خانه
1.85M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراک مرغ و قارچ آلمانی

    مواد لازم :

    یک عدد سینه مرغ

    یک عدد پیاز درشت

     نیم کیلو قارچ 

    50 گرم کره

    2 قاشق  غذا خوری آرد

    شیر یک لیوان 

    نمک وفلفل سیاه

    نان آلمانی یک عدد

    لوبیاسفیدپخته2لیوان  

     

     

    طرز تهیه :

    پیاز را نگینی خرد کرده و با کره کمی تفت دهید .

    مرغ را به قطعات کوچک و مربع شکل خرد کرده داخل پیاز کمی تفت دهید آرد را اضافه کرده و قارج ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد شیرولوبیا را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد .

    داخل نان آلمانی را خالی کرده و غذا را هنگام سرو در داخل آن بریزید وبا فلفل قرمز و یا جعفری تزئین کنید .

                                                                            

                                                                               

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    جوجه ترش

    مواد مورد نیاز:

    سینه مرغ 2عدد

    پیاز 1عدد

    فلفل دلمه ای 1عدد

    روغن زیتون 2قاشق غذاخوری

    آبلیمو2قاشق غذاخوری

    گردو200گرم

    گشنیزونعناع100گرم

    سیر2حبه

    آب نارنج3قاشق غذاخوری

    روغن و زعفران ونمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرزتهیه:

    ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده،با پیاز رنده شده،فلفل دلمه خردشده،روغ زیتون،سیر،

    زعفران،نمک،فلفل،زردچوبه و آبلیمومزه دار کرده و 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.

    سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده ودر تابه

    چدنی دردار می گذاریم تا بپزند،در این مرحله حتما شعله گاز بایددر کمترین حد باشد.

    در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده رابه همراه سبزی های

     خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط کرده وپس از آنکه جوجه ها آماده شدند،مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به

    همراه جوجه ها به مدت 20دقیقه بپز

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه مرغ

    2 فیله سینه مرغ نواری خردشده

    1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن

    4 گوجه فرنگی نواری برش خورده

    4 قاشق غذاخوری سس مایونز کمی کاهو خرد شده، نمک و فلفل سیاه

    موادلازم: برای مزه دارکردن مرغ

    1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیرخرد شده

    1 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان 

    طرز تهیه:

    گوشت مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان را با هم ترکیب کرده و گوشت مرغ را درون این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دار شود.درون تابه روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را در روغن بریزید و تفت دهید.داخل نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده و کاهو و گوجه فرنگی را با تکه های مرغ و کمی گشنیز خرد شده را روی نان قرار داده و دو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    نان خرمایی با یوفکا 

    مناسب برای :

    2 - 3 نفر

    زمان آماده سازی مواد :

    15 دقیقه

    زمان پخت :

    25 دقیقه

    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مثلثی : 6 ورق

    خرما : 15 - 18 عدد

    گردو خرد شده : 100 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد 

    کره ذوب شده : به میزان کافی

    زیره : برای تزیین روی خمیر

    روش تهیه :

    1 هسته های خرما را گرفته و خرما را با چنگال له می کنیم . 

    2 خمیر مثلثی را پهن کرده و با قلم مو سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کمی مرطوب شود .

    3 خرما را در قسمت بالایی خمیر به صورت نوار پهن کرده ، سپس مغز گردو را روی خرماها پاشیده و خمیر را از انتها رول می کنیم .

    4 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را زرده تخم مرغ مالیده و کنجدها را روی خمیر می پاشیم . 

    5 سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 15 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    بورک شکلاتی با یوفکا

    مناسب برای: 5-6 نفر

    زمان آماده سازی مواد : 30 دقیقه

    زمان پخت :

    20 - 25 دقیقه

    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی : یک بسته

    شکلات تخته ای : 200 گرم

    پسته : 100 گرم

    عسل : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

    کره ذوب شده : به میزان کافی

    پودر قند : برای تزیین

    روش تهیه :

    1 شکلات را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با حرارت غیرمستقیم ( توسط بخار آب ) ذوب می کنیم ، سپس عسل و پسته را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم . 

    2 خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا لایه های خمیر کاملا از هم باز شوند . یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .

    3 مقداری از مخلوط شکلاتی داخل خمیر میریزیم . 

    4 دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم . 

    5 خمیر های آماده را به صورت رول می پیچیم . 

    6 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را کره ذوب شده می مالیم . سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .

    7 پس از آماده شدن سطح رول ها را با پودر قند تزیین می کنیم . 

    8 نکته : در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید . 

    دوستان گلم توجه داشته باشید که از این بورک شکلاتی میتوانید به عنوان یک شیرینی خوشمزه هم استفاده کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیراشكی مرغ و پنیر 

    یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند،پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. این غذا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

    مواد لازم برای 4نفر

    1 بسته خمیر پیراشكی آماده
    200 گرم قارچ
    1 عدد سینه مرغ پخته‌شده
    1 عدد پیاز متوسط
    1 عدد فلفل دلمه‌ای بزرگ
    نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
    1 بسته پنیر پیتزای رنده‌شده
    مقداری روغن برای سرخ كردن

    طرز تهیه:

    1. پیاز را پوست گرفته و خرد كنید. قارچ را هم بشویید و ریز خرد كنید. فلفل دلمه‌ای را هم پاك كرده، شسته و نگینی خرد كنید.

    2. در تابه‌ای كمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز، قارچ و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن تفت دهید. مرغ پخته‌شده را ریش‌ریش كرده و به تابه اضافه كنید.

    3. برای مزه‌دار كردن مواد داخل تابه نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنید. حالا حرارت را خاموش كنید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه كرده و تابه را كنار بگذارید.

    4. خمیر پیراشكی را آماده كرده، وسط آن به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد بگذارید و بعد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و كمی فشار دهید تا مواد در حین سرخ شدن بیرون نریزند. همه پیراشکی ها را به همین شكل درست کنید.

    5. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیراشكی‌های آماده را در روغن سرخ كنید.

    6. بعد از سرخ شدن هر دو طرف پیراشكی‌ها، آنها را از روغن خارج كرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیراشکی گوشت،

    از دو کلمه خوشمزه تشکیل شده است. پیراشکی که همه جورش خوشمزه است، گوشت هم که جز جدا نشدنی زندگی مان است. این دو با هم فوق العاده می شوند.

    مواد لازم:

    ۴۵۰ گرم گوشت

    به میزان لازم روغن زیتون

    ۲ حبه سیر

    ۲ عدد بزرگ پیاز

    ۱ عدد فلفل قرمز

    ۱ عدد فلفل چیلی قرمز

    ۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا

    ۱ قاشق چای خوری پودر زیره

    ۲۰ گرم زیتون سیاه

    ۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

    ۱ عدد عصاره گوشت

    ۱ عدد بزرگ تخم مرغ

    ۵۰۰ گرم آرد

    ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

    ۱۵۰ گرم کره 

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه خمیر،در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید.کره (سرد) را ریز خرد یا درشت رنده کنید و با مواد خشک ترکیب کنید، تا به شکل خرده های نان درآید. سپس مقداری آب سرد به آن ها اضافه کنید تا به حالت خمیر درآید. خمیر را در کیسه پلاستیکی بپیچید و برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

    2. در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، تکه های گوشت را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. آنرا از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

    3. پیاز،سیر،فلفل قرمز، فلفل چیلی قرمز خرد شده را در ماهیتابه، روی حرارت متوسط رو به پایین، بریزید. پودر فلفل پاپریکا و پودر زیره را به مواد اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه تا مواد نرم شوند، تفت دهید.

    4. پوره گوجه فرنگی و عصاره گوشت (خرد شده) را به مواد اضافه کنید.برای 1 دقیقه دیگر ، تفت دهید و سپس زیتون سیاه و 100 میلی لیتر آب جوش به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بر روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و برای 8 تا 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب مواد کاملا تبخیر شود. گوشت را (به همراه آب آن، اگر آب انداخته بود) به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شوند.

    5. از قبل، فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دایره های 14 سانتی متری با پهنای 3 میلی متر، باز کنید. کناره های خمیر را با قالب و یا با قرار دادن پیش دستی ببرید و صاف کنید.

    6. سینی فر را اندکی چرب کنید. در ظرفی، تخم مرغ را با چنگال بزنید. 2 قاشق غذاخوری از مواد گوشتی را در وسط هر خمیر بگذارید، با قلمو، به کناره های خمیر تخم مرغ زده شده، بزنید و آنرا به شکل نیم دایره، روی مواد میانی برگردانید. کناره های خمیر را با چنگال ، محکم کنید. پیراشکی ها را در سینی فر، قرار دهید.

    7. با قلمو روی پیراشکی ها تخم مرغ زده شده بمالید و برای 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید، تا ترد و طلایی شوند. قبل از سرو، اجازه دهید تا پیراشکی ها اندکی خنک شوند.

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه کتلت آلمانی 

     این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.
    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم
    باگت : حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )
    خردل : 1 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    تخم مرغ : 1 عدد
    پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
    پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
    سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )

    طرز تهیه :

    1. ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )

    2. بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.

    3. پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )

    4. باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    5. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

    6. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.

    7. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.

    8. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

    9. می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید

    توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :

    این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد )

    مواد لازم :

    سیب زمینی : 800 گرم
    روغن : 4 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه : مقداری
    پیاز بزرگ : 1 عدد
    جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )
    ادویه شامل : زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر

    طرز تهیه :

    1. سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود، وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته )

    2. بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.

    3. پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.

    4. پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهقد که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه کرده و سرو نمایید. ( من کمی زردچوبه هم زدم )

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت ماهی 

     کتلت یکی از غذاهای حاضری محسوب می شود که طرفداران زیادی دارد. این بار میخواهیم با ماهی برای شما کتلت درست کنیم. تهیه این غذا بسیار آسان و سریع و بهترین راه برای استفاده از ماهی باقیمانده در یخچالتان است. نوش جان!
    مواد لازم:

    ۳۰۰ گرم سیب زمینی

    ۱۰۰ گرم ماهی سالمون

    ۱ مشت برگ جعفری تازه

    ۱ عدد تخم مرغ

    ۱ عدد لیمو ترش

    به میزان لازم روغن زیتون

    ۱ قاشق غذاخوری آرد

    به میزان لازم نمک

    به میزان لازم فلفل 

    طرز تهیه:

    1.به فیله ماهی سالمون، روغن زیتون بمالید و بر روی آن اندکی نمک و فلفل بپاشید. آن را برای 6 تا 8 دقیقه بخار پز کنید. پوست ماهی را جدا و آن را تکه تکه کنید.

    2. در ظرفی، پوره سیب زمینی را به همراه تکه های ماهی و 1 قاشق غذاخوری آرد بریزید. تخم مرغ ، جعفری خرد شده و نوک انگشت نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. در آخر پوست لیمو را بر روی آن ها رنده کرده و مواد را خوب با هم له و ترکیب کنید.

    3. سطح بشقابی را آرد پاشی کنید. مواد را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر کدام را به شکل دایره به پهنای 2 سانتی متر باز کنید ، بر روی آن ها آرد بپاشید و در بشقاب قرار دهید. آن ها را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید. این کار به کتلت های ماهی کمک می کند تا هنگام پخت باز نشوند (می توانید آن ها را در سلفون بپیچید و برای استفاده های بعدی فریز کنید).

    4.در ماهیتابه ای، مقداری روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کتلت های ماهی را در آن به مدت 3 تا 4 دقیقه از هر طرف، تا ترد و طلایی شوند، بپزید. در هر پخت 2 عدد از آن ها را بپزید. کتلت های ماهی را گرم و با قاچ های لیمو سرو کنید. می توانید آن را با سبزیجات و سالاد میل کنید.

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کباب گوشت گاو 
    مواد لازم :
    روغن نباتی یک قاشق غذا خوری
    1.75 کیلو گوشت گاو کبابی
    نمک دو قاشق چای خوری
    یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
    یک فنجان خرد شده هویج
    یک فنجان کرفس خرد شده
    یک فنجان پیاز خرد شده
    یک چهارم فنجان کره
    یک قاشق چای خوری رزماری خشک
    طرز تهیه :
    ابتدا فر را روی دمای 135 درجه سانتی گراد برابر با 275 درجه فارنهایت قرار می‌دهیم.
    روغن نباتی را در یک ماهیتابه گود می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم سپس گوشت گاو را همراه نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و فقط دو طرف گوشت‌ها را تفت می‌دهیم تا رنگش قهوه‌ای شود.
    هویج ، کرفس و پیاز را نیز با هم در یک قابلمه مخلوط کرده و سه دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم تا آب سبزیجات کمی خارج شود سپس کره را اضافه می‌کنیم و پنج دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.
    پس از آن رزماری را به آرامی روی مواد پخش می‌کنیم .
    سپس گوشت را درون فر قرار می‌دهیم و حدود دو و نیم تا سه ساعت اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    گراتن مرغ و سیب زمینی ، غذای خارجی خوشمزه

    مواد لازم برای 6-4 نفر

    1 عدد سینه مرغ 

    3 عدد سیب زمینی متوسط 

    3 ق س پیاز داغ 

    3 حبه سیر 

    250 گرم پنیر پیتزا 

    1 قوطی ذرت کنسرو شده 

    1 عدد فلفل دلمه ای 

    1 ق چ زردچوبه 

    1 ق چ فلفل قرمز 

    1 ق چ زیره 

    1 ق چ رازیانه 

    سس مایونز یا کچاپ به مقدار لازم 

    150 گرم قارچ 

    15 گرم کره 

    2 ق س زعفران دم کرده 

    3 ق س آبلیمو

    طرز تهیه:

    1. سینه مرغ را خلالی خرد کنید و در کاسه ای بریزید. دو قاشق آبلیمو، زعفران و کمی نمک و فلفل هم به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا همه تکه های مرغ به مواد آغشته شوند. این مخلوط را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

    2. سیب زمینی ها را نیم پز کرده و به شکل حلقه های یک سانتی متری ببرید. ظرفی که می خواهید گراتن را در آن بپزید، کمی چرب کرده و سیب زمینی ها را در کف ظرف بچینید. خلال های مرغ را روی آنها بگذارید. سیر را ریز رنده کنید و به همراه پیاز داغ روی مواد بریزید.

    3. فلفل دلمه ای را خلالی برش زده و روی دیگر مواد بگذارید. قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. در تابه ای کره ریخته ، روی حرارت بگذارید. ورقه های قارچ را در کره تفت دهید. به آنها کمی آب لیمو هم اضافه کنید. سپس قارچ ها را از روی حرارت بردارید و روی دیگر مواد گراتن بریزید.

    4. حالا همه ادویه ها و دانه های ذرت را روی مواد بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت، معادل 175 درجه سانتیگراد (یا در بعضی اجاق ها شماره 4) روشن کنید تا گرم شود.

    5. روی ظرف گراتن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چندین بار فرو کردن چنگال در فویل، آن را سوراخ کنید. ظرف را در فر بگذارید. بعد از 15 دقیقه فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره در فر بگذارید.

    6. در این مرحله غذا باید حدود 25 یا 30 دقیقه حرارت ببیند؛ تا پنیر آب شده، طلایی و برشته شود. بعد از بیرون آوردن گراتن از فر، آن را برش زده و با سس دلخواه سر کنید.

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    گراتن مرغ و سیب زمینی ، غذای خارجی خوشمزه

    مواد لازم برای 6-4 نفر

    1 عدد سینه مرغ 

    3 عدد سیب زمینی متوسط 

    3 ق س پیاز داغ 

    3 حبه سیر 

    250 گرم پنیر پیتزا 

    1 قوطی ذرت کنسرو شده 

    1 عدد فلفل دلمه ای 

    1 ق چ زردچوبه 

    1 ق چ فلفل قرمز 

    1 ق چ زیره 

    1 ق چ رازیانه 

    سس مایونز یا کچاپ به مقدار لازم 

    150 گرم قارچ 

    15 گرم کره 

    2 ق س زعفران دم کرده 

    3 ق س آبلیمو

    طرز تهیه:

    1. سینه مرغ را خلالی خرد کنید و در کاسه ای بریزید. دو قاشق آبلیمو، زعفران و کمی نمک و فلفل هم به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا همه تکه های مرغ به مواد آغشته شوند. این مخلوط را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

    2. سیب زمینی ها را نیم پز کرده و به شکل حلقه های یک سانتی متری ببرید. ظرفی که می خواهید گراتن را در آن بپزید، کمی چرب کرده و سیب زمینی ها را در کف ظرف بچینید. خلال های مرغ را روی آنها بگذارید. سیر را ریز رنده کنید و به همراه پیاز داغ روی مواد بریزید.

    3. فلفل دلمه ای را خلالی برش زده و روی دیگر مواد بگذارید. قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. در تابه ای کره ریخته ، روی حرارت بگذارید. ورقه های قارچ را در کره تفت دهید. به آنها کمی آب لیمو هم اضافه کنید. سپس قارچ ها را از روی حرارت بردارید و روی دیگر مواد گراتن بریزید.

    4. حالا همه ادویه ها و دانه های ذرت را روی مواد بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت، معادل 175 درجه سانتیگراد (یا در بعضی اجاق ها شماره 4) روشن کنید تا گرم شود.

    5. روی ظرف گراتن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چندین بار فرو کردن چنگال در فویل، آن را سوراخ کنید. ظرف را در فر بگذارید. بعد از 15 دقیقه فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره در فر بگذارید.

    6. در این مرحله غذا باید حدود 25 یا 30 دقیقه حرارت ببیند؛ تا پنیر آب شده، طلایی و برشته شود. بعد از بیرون آوردن گراتن از فر، آن را برش زده و با سس دلخواه سر کنید.

  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    اسنک تن ماهی 

     مواد لازم:

    نان تست 8 عدد 

    تن ماهی 200 گرم 

    پنیر موزارلا 150 گرم 

    برگ ریحان خرد شده 4 قاشق غذاخوری 

    روغن زیتون مقداری

     طرز تهیه:

    کمی روغن زیتون ته سینی فر یا ته ماهیتابه بریزید و 4 عدد نان تست را روی سینی فر یا داخل ماهیتابه بگذارید.

    روی نان ها را با مواد ( تن ماهی ، پنیر رنده شده ، برگ ریحان خرد شده ) پر کنید و 4 عدد نان باقی مانده را روی نان ها قرار دهید ( با 8 نان تست 4 اسنک خواهید داشت ).

    سینی را داخل فر با کمترین دما قرار دهید ( یا ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ) ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید و طرف دیگر را نیز برشته کنید.

    پنیر نیز همزمان با تست کردن نان ذوب خواهد شد ، پس از آماده شدن اسنک ها را در ظرف بگذارید و به صورت مثلثی برش بزنید و با سس دلخواه سرو کنید.

    نکته: تن ماهی را پیش از مصرف حتما بجوشانید ، از تکه های کباب شده ماهی سالمون نیز میتوانید برای تهیه این اسنک خوشمزه استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فاین رولت

    مواد لازم 1: 

    پیازچه خرد شده 

     خیارشور نگین شده

     سیب زمینى پخته نگین شده

    -سس سفید 

    نمک

     جعفرى خرد شده 

    کالباس مرغ 

    مواد لازم 2:

    سه عدد تخم مرغ 

    حدودا 5 قاشق غذا خورى آرد

    یک لیوان شیر

    قاشق غذا خورى روغن مایع

     نمک 

    طرز تهیه:

    مواد (1) را مخلوط میکنیم به اندازه لازم سس سفید میزنیم

    مواد (2) را مخلوط نموده وبا همزن خوب هم میزنیم (عین ماست شل میشه )

    داخل ظرف تلفون یا چدن مستطیلى کمى روغن میریزیم و مایع را دو قسمت میکنیم واز بالاى ماهیتابه اروم میریزیم تا به طور یکنواخت کف ماهیتابه را بگیرید وشعله باید کم باشد تا مغز پخت شود.

    سپس روى پارچه نم دار قرار میدهیم تا روغن ان گرفته شود وروى ان سس میمالیم ورقه های کالباس را روی نان میچینیم بعدمواد الف را یک قسمت ریخته از یک طرف رول میکنیم

    دو ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس بیرون اورده وبرش نموده وبا جعفرى خود شده تزيين ميكنيم 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    پیش غذ

    خمیریوفکا را از مواد ماکارانی

      پر میکنید و وسطش رو شکل میدین و سیاهدونه و کنجد میپاشید ، پیش غذا و خوراک بشه ومیتونیدمواد باقلوا بزارید یه شیرینی خوشمزه بشه در فر 180درجه به مدت 10 دقیقه بازم به حرارت فر بستگی داره نوش جان🌸

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    🎀تارت کشک بادمجان 🎀

    🎀مواد لازم نان تارت🎀

    آرد   500 گرم

    کره 200 گرم

    شیر  یا آب نصف پیمانه

    نمک کمی 

    زرده تخم مرغ  2عدد 

    موادلازم داخل تارت :

    بادمجان متوسط  12 عدد

    پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری

    سیر داغ 1 قاشق غذاخوری

    عدس یا لوبیا سفید پخته  یک پیمانه

    کشک  یک شیشه کوچک

    نعنا  3قاشق غذا خوری

    فلفل،.زردچوبه کمی

    آبگوشت یاعصاره گوشت یک لیوان 

    روش پخت :

    همون طور که می دونید تارت کشک بادمجون شامل دوبخش

    1.نان تارت

    2.مواد داخلش ، کشک بادمجان

    🎀1. نان تارت🎀

    اول آرد رو داخل یه ظرف گود میریزیم .بعد وسط آرد یه حفره ایجاد کرده زرده تخم مرغ ، نمک، شیر  را اضافه کرده وکم کم مخلوط می کنیم. کره رو که  نرم شده تکه تکه کرده و وبه خمیر  افزوده با نوک انگشت ورز می دیم.

    نکته مهم: خمیر رو زیاد ورز دنمی دیم فقط به حدی که چسبندگی داشته باشه و قابل باز شدن باشه

    خمیر رو در کیسه نایلون گذاشته .به مدت 2 تا 3 ساعت می گذاریم استراحت کنه .

    ته قالبهای تارت چرب کرده. سطح کارمون رو  آرد پاشیده و خمیر روبا وردنه بازمیکنیم  البته بزرگتر از قالبها تا به دیواره های قالب هم برسد  .خمیر رو درقالب انداخته وبا دست اندازه قالب می کنیم .با چنگال چند سوراخ روی خمیر زده تا پف نکنه ودر فر با درجه حرارت 180 سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار داده تا طلایی بشه. حال نانهای کوچولو تارت شما حاضره

    🎀روش پخت کشک بادمجان :🎀

    حتما میگید کمتر کسیه که دستور پخت کشک بادمجان رو بلد نباشه ولی روشی که من درست می کنم سفتر وخیلی بهتر توی این نوع تارت جواب میده.

    من بادمجانها رو پوست میکنم نمک می زنم و میزارم چند ساعتی بمونه که آبش حسابی کشیده بشه  بعد با دستمال آشپزخونه خشکشون می کنم ودر ماهیتابه روغن ریخته وسرخ می کنم.بعدش روی سینی که حوله کاغذی آشپزخونه گذاشتم چیده تا روغن اضافش رو بگیرم  .

    پس از خنک شدم با لوبیا سفید یا عدس پخته حسابی میکوبمشون و تو یه ماهیتابه برشون می گردونم .

    حالا زردچوبه ،پیاز داغ ،سیرداغ اضافه کرده و شروع می کنم به تفت دادن تا همه مواد خوب مخلوط شن .اگر نیاز به روغن داشت یعنی اگه مخلوط به ته ظرف چسبید روغن اضافه می کنم. نعنا و کشک رو هم افزوده .هم می زنم.

    وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن 1 لیوان آب گوشت یا عصاره گوشت حل شده در یک لیوان آب رو اضافه کرده میزارم تا با حرات کم جابیفته و سفت شود  .در آخر کمی فلفل  رو اضافه کرده وکشک بادمجون شما حاضره .

     نکته:همون طور که متوچه شدید من نمک نریختم چون 1. بادمجونم نمک زده بودم 2. کشک خودش شوره 3.عصاره گوشتم نمک داره .پس همه اینها برای با مزه کردن غذامون کافیه 

    حالا نوبت اون لحظه جادویی آشپزی یعنی مونتاژ کردن موادمونه

    خوب من معمولا این کارو موقع سرو غذا انجام می دم تا نانهای تارتم به مرور زمان با مایع کشک بادمجون نرم نشن و خدایی نکرده کیفیتشون از دست بدن .پس اگه فرصت داری آروم روی نانهاتون یه قاشق کشک بادمجون بزارید .روی اون کشک و روش نعنا داغ (مثل منم اگر دورتون شلوغ بود هول نشید .در صورت تمایل می تونید از مغز گردو و یه پر نعنا تازه هم استفاده کنید.)و در سینی در یه ردیف پشت سر هم بچینی

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    ته چین مرغ و آلو

    برنج 4پیمانه

    ماست چکیده 2پیمانه

    زرده تخم مرغ+یک عدد تخم مرغ

    سینه مرغ یک عدد

    نمک وزردچوبه و دارچین

    زعفران 1ق چ

    آلو به مقدار دلخواه

    روغن مایع 1پیمانه

    کره 100گرم

    زرشک+خلال پسته و بادام برای تزیین

    ابتدا برنج را که چندساعت قبل خیسانده ایم در آبجوش ریخته و بعد آبکش میکنیم تا آبش گرفته بشه. آلوها را از قبل خیس میکنیم تا نرم شوند.

    سینه مرغ را تکه تکه کرده و به همراه پیاز خورد شده و آلوهای خیس خورده و نمک و یک تکه کوچک دارچین و زردچوبه در روغن کم با درب بسته اجازه میدهیم با آب خودش بپزد سپس که آبش گرفته شد کمی سرخشون میکنیم.

    تخم مرغها رو با چنگال میزنیم و به ماست زده شده اضافه میکنیم. روغن مایع زعفران دم کرده به همراه نمک و کمی پودردارچین را افزوده و سپس برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم. کف ظرف رو چرب میکنیم نصف برنجها رو ریخته و با قاشق فشار میدیم تا منسجم بشه. سپس آلوها رو دورتادور ظرف چیده و مرغها رو وسطشون میریزیم. من یه ردیف هویج رنده شده و سرخ شده هم اضافه کردم. بعد بقیه برنج رو ریخته دوباره با قاشق صاف میکنیم. روی ظرف رو بافویل میپوشونیم و در فر 180 درجه تا وقتی که ته چینمون کمی طلایی شه. بعد با زرشک و خلالهای تفت داده شده تزیین میکنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    #گراتن_مرغ_سبزیجات

    گراتن مرغ وسبزیجات

    مواد لازم:

    سینه مرغ....خلالی خورد شده

    فلفل دلمه....خلالی یا نگینی شده

    قارچ.....ورقه ورقه خورد شده

    بادمجون....حلقه حلقه خورد شده

    پیاز متوسط....نگینی خورد شده

    نمک,فلفل,آویشن....به مقدار لازم

    نان تست

    پنیر پیتزا

    🍴مواد لازم برای سس بشامل🍴

    کره...20گرم

    شیر....1پیمانه

    آرد ....1/5ق غ

    طرز تهیه سس بشامل:

    کره وآرد رو روی حرارت ملایم کمی تفت میدیم وبه تدریج شیر رو اضافه میکنیم تا آرد باز شه....بعد هم میز نیم ووقتی غلظت فرنی رو گرفت آمادست🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞

    طرز تهیه گراتن:

    سینه مرغ رو هم میتونیم آبپز کنیم بعد خلالی کنیم هم میتونیم اول خلالی کنیم بعد تو روغن تفت بدیم....سپس فلفل دلمه ای رو تفت میدیم....قارچ های ورقه ورقه خورد شده رو هم تو با دمای بالا تفت میدیم تا آب نندازن....بادمجونا رو هم بعد از استراحت دادن تو آب نمک وخشک کردن سرخ میکنیم... پیازنگینی خورد شدمون رو خوب سرخ میکنیم .....حالا طبق تصویر اول ظرف پیرکس رو کاملا چرب میکنیم وبعد از سس بشامل مقداری کف ظرف ریخته بعد نان تست رو میچینیم(کناره های نان تست رو جدا میکنیم ,منظور قسمتهای قهوه ایش هست )وبعد به ترتیب مواد رو.........  البته میتونیم نان تست رو حذف کنیم ...من هر دو روش رو امتحان کردم یعنی هم با نان تست هم بدون نان تست...خودم که بدون نان تست رو بیشتر پسندیدم 😉ولی هر دو روش نتیجه خوبی میده وبستگی به سلیقتون داره.(مرغ خلالی....قارچ....فلفل دلمه وادویه جات رو با هم خوب میخلوط میکنیم وتو لایه هامون استفاده میکنیم)بعد از اینکه مرحله مرحله تمام موادمون رو استفاده کردیم.(طبق تصاویر)قبل از لایه آخر پنیر پیتزا باز هم اگه دوست داشتیم سس بشامل ریخته بعد پنیر پیتزا رو میریزیم..درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت170به مدت 30الی 35دقیقه قرار می دهین...5دقیقه پایانی گریل رو هم روشن میکنیم تا پنیر آب بشه وطلایی بشه....

    آ

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    نون و پنیر و سبزی و گردو

    فینگری شیک و راحت برای تولد و مهمانی های ماه رمضان

    شیر ولرم یک لیوان

    خمیر مایه یک ق غ 

    نمک و شکر هر کدام یک ق چ

    روغن ۵ ق غ

    آرد سه لیوان

    شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایه میزاریم عمل بیاد بعد

    همه مواد رو مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیف و ملایمی بدست بیاد بعد دو ساعت استراحت میدیم بعد به اشکال مختلف شکل میدیم و داخل فر ۲۰۰ درجه میذاریم بعد از پخت روی نونها پنیر و گردو و سبزی خورد شده میذاریم و اماده سرو میشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19956 |39378 پست

    فلافل

    نخود  250 گرم(5ساندویچ)

    پیاز  1عدد متوسط

    سیر  1حبه

    سیب زمینی آب پز  1عدد

    رب گوجه  1ق چ

    ادویه مخصوص و نمک  به میزان لازم

    طرز تهیه

    :

    نخود را از یک روز قبل خیس میکنیم،  بعد از یک روز آنها را چنگ میزنیم تا پوستشان جدا شود. 

    همه مواد را مخلوط کرده و در چرخ گوشت یا خرد کن می‌ریزیم،  اکر خمیر بدست آمده خیلی سفت بود چند قاشق آب اضافه میکنیم و در روغن سرخ میکنیم

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان