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    جوز هندي نصف چايخوري

    نمك كمي 

    طرزتهیه:

    ژامبون رو به مربع هاي كوچك ببريد و با مواد بالا مخلوط كنيد و مثل بالا تو سيني فر بپزيد 

    حالا مابين چهار كوكو پنير پيتزا ورقه اي بذاريد و كو كوي ژامبون رو رو قرار بدهيد و ده دقيقه تو فر بذاريد تا پنير آب بشه 

    دورشو ببريد و به برش هاي دلخواه ببريد

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ سه رنگ 
    مواد لازم 
    سینه مرغ ۷۵۰ گرم چرخ شده 
    خامه. ۱۷۵ گرم 
    تخم مرغ. ۱ عدد
    پوره اسفناج نصف پیمانه 
    کره آب شده ۲۵ گرم 
    نمک فلفل زعفران
    طرز تهیه
    سینه مرغ را با نمک و فلفل و خامه و تخم مرغ ورز میدهیم و به سه قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت سفید می ماند یک قسمت را اسفناج میزنیم سبز شود و یک قسمت را زعفران میزنیم زرد شود و قالب کیک صبحانه ردیفی ریخته و صاف میکنیم و بعد ردیف دیگر کره آب شده را روی مواد ریخته و با فایل میپوشانیم در فر ۱۸۰ درجه که قبلا رو شن کردیم و به مدت یک ساعت قرار میدهیم نوش جان

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كتلت عدس

    عدس 2 لیوان 
    سیب زمینی 1 عدد 
    پیاز 1 عدد 
    تخم مرغ 3 عدد
    پودر سیر 1 قاشق چایخوری 
    آرد سوخاری مقدار لازم 
    نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید ، عدس خیس خورده را بهمراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و 2 – 3 لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبید تا سیب زمینی و عدس خوب له شوند.

    پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس عدس و سیب زمینی میکس شده ، تخم مرغ ، پودر سیر ، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری را اضافه کنید ( تا اندازه ای آرد اضافه کنید که بتوانید با دست به کتلت شکل دهید ).

    پس از اینکه مایه کتلت اماده شد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، دست تان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر ان نیز سرخ و برشته شود ( تمام کتلت ها را به همین صورت اماده کنید ) ، کتلت ها را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

    نکته ها : میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید ، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه ای ارد اضافه کنید که بتوانید با دست مرطوب به ان شکل دهید.

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت جعفری و سویا

    عکس و تصویر کتلت جعفری و سویا مواد لازم : سویای ریز : 400 گرم سیب زمینی آب ...

    مواد لازم :

    سویای ریز : 400 گرم

    سیب زمینی آب پز شده : 600 گرم

    تخم مرغ : 3 عدد

    جعفری خرد شده : 100 گرم

    گشنیز : 30 گرم

    پودر سیر : در صورت دلخواه

    آرد سوخاری : به میزان لازم

    پیاز : 1 عدد

    روغن و ادویه : به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    1. سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. 

    2. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) 

    3. سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ناگت_مرغ_و_سبزیجات

    سینه مرغ پخته 2 عدد 

    کلم بروکلی 1 لیوان 

    هویج 1 عدد 

    تخم مرغ 1 عدد

    پنیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری 

    آرد به مقدار لازم 

    پودر سوخاری به مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کلم بروکلی ها را داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه که جوشید کلم بروکلی ها را با آب سرد ابکشی کنید.

    کلم بروکلی های جوشیده ، سینه مرغ پخته ، هویج خرد شده و پنیر رنده شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل خمیری نرم شود ( میتوانید 2 بار چرخ کنید ) سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

    خمیر ناگت را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید و استراحت دهید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید.

    آرد سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف های جداگانه بریزید ، با دست تکه هایی از مایه ناگت بردارید و به آن شکل دهید سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید.

    پس از آماده شدن ناگت ها را داخل سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا طلایی شوند سپس همراه با سس و سالاد سرو کنید.

    نکته ها : 

    میتوانید ناگت ها را در روغن هم سرخ کنید ، میتوانید به مایه ناگت 1 تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید تا بافت منسجم تری داشته باشد ، به جای کلم بروکلی میتوانید از قارچ خام استفاده کنید.

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت مرغ و قارچ:

    چی لازم دارم:
    مرغ چرخ شده 500 گرم 
    قارچ 500 گرم 
    پیاز 1 عدد 
    تخم مرغ 2 عدد 
    آرد سفید 1/2 لیوان
    پودر سوخاری یا خرده نان 1/2 لیوان 
    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 
    نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
    چطور بپزم: 
    قارچ ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس قارچ ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند ( میتوانید قارچ ها را چرخ کنید ).
    داخل کاسه ای مرغ چرخ شده ، قارچ میکس شده ، تخم مرغ ها ، آرد سوخاری یا خرده نان ، پیاز رنده شده ، روغن زیتون ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود.
    آرد سفید را داخل کاسه ای بریزید ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل آرد بیندازید سپس بردارید و با دست تان به کتلت شکل دهید ( آرد برای جلوگیری از چسبندگی کتلت به دست میباشد و میتوانید به جای آرد دست تان را در سفیده تخم مرغ یا آب هم بزنید ).
    داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس به نوبت کتلت ها را داخل ماهیتابه قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود سپس کتلت ها را با نان و سالاد سرو کنید.

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #کتلت_بدون_گوشت_بامغزنان_باگت

    مواد لازم:

    مغز نان باگت: 1 عدد

    سیب زمینی پخته و رنده شده: 1 عدد متوسط

    شیر: 2 قاشق غذا خوری

    تخم مرغ: 1 عدد

    پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد کوچک

    پودر سوخاری برای داخل کتلت: 3 قاشق غذا خوری

    نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و پودر سوخاری: به مقدار لازم

    پیازچه: به دلخواه

    طرز تهیه:

    نان باگت رو بین دو تا دست میسابیم تا ریز بشه. شیر رو بهش اضافه میکنیم. نباید نونمون خیس بشه در حد تر شدن. سیب زمینی و پیازم بهش اضافه میکنیم. تخم مرغو توش میشکنیم و مخلوط میکنیم. احساس میکنیم تخم مرغش زیاده اما نیست! حالا ادویه جات و پودر سوخاری و پیازچه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.

    کف تخته کارمون رو پودر سوخاری میپاشیم. با قاشق از مواد برمیداریم و میذاریم رو اون پودر سوخاری روشم باز پودر سوخاری میپاشیم و با دست شکل میدیم. الان باز شل و وله نگران نباشین این کتلت خوش قلقه. روش پودر بپاشینو صافش کنید. ترکم برداشت باز نگران نشین خوب سرخ میشه. میندازیم تو روغن و سرخ میشه. روغنم کم کم اضافه کنین چون پودر داره سریع میسوزه.

    نکته: سیب زمینیش زیاد باشه مزه ی کوکو سیب زمینی میده! پیشنهاد میکنم سیب زمینیش کم باشه که بیشتر حالت سوخاری و ترد داشته باشه

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کراکت(کروکت) سیب زمینی

    سیب زمینی،،،نیم کیلو

    تخم مرغ،،،2 عدد

    آرد سوخاری،،،1/2 پیمانه

    نمک،فلفل و زعفران مقداری

    روغن جهت سرخ کردن

    خوراک داخل کراکت(شامل گوشت و رب و پیاز 200 گرم)

    جعفری خرد شده و زرشک،،،1/2 پیمانه

    سیب زمینی ها را با نمک ابپز کرده،دوبار رنده یا چرخ میکنیم با یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط تا صاف و یکدست شود،از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته وسط ان را با مواد گوشتی پر کرده ابتدا در آرد سوخاری بعددر تخم مرغ و زعفران و مجددا در آرد سوخاری و سپس در روغن سرخ می کنیم.

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #کتلت_لوبیا_و_قارچ

    سیب زمینی متوسط 3 عدد 

    قارچ 300 گرم 

    پیاز متوسط 1 عدد 

    کنسرو لوبیا 1 قوطی

    سیر 2 حبّه 

    تخم مرغ 1 عدد 

    روغن 

    زردچوبه 

    نمک 

    فلفل

    طرز تهیه: 

    پیاز و سیر را خرد و با یک قاشق روغن آنها را سرخ کنید. قارچها را هم خرد کرده و با یک قاشق روغن، تا رسیدن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای تفت دهید.

    سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده کنید. پیاز و سیر، قارچها، سیب زمینی رنده شده و لوبیا را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.

    تخم مرغها را روی مواد بشکنید و ادویه جات را اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بعد آنها را به شکل دلخواه در بیاورید. آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن کمی سرخ کنید.

    نکته: کتلت لوبیا و قارچ مانند کتلت های دیگر چسبندگی خیلی خوبی ندارد بنابراین در پخت آن باید با دقت بیشتری عمل کرد تا کتلت وا نرود.

  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده گاو

    طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده گاو

    گوشت یکی از منابع پروتئین می‌باشد که برای بدن ضروری است و استفاده از آن در روز بدن را سالم نگه می‌دارد. داشتن دستور آشپزی برای گوشت ، مخصوصاً گوشت گاو برای کدبانوهای ایرانی بسیار مهم است و البته تنوع در پختن گوشت نشانه هنر هر آشپزی خواهد بود. در ادامه شما را با طرز تهیه‌ای خوشمزه و جدید برای گوشت گاو آشنا می‌کینم.

    مواد لازم :

    600 گرم گوشت گاو بدون چربی

    یک دسته پیازچه ، ریز خرد شده

    یک تکه فلفل هالاپینیو تازه

    یک چهارم فنجان آب

    یک فنجان ماست ساده

    300 گرم سوپ مرغ غلیظ شده

    دو فنجان خرد شده پنیر موتزارلا

    180 گرم چیپس ذرت

    طرز تهیه :

    ابتا فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

    در یک ماهیتابه بزرگ گوشت گاو، پیاز سبز، فلفل هالاپینیو را تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت گاو به رنگ قهوه‌ای تبدیل شود سپس آب را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا آب بجوشد و کمی از آن تبخیر شود و مایع غلیظی بدست آید.

    ماست ، سوپ تغلیظ شده و پنیر را نیز در یک کاسه متوسط مخلوط کرده و مواد را درون ظرف پخت می‌ریزیم.

    و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پنیر رنگش طلایی شود.

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #مرغ_مارینه یونانی 

    آیا دلتان می خواهد برای شام غذایی راحت و خوشمزه درست کنید؟ این ماریناد را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. این غذای یونانی بیشتر شبیه شاورمای مرغ است، ولی مزه آن عالی است. مارینه کردن مرغ (خواباندن مرغ در مواد ماریناد) فقط نیم ساعت وقت می گیرد، وقتی مرغ آماده شد می توانید آن را روی منقل کباب کنید یا داخل گریل بپزید. می توانید آن را با سالاد و خیارشور سرو کنید. 

    مواد لازم: 

    • 1 فنجان ماست ساده 

    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 

    • 4 حبه سیر، له شده

    • نیم قاشق غذاخوری آویشن 

    • 1 عدد لیموی متوسط

    • نیم قاشق چایخوری نمک

    • فلفل سیاه تازه

    • چند شاخه جعفری تازه

    • چند تکه مرغ

    دستور تهیه:

    1. برای درست کردن مواد ماریناد، ماست، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای مخلوط کنید. با رنده پوست لیمو را ریز ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. آب لیمو را نیز بگیرید و در کاسه بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. جعفری ها را کمی خرد کنید و داخل ماریناد بریزید. 

    2. تکه های مرغ و ماریناد را داخل یک کیسه زیپ کیپ بریزید، هوای کیسه را در حد امکان بگیرید و زیپ آن را ببندید. حالا خوب مواد و مرغ را با هم مخلوط کنید تا مرغ ها به خوبی به مواد ماریناد آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند. 

    3. نیم ساعت بعد، مرغ ها را کباب کنید یا در فر و در دمای 375 درجه فارنهایت بپزید. 

    4. برای پختن مرغ ها در فر می توانید آنها را در سینی فلزی یا پیرکس بریزید و حدود 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید تا طلایی شوند. 

    5. توجه داشته باشید که این مرغ سیر دارد، اگر طرفدار سیر نیستید می توانید آن را حذف کنید.

    منبع :بهترین ها

    نکته :

    1.وقتی مرغها رو توی پیرکس چرب شده(دوقاشق روغن) قرار میدید سعی کنید مواد روی مرغها قرار بگیر ولی مابقیه نواد رو نگه دارید و زمانی که خواستید بالای فر را روشن کنید برای گریل شده مجددا مواد ها رو روی مرغها بریزید و بزارید توی فر تا با حرارت خیلی کم گریل شه و در آخر برای خوش رنگتر شدنش من کمی زعفران دم کرده هم روی مرغها ریختم.

    2.من مرغها رو قبله از اینکه توی سس ماست بزارم ،،نیم ساعت توی سس جوجه کباب خوابوندم و بعد یکساعت توی مواد سس ماست توی کیسه فریزر خوابوندم و هر15 دقیقه یبار کمی کیسه رو ورز بدین (یخ مرغتون کاملا باز شده باشه قبل از اینکه توی مواد بخوابونید)

    3.ابتدا فر را گرم کنید و بعد حرارتشو کم کنید تا ریز ریز کاملا بپزه .من 4 ساعت گذاشتم ریز ریز پخت

    4.من از قسمت ران مرغ استفاده کردم .

    5 .سیرشو اصلا حذف نکنید 

    6.زمانی که مرغها رو نیخواهید توی فر بزارید کمی آویشنم روش بپاشید.

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #مرغ_پوشیده_شده_با_کورن_فلکس

    مواد لازم:

    نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عدد

    آرد 1/2 فنجان

    آویشن خشک 1 قاشق چای خوری

    فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

    نمک و فلفل

    تخم مرغ 2عدد بزرگ

    کورن فلکس دانه درشت 6فنجان

    کره آب شده 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم.مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به 1تا2 سانت برسد می کوبیم.ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس 2طرف را با کورن فلکس می پوشانیم.

    هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود.

    در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سینه هارا کمی کره مالیده و به مدت 30 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.نوش جان 

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    کوفته کشکی 

    دستپخت پنی 

    گوشت چرخ کرده:200گرم

    برنج نیم دانه:1پیمانه

    نعناع خشک:4قاشق غ خ

    نمک و فلفل و زردچوبه

    کشک :250گرم

    سبزی کوفته

    طرز تهیه:

    برنج را نیم پز میکنیم ودر آبکش ریخته تا آب آن خارج بشه  ،میتوانیم از برنج خام و خیس خورده هم استفاده کرد ولی اصلا نباید آب داشته باشد

    پیاز رو رنده کرده و آب آن را میگیریم و با گوشت و زردچوبه و و برنج و سبزی کوفته حسابی ورز میدهیم اگر انسجام نداشت میشود از 1عدد تخم مرغ هم استفاده کرد ولی من استفاده نکردم بعد کوفته ها را درست کرده کنار میذاریم.

    در قابلمه پیاز را سرخ کرده کمی زردچوبه میزنیم بعد نعناع را میریزیم یه تفت کوچیک و  کشک رو رقیق کرده و در قابلمه میریزیم میزان کشک رو به دلخواه میتونیم  تغییر بدیم وقتی آب و کشک جوش اومد ،کوفته ها رو تو قابلمه میندازیم.

    نکته:حتما باید آب و کشک جوش بیاد بعد کوفته ها رو بندازیم آب باید روی کوفته ها رو بگیره و در آخر همه ی آب تبخیر نشه

    هر کسی غذاهای کشکی رو دوست داشته باشه حتما این غذا رو میپسنده

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    کلوچه گوشتی 

    مواد لازم:

    ارد سيصد و پنجاه گرم

    شير ولرم يك ليوان

    خمير مايه دو قاشق مربا خوری 

    شكر يك قاشق مربا خوری 

    كره ۳۰ گرم 

    نمك يك دوم قاشق چایخوری  

    طرز تهیه:

    ابتدا خمير مايه و شكر را به شير ولرم اضافه مي كنيم مي گذاريم تا خمير مايه عمل ايد ، كره ونمک را اضافه مي كنيم سپس نيمي از ارد الك شده را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم ,بقيه ارد را به تدريج اضافه مي كنيم اگر خمير به دست نچسبيد. بقيه ارد را اضافه نمي كنيم و خمير را با دست ورز مي دهيم در صورت نياز ارد اضافه مي كنيم تا خمير يكدست و نرمي بدست ايد و به دست نچسبد خمير را ده دقيقه استراحت مي دهيم ،روي سطح ارد پاشي شده خمير را قطر سه الي چهار ميلي متر باز مي كنيم و قالب گرد مي زنيم و روي خمير اول سس فلفل و بعد مواد مياني به دلخواه قرار مي دهيم  ...که من در اینجا سینه مرغ نگینی خرد و سرخ شده با پیازداغ و فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی گذاشتم که خوشمزه شد.و براي قسمت رو به دلخواه روي خمير طرح مي زنيم و روي مواد قرار مي دهيم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران مي زنيم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نيم ساعت قرار مي دهيم .

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان