خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت

    * آرد 2/5 پیمانه

    * تخم مرغ 4 عدد

    * ماست 1 پیمانه

    * روغن مایه 3/4 پیمانه

    * بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

    * نمک و فلفل به مقدار لازم 



    مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت

    * گوشت چرخ کرده 250-300 گرم

    * فلفل دلمه ای 2 عدد

    * قارچ به میزان دلخواه

    * پیاز 1 عدد درشت

    * رب گوجه فرنگی به میزان لازم

    * نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه

    * پنیر پیتزا به میزان لازم

    طرز تهیه خمیر کیک گوشت

    ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه میکنید

    بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.

    آراد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه میکنیم

    طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت

    با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد به طور کامل بخار شود.



    مرحله آخر طرز تهیه کیک گوشت

    داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم

    نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی ان را پنیر پیتزا می ریزیم


    نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی ان را هم پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر که از قبل روشن کرده ایم و گرم شده است قرار میدهیم

    مدت زمان لازم برای پخت این کیک 40 تا 45 دقیقه می باشد 

    درجه حرارت فر 180 درجه سانتی گراد

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 3 نفر

    سبزی2پیمانه (مخصوص كوكو و خردشده)تخم مرغ2عددسیر
    1حبه. آرد1قاشق سوپخوری. نمك. به میزان لازم فلفل. به میزان لازم زردچوبهبه میزان لازم روغن. به میزان لازم. ژامبون4ورق (مرغ)پنیر پیتزا3ورق (بزرگ)سس مایونز5قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا سبزی خرد شده ، تخم‌مرغ، سیر رنده شده ، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با همزن خوب بزنید. مقداری روغن در تابه نچسب داغ کنید. مایه كوكو را دوباره هم بزنید، سپس در تابه ریخته و با پشت قاشق مایه را در تمام سطح تابه به طور یكنواخت پهن كنید. در تابه را گذاشته و شعله را كم كنید تا كوكو پخته شود، به طوری كه وقتی با انگشت سطح آن را لمس كردید خشك شده باشد. كوكو را از تابه خارج كرده، بگذارید كاملاً سرد شود. سپس تمام سطح كوكو را با سس سفیدبپوشانید. روی سس ورقه‌های ژامبون را چیده، و روی آن ورقه‌های پنیر پیتزا را قرار دهید و به شكل رولت كوكو را بپیچید. دور كوكو را با فویل پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس از فر خارج نموده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. فویل را از دور رولت باز كرده، رولت را با چاقو برش بزنید. در دیس چیده تزیین كرده و میل كنید.

    نكات:

    1)اضافه كردن زرشك و گردو این كوكو را خوشمزه تر میكند.
    2)شما می‌توانید كوكو را در فر كه روی سینی آن را با ورق روغنی پوشانده‌اید طبخ كنید.
    3)نكته بسیار بسیار مهم در طبخ این كوكو ضخامت آن است كه باید كم باشد درواقع اگر ضخامت كوكو زیاد باشد موقع رول كردن میشكند!

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 3 نفر
    تخم مرغ6عدد
    سس 
    مایونز2قاشق سوپخوری 
    ماست خامه ای1قاشق سوپخوری
    كرفس2ساقه 
    شوید1قاشق غذاخوری 
    ژامبون مرغ2ورق 
    كاهو5برگ نان تست8عددآبلیموبه میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه : 
    ابتدا تخم مرغ ها را آبپز كرده و پوست بكنید و بعد آن را به همراه ساقه كرفس شسته شده و مقداری آبلیمو و شوید داخل میكسر بریزید و كاملا پوره كنید.ژامبون را به صورت نگینی خرد كرده و بعد از میكس شدن به مواد اضافه كنید.بعد از آماده شدن مواد ماست خامه ای و سس مایونز و كمی فلفل به مواد اضافه كرده و روی نان تست قرار دهید و با كاهو سرو كنید.

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 2 نفر

    اسفناج300 گرم تخم مرغ1 تا 2 عدد (پخته شده، خرد شده)پنیر سوئیسی. نصف فنجان (رنده شده)خرده نان2 قاشق سوپخوری. کره مارگارین1 قاشق سوپخوری (یا کره، آب شده)

    1. فر را با 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. قالب 2 پیمانه ای یا ظرف نان پزی کوچک را با روغن چرب کنید. اسفناج را بپزید و با قاشق داخل ظرف چرب شده بریزید. روی آن تخم مرغ و پنیر بریزید.
    2. در یک کاسه ی کوچک خرده نان و مارگارین را به خوبی ترکیب کنید. آن را روی مخلوط اسفناج بریزید و روی آن پاپریکا بپاشید.
    3. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خوراک پف کند و رویش قهوه ای طلایی روشن شود در فر بپزید.

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    غذای شیک و خوشمزه 

    امتحان کنید

    کیک گوشت
    مواد میانی :
    گوشت چرخ کرده / 300 گرم 
    فلفل دلمه ای / 1 عدد 
    قارچ / به میزان دلخواه
    پیاز داغ / به میزان دلخواه
    رب گوجه / به میزان دلخواه
    مواد کیک :
    آرد / 3 پیمانه
    روغن /1 پیمانه
    ماست / 1 پیمانه
    بکینگ پودر /21 قاشق مرباخوری 
    تخم مرغ / 6عدد 
    طرز تهیه : 
    ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب میزنیم بعد ماست ، روغن ، نمک و فلفل سیاه هم به مایه اضافه کرده دوباره خوب مخلوط کرده سپس آرد را که با ب.پ مخلوط کردیم روی مایه الک میکنیم و با قاشق هم میزنیم سپس نیمی از مایه ی کیک را در قالب ریخته بعد مواد میانی را که مثل مایه ی ماکارونی آماده کردیم روی آن ریخته و پخش میکنیم و بعد نیمه ی دیگر مایه ی کیک را روی مواد میریزیم ، (البته میتوانیم در لایه ی میانی از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم)
    سپس رویه ی کیک را با سس گوجه تزیین کرده و قالب را در طبقه ی وسط فر که با 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45; دقیقه قرار میدهیم

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه : برای 4 نفر
    روغن به میزان لازم
    برنج 100گرم
    جعفری 2قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
    فلفل به میزان لازم
    تخم مرغ1عدد
    نمك به میزان لازم
    پیاز1عدد (كوچك)
    گوشت 250گرم (چرخكرده و بدون چربی) مواد سس :

    خامه 200گرم
    آب 2پیمانه
    پیاز2قاشق سوپخوری (سرخ شده)
    رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری
    روغن 2قاشق سوپخوری (مایع)
    طرز تهیه: 
    ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخم‌مرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید.از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ‌ کنید.رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 
    شامی‌ها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.شامی‌ها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامی‌ها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامی‌ها را تزیین نمایید. 
    نكات:
    1)اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرده و بعد به مواد اضافه كنید. 
    2)اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوش دوست ندارند بهتر است.
    3)در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید. 
    نوش جان

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ماهى شكم پر (شمالى)

    دوستان عزيز قبلا طرز تهيه ماهى شكم پر به روش جنوبى را با هم مرور كرديم .  امروز ميخواهيم ماهى را به روش كدبانوهاى شمال كشورمون درست كنيم ، كه البته در شمال كشور از سبزى هاى محلى مانند چوچاق استفاده ميكنند ولى شما ميتوانيد گشنيز و شنبليله را جايگزين كنيد.

    مواد لازم:

    ماهى سفيد درشت                ١عدد

    (ميتوانيد از ماهى هاى دلخواه ديگرى مانند قزل آلا ، ماهى آزاد و يا شوريده جنوب نيز استفاده كنيد)

    سبزى محلى و يا گشنيز و شنبليله      نيم كيلو

    رب انار ترش شمالى.        ٤تا٥ ق غ 

    پياز                ١ عدد

    سير              ٤ تا ٥ حبه 

    مغز گردو.        نصف پيمانه

    نمك و فلفل و زردچوبه.       به ميزان لازم 

    دانه انار          ١/٣ پيمانه 

    روغن.            ٤ ق غ

    طرز تهيه :

    ابتدا ماهى را تميز كرده و كمر ماهى را از قسمت زير سر تا انتها شكاف بزنيد . ميتوانيد اين شكاف را در قسمت شكم ماهى ايجاد كنيد ولى هنگامى كه شكاف را در كمر ماهى ايجاد ميكنيد مواد بيشترى را ميتوانيد داخل ماهى جاى دهيد و تمام قسمتهاى گوشتى ماهى با اين مواد طعم دار ميشود.

    سپس ماهى را خشك كرده و كنار بگذاريد و مواد داخل شكم را آماده كنيد.

    پياز را رنده كرده و با روغن خوب تفت دهيد تا كاملا طلايى شود ، سير را ريز خرد كرده و به همراه پياز تفت دهيد سبزى خرد شده را اضافه كرده و بعد از سرخ شدن سبزى ادويه و رب انار را اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد . مغز گردو را خرد كنيد ولى پودر نكنيد تا زير دندان احساس شود، آنرا را نيز به مواد سبزى اضافه كنيد ، يك ليوان آب اضافه كنيد و اجازه دهيد مواد كمى پخته شود و آب اضافى كاملا جذب سبزى شود و مايه هيچ آب اضافى نداشته باشد .

    مواد را داخل شكم ماهى قرار دهيد و شكاف را با نخ وسوزن محكم بدوزيد ، روى پوست ماهى را كاملا به روغن آغشته كنيد و در سينى فر قرار داده و با حرارت ١٨٠ درجه به مدت تقريبى يك ساعت بپزيد.

    براى اينكه ماهى بعد از پخت به سينى فر نچسبد ميتوانيد يك عدد پياز درشت را ورقه كرده و در زير ماهى قرار دهيد .

    ماهى را با احتياط به ظرف سرو منتقل كرده ، نخ دوخت را بكشيد و اطراف آنرا به دلخواه تزئين كنيد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ميگو سوخارى

    مواد لازم :

    ميگوى درشت                نيم كيلو

    پودر پانكو يا آرد سوخارى.        به ميزان لازم ( حدود يك پيمانه)

    آرد سفيد.         ٣/٤ پيمانه

    سركه             ١/٤ پيمانه

    آب ليموترش تازه        ٣ ق غ 

    نمك و فلفل و پودر زنجبيل و پودر سير    به ميزان لازم 

    روغن مخصوص سرخ كردنى        ٢ پيمانه 

    طرز تهيه :

    براى تهيه ميگو سوخارى ابتدا ميگوها را از پوست در آورده سر ميگو را جدا كرده و شكافى در امتداد خط كمر ايجاد كنيد و رگ را خارج كنيد . ميگوها را شسته و كنار بگذاريد .

    سركه آب ليموترش ، نمك ، فلفل، پودر زنجبيل و پودر سير را خوب با هم مخلوط كنيد و ميگوها را به مدت نيم ساعت در اين مواد بخوابانيد.

    مرينيت كردن ميگو بيشتر از نيم يا حداكثر يك ساعت باعث سفت شدن ميگو ميشود.

    روغن را در ظرف كوچكى ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود. آرد سفيد را با مقدارى آب مخلوط كرده تا مانند ماست شود . ميگوها را ابتدا در اين خمير شل بزنيد و بعد در آرد پانكو بغلطانيد سپس در روغن داغ غوطه ور كنيد تا كاملا طلايى شود .

    ميگوى سوخارى را به همراه سس تارتار و انواع سبزيجات ميتوانيد سرو كنيد.

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سمبوسه

    يكى از محبوبترين غذاهاى منطقه جنوب كشورمان سمبوسه است كه در بين اهالى ديگر مناطق كشور نيز بسيار پر طرفدار ميباشد .

    غذايى خوش خوراك و راحت كه ميتوان از آن به عنوان ميان وعده و يا غذاى اصلى استفاده كرد .

    سمبوسه معمولا با سس مخصوصى كه بسيار تند و ترش است سرو ميشود .

    مواد لازم:

    سيب زمينى پخته و له شده.        ٣ الى ٤ عدد

    تره و جعفرى و كمى پيازچه ( خرد شده )            نصف پيمانه 

    نان لواش مخصوص سمبوسه.        ١ بسته 

    گوشت چرخ كرده.            ٢٥٠ گرم 

    پياز.             ١ عدد

    نمك و فلفل              به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    گوشت چرخ كرده. را با پياز رنده شده و مقدارى روغن خوب تفت دهيد نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از سرد شدن با سيب زمينى پخته شده و له شده مخلوط كنيد سبزى را نيز اضافه كنيد .

    نان را از طول به پهناى ده سانت برش بزنيد طورى كه مستطيلهايى به عرض ده سانت و طول حدود ٤٠ سانت داشته باشيد روى هر برش به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت پايين نان قرار دهيد و به صورت سه گوش تا بزنيد و اين تا كردن سه گوش را تا بالاى نان ادامه دهيد باقيمانده بالاى نان را روى مثلث برگردانده و به داخل مثلث هدايت كنيد تا درب مثلث كاملا بسته شده و مواد از آن خارج نشود .

    تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد ، سپس داخل قابلمه كوچكى روغن ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود سمبوسه ها را داخل روغن فراوان سرخ كنيد و به همراه سس مخصوص سرو كنيد.

    براى تهيه سس مخصوص سمبوسه نصف بسته تمر هندى را در آب خيس كنيد و بعد از چند ساعت از صافى رد كنيد سه الى چهار قاشق سركه و فلفل قرمز هم به آن اضافه كنيد و روى حرارت كمى بجوشانيد تا غليظ شود .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دلمه كلم برگ

    دلمه كلم برگ را با دو طعم متفاوت ميتوانيد درست كنيد بعضى با طعم ملس ( ترش و شيرين ) و بعضى آنرا با طعم ترش ( رب گوجه و آبغوره ) تهيه ميكنند كه هر دو طعم هم بسيار خوشمزه است و توصيه ميكنم كه هر دو را امتحان كنيد.

    مواد لازم:

    كلم برگ               ١ عدد متوسط

    برنج                ١ پيمانه 

    لپه                  ١/٣ پيمانه 

    سبزى معطر شامل ترخون، نعنا، مرزه، ريحان خرد شده           ٣ ق غ 

    پياز داغ.            ٤ ق غ 

    نمك و فلفل و ادويه         به ميزان لازم 

    سركه                ١/٤ پيمانه 

    شكر             نصف پيمانه 

    گوشت چرخ كرده         ٢٠٠ گرم 

    رب گوجه             ١ ق غ

    روغن         به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    گوشت چرخ كرده را به همراه پياز و نمك و ادويه خوب تفت دهيد رب گوجه را هم اضافه كرده و تفت دهيد . برنج را كه از قبل خيس كرده ايد ، بجوشانيد و آبكش كنيد . لپه را جداگانه بپزيد و در ظرف بزرگى گوشت سرخ شده ، برنج نيم پز ، لپه پخته شده ( بدون آب ) و سبزى معطر خرد شده را به همراه باقيمانده پياز داغ با هم مخلوط كنيد و مقدارى ادويه روى مواد پاشيده و خوب مخلوط كنيد .

    در قابلمه بزرگى مقدارى آب ريخته و يك قاشق چايخورى نمك هم به آن اضافه كرده و به جوش آوريد . كلم را داخل آب در حال جوش قرار دهيد و بعد از يكى دو جوش داخل آبكش بگذاريد تا آب اضافه آن خارج شود . برگهاى كلم را به راحتى و يكى يكى جدا كرده و روى تخته قرار داده و از مايه آماده شده به اندازه دو قاشق روى آن قرار داده و محكم بپيچيد . 

    دلمه ها را يكى يكى و در كنار هم درون قابلمه اى بچينيد و پس از اتمام كار يكى دو ليوان آب از كنار قابلمه بريزيد و دلمه ها را بپزيد سپس سركه و شكر را با مقدارى آب بجوشانيد و بعد از چند جوش در دو نوبت روى دلمه ها بريزيد و با حرارت كم اجازه دهيد شربت به خورد دلمه ها برود .

    ميتوانيد به جاى سركه و شكر از سس گوجه استفاده كنيد در اينصورت دو قاشق غذا خورى رب گوجه را با دو قاشق روغن تفت دهيد و نصف استكان آبغوره به آن اضافه كرده و بعد از يكى دو جوش روى دلمه هاى نيمه پز ريخته و اجازه دهيد با شعله ملايم سس به خورد دلمه برود .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک پیراشکی گوشتی

    مواد لازم خمیر

    خمیر مایه یک ق غ

    نصف لیوان شیر گرم

    شکر یک ق غ

    ماست دو لیوان

    کره آب شده یک لیوان

    تخم مرغ یک عدد

    پیکینگ پودر یک ق چ

    نمک یک ق چ 

    آرد بمیزان لازم

    مواد لازم داخل پیراشکی

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده

    آب نصف لیوان

    پیاز رنده شده یک عدد

    دو حبه سیر رنده شده

    جعفری خرد شده کمی

    فلفل

    نمک

    مواد خمیر را مخلوط کنید و آرد کم کم بزنید و ورز دهید تا خمیر بدست نچسبد و یکساعت استراحت دهید

    مواد گوشتی را باهم مخلوط ورز بدید و کنار بگذارید

    خمیر را سه قسمت کنید و هر قسمت را جدا با وردنه باز کنید به قطر نیم سانت با لیوان قالب زده روی خمیر از مایه گوشتی بمالید و دایره را تا کرده و گرد کنید و ایستاده در قالب کیک کنار همدیگر قرار دهید تا قالب کاملا پر شود 

    یک عدد زرده تخم مرغ را همزده با برس روی همه سطح کیک بمالید 

    در فر ۱۸۰ درجه چهل دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید

    وقتی خنک شد از قالب درآورید 

    نوش جان

  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزابانان ساندویچی

    پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا خیلی شیک و سبک است و می تواند به عنوان یک پیش غذا برای مهمانان یا یک شام سبک و خوش طعم باشد.

    مواد لازم برای پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :

     سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد قارچ خرد شده 100 گرم فلفل دلمه ای2 عدد پیاز 1 عددنان ساندویچی به میزان لارم پنیر پیتزابه میزان لارم آویشن یا ادویه پیتزابه میزان لارم ادویه به میزان لارم رب گوجه به میزان لارم نمک و فلفل به میزان لارم

     

    طرز تهیه پیتزای یک نفره با نان ساندویچی :

    ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.

    بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.

    حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.

    نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.

    کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی

    این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

    مواد لازم برا ی 4 نفر:

    گوجه فرنگی

    1 پیمانه

    شکر قهوه ای

    1 قاشق سوپخوری

    پولنتا

    4/3 فنجان

    آرد

    2/1 فنجان

    آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)4/1 فنجانسینه مرغ بدون پوست و استخوان4 تکهاسفناج250 گرم

    پولنتا: غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش

    طرز تهیه:

    · گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید

    · در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.

    · در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.

    · اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کباب ماهی با خامه

    *عصاره زعفران حل شده  : قدری

    *ماهی : 1 کیلو گرم

    * پاپریكا : قدری

    * كره : 3 قاشق سوپخوری

    * خامه : 1 فنجان

    * نمك : قدری

    * پیاز : 4 قاشق سوپخوری

    * پنیر پیتزا رنده شده : ربع فنجان

    طرز تهیه :

    ماهی را بقطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده اید ، بچینید

    خامه و زعفران الیت و پاپریکا را با هم مخلوط کنید و بعد روی ماهی ها بمالید،

    سپس پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد ،

    پس از 20 یا 25 دقیقه آنرا از فر در آورید .

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رولت گوشت با سس 

    مواد لازم برای۶ نفر

    خرده نان   1.5 فنجان

    شیر   ۳/۴ فنجان

    گوشت چرخ کرده   ۹۰۰ گرم

    پیاز (خرد شده)   ۱/۲ فنجان

    هویج (متوسط - رنده شده)   ۱ عدد

    نمک   ۲ قاشق چای خوری

    فلفل سیاه    به مقدار لازم

    تخم مرغ   ۲ عدد

    خردل   ۲ قاشق غذا خوری

    سس قرمز   ۱/۲ فنجان

    شکر قهوه ای   ۵۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- خرده های نان را داخل یک کاسه بریزید و شیر را روی آنها بریزید و کنار بگذارید.

    ۲- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل، هویج و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شیر و نان را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید

    ۳- در یک کاسه کوچک، خردل، سس قرمز و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید و روی گوشت داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزد

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست

    باید خوشمزه باشن مرسی مونا جون 

    ویرایش شده توسط پرستو ♥ در تاریخ ۱۵/۲/۱۳۹۵   ۱۱:۰۰
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    پرستو ♥ : 

    باید خوشمزه باشن مرسی مونا جون 

    زیباکده

    قربونت برم عزيزم8

  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اسکون مرغ_پنیری

    مواد لازم : 

    آرد 2پیمانه

    شکر 2قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری

    نمک 1قاشق چایخوری

    خامه 3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین

    کره (خرد شده) 1پیمانه

    مرغ (سینه(یا کالباس) دو قطعه

    پیازچه 1سوم پیمانه

    پنیر چدار 1پیمانه

    قارچ خورد شده 1/2 پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

    آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. 

    کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید. 

    نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

    مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را به همراه قارچ مقداری با کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

    حالا مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

    پنیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

    داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

    حالا اسکون را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاکوره_برنج

    برنج چلو (پخته و سرد شده) 1 فنجان

    پیاز (نگینی خرد شده) نصف فنجان

    فلفل قرمز (در صورت تمایل پاپریکا) به میزان دلخواه

    زنجبیل (رنده شده) اندازه 2 سانت از زنجبیل

    گشنیز (ریز خرد شده) 1/4 فنجان

    زیره سبز و زیره سیاه نصف ق چ

    تخم گشنیز و زردچوبه نصف ق چ

    آرد نخود 5 ق غ

    آب 5-6 ق غ

    نمک به میزان لازم

    روغن مایع (برای سرخ کردن) به میزان لازم

    طرز تهیه پاکوره برنج

    برنج را در ظرفی ریخته و با دست کمی ورز میدیم تا نرمتر بشه . بقیه مواد به جز آب و روغن را با برنج مخلوط میکنیم . و نیم ساعت صبر میکنیم تا برنج با پیاز مارینه بشه .

     بعد کم کم آب رو به مقدار لازم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .از مایه قاشق قاشق برداشته و در روغن داغ سرخ میکنیم . 

    نکته :

    برای این دستور بهتره از برنج شفته و نرم ، سرد و مونده استفاده کنیم. 

    به خاطر داشتن ادویه های معطر موقع سرخ کردن بوی خوبی اشپزخونه رو میگیره .

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالادماکارانی

    مواد لازم:

    ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا        1 بسته

    کالباس و یا ژامبون مرغ  خرد شده         250 گرم

    خیار شورخرد شده                           300 گرم

    ذرت پخته (کنسرو ذرت )                    300 گرم

    سس سفید                                   به مقدار لازم

    زیتون خرد شده                               300 گرم

    هویج رنده شده                               100 گرم

    نخود فرنگی پخته شده                      200 گرم

    نمک و فلفل و آبلیمو                         به مقدار لازم

    دستور تهیه:

    ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.

    تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.

     

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان