خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ‌ ورمیشل پنیری بااسفناج

    اول ورمیشل رو میریزیم داخل آبجوش تانرم بشه دراین فاصله سیب زمینی با کمی هویج ک خلالی خرد کردیمو  تفت میدیم یک بعد بهش پنیر فراوون اضافه میکنیم

    ورمیشل رو هم تو چند دقیقه آخرش اسفناج میزنیم و آبکشش میکنیم بعد با مخلوط پنیر قاطیش میکنیم و سس میزنیم

    خیلی سریع آماده میشه و خیلی خوشمزس...

    ادویه خاصی نداره چون طعم پنیر و سیب زمینی باید حس بشه...

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    نان سیر

    نان تست :به مقدار لازم

    كره:250گرم

    پنير موزارلا رنده شده:به میزان لازم

    مايونز:به میزان لازم

    سير رنده شده ريز:نصف یک سیر کامل

    روغن زیتون:یک چهارم فنجان

    جعفری خرد شده:به میزان لازم

    زیره آسیاب شده :کمی

    نمک و فلفل:به میزان لازم

    ابتدا سیرها را در روغن زیتون کمی تفت دهید(اما مواظب باشید سیرها قهوه ای نشود)بعد از آنکه خنک شد با سایر مواد(بغیر از نان) در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق روی هر کدام از نانها بکشید.

    نانها را در سيني فر چيده سپس سيني را به مدت 7 دقيقه در فر بگذاريد تا نانها با حرارت 165 درجه سانتيگراد با حرارت بالا بپزد.

    نکته:به جای نان تست از نان باگت هم می توانید استفاده کنید,آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید و مواد را روی آن قرار دهید.

    از اين نان مي توانيد به عنوان پيش غذا استفاده کنید.

    استفاده از سبزیجات معطر در این پیش غذا بستگی به سلیقه هر فرد دارد برخی آنرا بدون سبزیجات و فقط با مایونز و پودر سیر و پنیر تهیه می کنند و برخی علاوه بر مواد بالا پونه,نعنا و فلفل دلمه ای خرد شده نیز اضافه می کنند. میزان مواد نیز بستگی به ذائقه افراد دارد اگر دوست دارید کمی تند تر شود فلفل آنرا بیشتر کنید.

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم :

     مرغ درشت   يك عدد

    مغز نان ساندويچي خرد شده  3قاشق غذا خوري

    سير  3 الي 4 حبه درشت

    نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز  به مقدار لازم

    ساير ادويه ها  در صورت تمايل

    باقلا يامغز پسته  1 قاشق غذا خوري

    هويج قطعه قطعه شده و پخته  1/5 قاشق غذا خوري

    سلو فون  1متر

    طرز تهيه :

    پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .

    يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد .

    بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد .

    ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل 2 سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود .

    بعد از اينكه پخته شد كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نمي خورد .

    بهترين روش جايگزين سلوفون،  استفاده از روده گوسفند است كه متاسفانه دسترسي به آن مشكل ميباشد .

    کالباس خانگی, طرز تهیه کالباس خانگیکالباس خانگی, طرز تهیه کالباس خانگیکالباس خانگی, طرز تهیه کالباس خانگیکالباس خانگی, طرز تهیه کالباس خانگی

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رست بیف مکزیکی غذایی خوشمزه و پر انرژی که با یک طبخ سالم همراه است .

    مواد لازم جهت تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز برای 12 نفر :

    گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی 1500 گرم

     نمک 1 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

     روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

    پیاز بزرگ و خرد شده 1 عدد

    سس تاباسکو 1 قوطی

    فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

    سس تند 100 گرم

    پودر سیر 1 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز :

    چربی اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل به آن بزنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی شعله کم حرارت دهید. گوشت را داخل ظرف گذاشته تا همه طرف آن قهوه ای شود.

    گوشت را در یک آرام پز قرار قرار داده و روی آن پیاز خورد شده را بریزید. فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، و سس فلفل تند را به آن اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید (تا یک سوم ارتفاع گوشت ها).

    در ظرف را گذاشته و با شعله زیاد به مدت 6 ساعت بپزید (در آرام پز، مرتب چک کنید کمی آب داخل ظرف باشد). شعله را روی "کم" گذاشته و اجازه دهید 2 تا 4 ساعت دیگر بپزد (و یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم و یکدست شود).

    گوشت را در یک کاسه بریزید و توسط دو چنگال تکه تکه کنید (میتوانید دو فنجان از آب گوشت هم در سرو غذا استفاده کنید. بصورت ساندویج و یا Burrito (نوعی روش مکزیکی همراه تورتیلا) سرو کنید.

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كوفته گشنيز

    .مواد لازم:

     

    گوشت چرخ کرده

    500 گرم

    گشنیز

    250 گرم

    آرد نخودچی یک دوم یا دو سوم پیمانه

    برنج پخته 1 پیمانه 

    تخم مرغ 1 عدد

    گوجه فرنگی

    500 گرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل

    به اندازه کافی

    آبغوره، یا آبلیمو به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه:

     

     

    یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ، برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سه قاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده ، به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده در یک قاشق روغن تفت داده ، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن می ریزیم سپس رب وکمی گشنیز به آن اضافه می کنیم . به این مواد به تعداد افراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم دو تا سه جوش که زد کوفته ها را که به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم تمام کوفته ها را که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا 10 دقیقه باید کم باشد سپس تا 10 دقیقه هم باید بپزد . 5 دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمو یا آلو یا گوجه فرنگی ریز 10 تا 12 عدد اضافه می کنیم. بعد 5 تا 10 دقیقه که جوشید آنرا بر می داریم.

     

     

    نکات تغذیه :

     

    درتهیه این غذا از سبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابع خوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشاره نمود: تسکین دهنده تهوع و برطرف کننده عطش ؛ بخصوص گشنیزخام و تازه که خواب آور، بادشکن ونیرو دهنده معده می باشد. این غذا به صورت آب پز تهیه می شود و روغن کمی در طبخ آن بکار می رود ؛ بنابراین غذای مناسبی برای تمامی افراد بخصوص کسانی است که دچار چربی خون بالایی هستند. کل کالری غذا، 1800 کالری می باشد که بطور متوسط سهم هر فرد، 250 کالری است.

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته


    ﮔﻮﺷﺖ ﻧﻴﻢ ﻛﻴﻠﻮ
    ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ
    ﺗﺮﻩ
    ﺭﻳﺤﻮﻥ
    ﺟﻌﻔﺮﻱ
    ﮔﺸﻨﻴﺰ
    ﺗﺮﺧﻮﻥ
    ﻣﺮﺯﻩ
    ﻛﻤﻲ ﻧﻌﻨﺎﻉ
    ﺷﻮﻳﺪ
    ﻛﻤﻲ ﻟﭙﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺘﻪ ﻛﻪ ﻛﻤﻲ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻟﻬﺶ ﻛﺮﺩﻩ
    ﺑﻮﺩﻡ
    ﻭ ﺍﺩﻭﻳﻪ ﺟﺎﺕ ﻭ ﻧﻤﻚ
    ﻭ ﻳﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻳﻪ ﻕ ﺍﺭﺩ ﺯﺩﻡ
    ﻫﻤﻴﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﭼﻨﮓ ﺯﺩﻡ
    ﻛﻪ ﺟﺴﺒﻨﺪﮔﻲ
    ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
    ﻭﺳﻄﺶ ﻫﻢ ﮔﺮﺩﻭ
    ﺍﻟﻮ
    ﺯﺭﺷﻚ
    ﻛﻤﻲ ﭘﻴﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﻭ ﺭﺏ ﻭ ﺍﺩﻭﻳﻪ ﺟﺎﺕ ﺧﻮﺏ ﻛﻪ ﺟﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺍﺑﺶ
    ﺍﻳﻦ ﻛﻮﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ
    ﻗﻠﻘﺶ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺩﺭﺷﻮ ﻧﻴﻤﻪ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كوفته روسي

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    سیب زمینی پخته 300 گرم

    سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم

    پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ آب پز 3 عدد

    زرشک 1 قاشق غذاخوری

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ خام 1 عدد

    آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ

    پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دیم تا آب گوشت کشیده بشه بعدش سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا مخلوط میکنیم

    از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.

    کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتونیم. کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرن و وا نرون

    بعد آنها را در روغن داغ، سرخ میکنیم و با سس قرمز و گوجه نوش جان میکنیم خیلی خوشمزه میشه من توش ادویه های آویشن و رزماری هم ریختم

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كو كوي گل كلم

    گل‌کلم: متوسط یک عدد

    تخم مرغ: ۶ عدد

    پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

    روغن: ۳ قاشق سوپخوری

    زعفران: کمی ـ

    جوش‌شیرین: ۱ قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل به میزان لاز

    ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ

    گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک می‌پزیم. هنگامی که پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می‌گذاریم آب آنها کاملا گرفته شود.

    حالا با چنگال آنها را کمی نرم می‌کنیم. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه می‌کنیم.

    آنها را می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

    زغفران را در کمی آب جوش وجوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. پیاز داغ و گل‌کلم‌هایی که کاملا خنک شده‌اند به مایه تخم‌ مرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می‌کنیم.

    روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و می‌گذاریم کمی داغ شود.

    در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا بخوبی سرخ شود.

    بعد از سرخ شدن آن‌ را به تکه‌هایی تقسیم کرده و بر می‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه كوفته مرغ

    پخت کوفته مرغ, طرز پخت کوفته مرغ

    مواد لازم :

     سینه مرغ ۱ عدد

     پیاز درشت ۱ عدد

     جعفری خرد شده ۴ الی ۵ قاشق

     تخم مرغ ۱ عدد

     برگه زردآلو ۱ پیمانه

    گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده نصف پیمانه

    پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :

    سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.

    درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.

     

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاي مرغ

    آرد 150 گرم

    ماست نصف پيمانه

    كره 50 گرم

    نمك يك قاشق چايخوري

    فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري

    زعفران آب‌كرده يك قاشق مرباخوري

    سينه‌مرغ پخته و خرد شده نصف عدد

    قارچ خرد شده 200 گرم

    جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه

    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري

    روغن مايع چهار قاشق سوپخوري

    نمك به ميزان لازم

    تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كم‌كم به مايه اضافه مي‌كنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت مي‌‌دهيم.

    روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را مي‌افزاييم.

    پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن مي‌ريزيم.

    داخل قالب 30 سانتي‌متري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميلي‌متر باز مي‌‌كنيم و داخل قالب قرار مي‌دهيم.

    مواد مياني را روي خمير مي‌ريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)

    سپس زرده تخم‌مرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير مي‌زنيم.

    پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌گذاريم تا طلايي شود.

    برای تزئین پای مرغ می توانید پس از زدن زرده تخم مرغ به خمیر بالایی از اشکالی مثل گل و برگ و ستاره  خمیری استفاده کنید و روی آن کنجد سفید بپاشید.

    برای داخل موادتان از پنیر پیتزا هم می توانید استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه کیک مرغ پیش غذایی خوشمزه وساده کیک مرغ یکی از بهترین ایده های برای تهیه شام و يا یک پیش غذای خوش مزه و متفاوت است. با دستور زیر یک کیک مرغ خوش طعم درست کنید.

     طرز تهیه کیک مرغ پیش غذایی خوشمزه وساده + تزیین

    مواد لازم برای تهیه کیک مرغ :

    مرغ : یک عدد سینه کامل
    پیازچه کوچک : ۳ یا ۴ عدد
    جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم
    نان تست : ۱۲ عدد
    تخم مرغ : ۳ عدد
    خیارشور : ۲۰۰گرم
    هویج : ۱ عدد
    سس مایونز : یک فنجان
    ماست : یک فنجان
    سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم

     

    طرز تهیه کیک مرغ :

    برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم.

     

    تخم مرغ رو رنده میکنیم .

     

    خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم .

     

    هویج رو رنده میکنیم .

     

    جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم .

     

    همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

     

    کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید به این ترتیب می چینیم .

     

    یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .

     

    روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .

     

    نکته : من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .

     

    برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سر گنجشكي

    گوشت چرخ کرده : 250 گرم

    پیاز کوچک : 1 عدد

    پیاز متوسط : 1 عدد

    سیب زمینی : 2 عدد متوسط

    هویج : 2 تا 3 عدد متوسط

    نمک : 1 قاشق چایخوری

    فلفل : به مقدار دلخواه

    زردچوبه و دارچین و پودر سیر: هر کدام نصف قاشق چایخوری

    رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غذاخوری

    آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری

    روغن : 2 قاشق غذاخوری

    آب : 1 لیتر (4 - 5 لیوان)

    ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ

    پیاز متوسط رو ریز خرد می کنیم.

    سیب زمینی ها رو مکعبی خرد می کنیم. تقریبا به اندازه ی 1.5 سانتی متر.

    هویج ها رو حلقه ای خرد می کنیم.

    پیاز کوچک رو به صورت کاملا ریز، رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده و نصف ادویه ها، مخلوط می کنیم. با دست کاملا ورز میدیم تا یکنواخت بشه.

    از گوشت گلوله هایی به اندازه ی گردوی کوچک بر میداریم و با کف دو دست اون ها رو کاملا گرد می کنیم و توی یه ظرف می چینیم.

    توی یک قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم. پیاز خرد شده رو توی قابلمه می ریزیم و تفت میدیم، تا طلایی بشه.

    سیب زمینی و هویج های خرد شده رو به پیاز طلایی شده اضافه می کنیم و حدود 4 تا 5 دقیقه، با حرارت متوسط، تفت میدیم.

    بقیه ی ادویه ها رو به اونها اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.

    بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادنِ اون، آب لیمو ترش رو به همراه یک لیتر آب به اون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم.

    بعد از حدود یک ربع، گلوله های گوشت رو به آرومی و یکی، یکی داخل آب قابلمه می ریزیم و درب قابلمه رو می بندیم و به مدت حدودا یک ساعت اجازه میدیم تا غذا خوب بپزه و جابیفته.

    در آخر پخت، آب غذا رو به هر اندازه ای که دوست داشتیم، اندازه می کنیم. و اگر به اون آب اضافه کردیم، می گذاریم حدود 5 دقیقه اضافه تر جوش بخوره و جا بیفته.

    نکته:

    1. این خوراک رو میشه با آب خیلی کم، همراه چلو یا شوید پلو و یا نون خورد.

    2. میشه آب این غذا رو زیاد کنیم و موقع سِرو اون، آب رو جدا کنیم و توی اون نون تریت کنیم و با بقیه ی مواد اون رو بخوریم.

  • ۱۳:۴۰   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    اسکون مرغ , کیک مرغ پنیری , طرز تهیه کیک مرغ پنیری , فست فود , روش پخت اسکون مرغ , غذا با مرغ , آموزش آشپزی , کیک مرغ

    مواد اولیه برای ۸ نفر :
    آرد ۲ پیمانه
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
    نمک ۱ قاشق چایخوری
    خامه ۳ چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
    کره (خرد شده) ۱پیمانه
    مرغ (سینه (یا کالباس)) دو قطعه
    پیازچه ۱ سوم پیمانه
    پنیر چدار ۱ پیمانه

     

    طرز تهیه:

    جهت تهیه کیک مرغ پنیری ابتدا فر را با دمای ۲۴۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 
    آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. در صورت تمایل از آموزش تهیه کیک گوشت دیدن فرمایید

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

    کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید. 
    نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

    مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

    حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 
    پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

    داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

    حال کیک را به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه داخل فر بپزید. 

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

    کیک مرغ پنیری(اسکون مرغ)

     

     

    نکات:

    ۱)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. 
    ۲)ممکن است کیک شما تا ۲یا ۳بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. 
    ۳)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید. 
    ۴)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کباب فسنجانی

    گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم

    پیاز : 1 عدد متوسط

    گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم

    رب انار : یک فنجان سر پر

    نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه

    ﺭﻮﺘﺳﺩ ﺖﺨﭘ

    ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم

    سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم

    بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند

    پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند

    ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

    نکته:

    نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید

    این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه های چفل طبخ کرد

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     رول بادمجان و اسپاگتی درست کنید

    رول بادمجان و اسپاگتی,تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

    اگر از غذای ناهار  قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.

    مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای 4 نفر

    بادمجان بزرگ 2 عدد 

     اسپاگتی پخته 2 پیمانه

     سس قرمز 1/2 و 1 پیمانه

     روغن به میزان لازم

    پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه

    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری

    ریحان خرد شده 1 قاشق سوپخوری

    روغن زیتون مقداری

    طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :

    بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

    مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

    فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.

    بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد استیک و سیب زمینی :

    نحوه درست کردن سالاد استیک و سیب زمینی,طرز تهیه سالاد استیک

     سیب زمینی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شده یک کیلوگرم

     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

     گوشت کبابی خرد شده به قطر 2/5 سانتی متر یک کیلوگرم

     کاهو 2 عدد

    سس سالسا به اندازه دستورالعمل

    پیازچه 5 عدد

     

    طرز تهیه سالاد استیک و سیب زمینی :

    فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

    درون ظرف خود سیب زمینی ها را  قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.

    ضمناً یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلم مو روی استیک ها بکشید. آنها را با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.

     

    کاهو را برش دهید به قسمت های 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید.

    سس سالسا را آماده کنید. کاهوها را روی بشقاب ها قرار دهید و سپس سس سالسا را روی هر کدام بریزید و بعد روی سیب زمینی، پیازچه، استیک و گوجه فرنگی ها.

    طرز تهیه سس سالسا:

    در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک قاشق چایخوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و فلفل را ترکیب کنید.

     

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اسنک قارچ و سیب زمینی

    ✍مواد اولیه :

    نان تست هشت عدد

    پنیر پیتزا (ورقه‌اي) چهار ورق

    سیب زمینی يك عدد - خردشده

    نمك به ميزان لازم

    فلفل به ميزان لازم

    آویشن به ميزان لازم

    قارچ يك پيمانه (خردشده)

    🍜طرز تهيه:

    ابتدا سيب‌زميني‌ها را سرخ كرده، سپس قارچ‌ها را به آن افزوده و تفت دهيد.

    نمك، فلفل و آويشن را اضافه كرده و شعله را خاموش كنيد.

    از مواد به اندازه يك قاشق روي نان تست بگذاريد، پنير پيتزا را روي آن قرار دهيد و نان تست ديگري را روي آن بگذاريد سپس اسنك‌ها را در ساندويچ‌ساز به مدت سه دقيقه قرار دهيد.

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     سس پنیری مخصوص ساندویچ و اسنک

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    پودر سیر نصف قاشق مرباخوری

    فلفل به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    خامه (پرچرب) نصف لیوان

    كره 1قاشق غذاخوری

    آرد 1قاشق غذاخوری

    پنیر چدار (رنده شده) 1لیوان

    🍜طرز تهیه :

    ابتدا ظرف گود و نسوزی را مثل شیرجوش روی حرارت ملایم قرار داده و كره را داخل آن آب كنید.آرد را با فلفل و نمك مخلوط كرده و داخل الك كوچكی ریخته و كم كم به كره آب شده اضافه كنید(كره خیلی داغ نباشد)سپس آنها را خوب مخلوط كنید و اجازه دهید آرد تفت خورده و طلایی شود. 

    خامه را با همزن برقی خوب بزنید و اگر خیلی سفت است كمی شیر به آن اضافه كنید و بعد آن را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط كنید.پنیر رنده شده را كم كم به سس اضافه كرده و آن را خوب یكنواخت كنید.توجه داشته باشید بعد از اضافه كردن هر میزان پنیر باید سس را سریع و مداوم هم بزنید تا سس ته نگیرد. 

    پس از اضافه كردن همه پنیر و غلیظ شدن سس فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. 

    🚦نكات:

    1)توجه داشته باشید در تمام مدت حرارت شما باید بسیار ملایم باشد. 

    2)این سس بسیار مناسب هات داگ و اسنكهای مختلف است. 

    3)در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان هم به سس اضافه كنید. 

    4)اگر از رنگ سس راضی نیستید كمی زعفران آبكرده هم به آن اضافه كنید. 

    5)بهتر است سس برای هر وعده طبخ شود اما میتوان آن را برای یك هفته داخل ظرف درداری نگهداری كرد و برای هربار مصرف به روش بن ماری گرم كرد. 

    6)توجه داشته باشید این سس به صورت تند سرو میشود. 

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم : برای یک نفر
    چیپس معمولی
    پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم
    ژامبون ( کالباس گوشت اعلا ) ۵۰گرم رنده شده 
    یک برش پنیر پیتزای ورقه ای
    سس کچاپ
    چیپس و پنیر

    طرز تهیه :
    در ته ظرف مورد نظرمان چیپس ریخته ۱۰ گرم از پنیر رنده شده را رویش می پاشیم ( سطحش پر شود )
    ژامبون رنده شده را برویش پهن کرده و مابقی پنیر رنده شده را رویش می دهیم
    در انتها با کمک پنیر ورقه ای کل سطح را می پوشانیم و در فر قرار میدهیم.
    این میان وعده خوشمزه و مغزی را می توان همراه با مقداری فلفل سبز دلمه ای ، آویشن ، و پودر سیر و پودرکاری و برش زیتون سیاه و … نیز مزه دار نمود که به انتخاب خودتان خواهد بود .

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ساندویچ ژامبون و پنیر☆♥


    مواد لازم:

    نان ۸ تکه
    خردل (مخلوط شده با عسل) به مقدار لازم
    ژامبون (خرد شده) ۲۲۵ گرم
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    سیب (نازک ورقه شده) ۱ عدد
    کره (نرم شده) ۳ قاشق غذاخوری
    پنیر بری ۸ ورق

    طرز تهیه
    ۱- مخلوط عسل و خردل را روی هشت تکه نان بریزید و پخش کنید.
    ۲- روی چهار تکه از نان ها یک برش پنیر، ژامبون، سیب و دوباره یک برش دیگر پنیر قرار دهید و فلفل را روی آنها پخش کنید و در آخر تکه نان های دیگر را روی آنها قرار دهید.
    ۳- بیرون نان ها را با کره چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شده و پنیر آب شود و سرو نمایید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان