خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیسادیای مرغ و پنیر و اسفناج ( مکزیکی)

    طرز تهیه کیسادیای مرغ و پنیر و اسفناج ( مکزیکی)
    مواد اولیه :
    پنیر (خامه ای) ۱۰۰ گرم
    پودر سیر ۱/۴ ق چ
    اسفناج (پخته شده/تازه یا فریز شده و آب شده) ۱۴۰ گرم
    پنیر (فتا) ۶۰ گرم
    نان (ترتیلا با آرد ذرت یا گندم (یا پیتا یا لواش یا هر نوع نان نازک دیگر)) ۲ عدد
    مرغ (پخته و ریش ریش شده) مرغ ۱/۲ فنجان
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    ۳۴۶۶۸

    در یک کاسه پنیر خمه ای رو با پودر سیر و نمک فلفل مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم

    ۳۴۶۷۱

    نیر خامه ای رو بین دو ورق نان قسمت کرده و به صورت یک لایه روی هرکدوم پهن می کنیم.

    ۳۴۶۷۲

    وی هر نان نصف اسفناج ها و مرغ و پنیر فتای خوردشده رو پخش می کنیم.

    ۳۴۶۷۰

    نان ها رو از وسط تا می کنیم و داخل یک تابه داغ هرطرف رو ۳ دقیقه گرم می کنیم تا پنیر آب شه.و نان سرخ بشه.میتونیم کمی روغن داخل تابه بریزیم

    ۳۴۶۶۹

    با کارد هر نان رو از وسط نصف می کنیم.

    ۳۴۶۷۳

    نوش جان

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۷:۳۳
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آموزش ۱۵ غذای ایرانی خوشمزه

    نان سیر و اسفناج

    نان سیر یک پیش غذای ساده و خوشمزه است که با تهیه کردن آن در کمترین زمان می‌توانید سفره‌تان را رنگین‌تر کنید. ترکیب این نان با سبزیجاتی مثل اسفناج بسیار دلنشین است.

    طرز تهیه:ابتدا اسفناج‌ها را بشویید و سپس بدون آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. مقدار کمی نمک و فلفل سیاه به اسفناج اضافه کنید. دقت کنید میزان نمک کمتر از میزان همیشگی برای تهیه غذا باشد. بعد از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده و اسفناج را له کنید. نان باگت را از عرض به قطر دو سانتی‌متر برش بزنید و روی آنها را به روغن زیتون و آویشن آغشته کنید. سیر را در یک ظرف جداگانه له کنید و روی نان بمالید. اسفناج‌ها را روی نان‌ها قرار دهید و سپس روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. درنهایت با ریختن مقداری کنجد روی نان سیر و اسفناج ظاهر دلنشین‌تری به آنها ببخشید. این نان را ​ مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه یعنی تا زمان طلایی شدن ​ پنیر پیتزا داخل فر قرار دهید.

    رولت اسفناج با لازانیا

    طرز تهیه : ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید. سپس بدون افزودن نمک و آب روی حرارت قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کنید و با سیر تفت دهید. سپس اسفناج آبپز شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه و چند دقیقه صبر کنید تا سرخ شود. حرارت را خاموش کنید و پنیر خامه‌ای را به اسفناج بیفزایید و خوب مخلوط کنید. برگه‌های لازانیا را داخل آب جوش بیندازید و بعد از این‌که نرم شد، آنها را آبکش کنید. مقداری از مخلوط اسفناج را وسط یک برگه لازانیا قرار دهید و در صورت تمایل روی آن را کمی آویشن بپاشید. سپس لازانیا را مانند رولت بپیچید.

    دقت کنید میزان مواد به حدی باشد که از کناره‌های لازانیا بیرون نزند. سپس رولت آماده شده را کف یک ظرف نسوز طوری که باز نشود، قرار دهید و به آن سس سفید بزنید. در نهایت نیز مقداری پنیر گودا روی آن بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. دقت کنید مدت زمان آماده شدن این غذا به آب شدن پنیر آن بستگی دارد. بعد از طلایی شدن روی رولت‌های اسفناجی آنها را از فرخارج کنید و با زیتون تزئین کنید.

    طرز تهیه سس سفید : ابتدا کره را روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را کم کم در حین هم زدن به آرد اضافه کنید تا به خورد آن برود. میزان شیر بستگی به غلظت سس شما دارد. معمولا این سس را با غلظتی مانند ماست تهیه می‌کنند. بنابراین زمانی که به این حد رسید حرارت را خاموش کنید و نمک و فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید.

    پیتزا بادمجان

    طرز تهیه : اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید. آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.

    در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید. در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

    ته‌ دیگ مرغ

    طرز تهیه:ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس گوشت سینه مرغ را که به قطعات دو سانتی‌متر در دو سانتی‌متری خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید. سرخ کردن را تا جایی ادامه دهید که گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد. سپس یک فنجان آب روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد. برنج را بشویید و آبکش کنید. کف قابلمه را کمی روغن بریزید و مرغ‌ها را مانند ته‌دیگ کف آن بچینید.

    سپس یک لایه برنج آبکش‌شده را روی آنها بریزید و مقداری شوید ​ روی آن بپاشید. لایه بعدی برنج را هم به همین ترتیب با شوید اضافه کنید. در نهایت زعفران آب‌کرده را روی برنج بریزید و آن را دم کنید. بعد از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قابلمه را داخل یک دیس برگردانید​.

    کوکوی لوبیا سبز

    طرز تهیه : لوبیا سبز را خرد کنید و با یک لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آبپز شود. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را ​همراه نمک و فلفل و رب انار به پیاز اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید.

    در نهایت لوبیا سبز پخته شده و گردو را ​ همراه زرشک به مواد بیفزایید​ ​و صبر کنید تا مواد کاملا سرخ شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و​ هم بزنید. داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد از این‌که روغن داغ شد مواد را درون آن بریزید. بعد از این‌که یک سمت کوکو سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و در نهایت با ​خیار شور آن را تزئین کنید.

    کباب پیازی

    طرز تهیه : اول پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ورز دهید. نمک و فلفل، تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را به آرامی کف آن پهن کنید. فلفل دلمه‌ای را همراه قارچ و گوجه‌فرنگی ورقه ورقه کنید و روی گوشت بچینید.

    ماهیتابه را روی حرارت کم بگذارید و در آن را ببندید. در یک ظرف جداگانه کمی روغن بریزید و رب گوجه‌فرنگی را ​ همراه زعفران در آن تفت دهید. کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس آن را به گوشت اضافه کنید. بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه که آب گوشت و سبزیجات تمام شد کباب تابه‌ای شما آماده است.

    کلم سوخاری

    طرز تهیه :ابتدا گل کلم‌ها را خرد کنید و ​ مدت پنج دقیقه داخل آب جوش و نمک قرار دهید تا کمی نرم شود.در یک ظرف جداگانه تخم‌مرغ را بشکنید و با ​ چنگال ​ هم بزنید تا مخلوط شود. سپس شیر را همراه آرد کم‌کم به آن اضافه کنید. این مخلوط را آن‌قدر​ هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در نهایت نمک و فلفل را به آن بیفزایید. یک ماهیتابه نسبتا گود ​ انتخاب کنید و داخل آن​ روغن بریزید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود و سپس کلم‌های پخته شده را به مایع تخم‌مرغ آغشته و داخل روغن سرخ کنید. بعد از خنک شدن کلم‌ها آنها را با ماست چکیده تزئین کنید.

    املت تره‌ فرنگی و بادمجان

    طرز تهیه : قبل از هر کاری بادمجان‌ها را نگینی خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب نمک قرار دهید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید. کرفس و تره‌فرنگی را هم یک اندازه خرد کنید و بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم اضافه کنید و تفت دهید. در یک ظرف جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی سبزیجات بریزید و صبر کنید تا تخم‌مرغ​ها ببندد. این املت را با زیتون و خیارشور نوش جان کنید.

    اشکنه گوجه

    طرز تهیه : ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از این‌که پیازها سرخ شد، رب گوجه‌فرنگی را همراه زردچوبه به آن اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و ​ همراه گوجه‌های خرد شده به مواد بیفزایید. دو لیوان آب روی مواد اشکنه بریزید و بعد از کم کردن حرارت صبر کنید تا سیب‌زمینی‌ها بپزد. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و ​هم بزنید. در نهایت آنها را به اشکنه گوجه اضافه و صبر کنید تا ببندد. بعد از افزودن نمک و فلفل حرارت را خاموش کنید و اشکنه را در یک ظرف مناسب بریزید و این غذای سبک را نوش جان کنید.

    کله‌جوش

    طرز تهیه : ابتدا پیاز را خرد کنید و با سیر تفت دهید. بعد از این‌که پیاز و سیر طلایی رنگ شدند زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت گردوهای خرد شده و نعنا را به آن بیفزایید.

    دقت کنید که گردو و نعنا زود می‌سوزند، بنابراین حرارت را کم کنید و بلافاصله کشکی را که با دو لیوان آب مخلوط کرده‌اید، به آن اضافه کنید.

    صبر کنید تا کشک جوش بیاید. بعد از این‌که کشک به مدت چند دقیقه جوشید آن را خاموش کنید و به همراه نان و سبزی تازه میل کنید.

    سوپ کلم بروکلی

    طرز تهیه : در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سپس سیر و پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید. سپس سیب‌زمینی، کلم بروکلی و کرفس خرد شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه صبر کنید تا سرخ شود. آب مرغ را به مواد بیفزایید و تا زمان پخته شدن سبزیجات حرارت را کم کنید. سپس سوپ را داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. سپس آن را به قابلمه برگردانید و شیر را به آن اضافه کنید. در نهایت مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

    سوفله​ گل‌کلم

    طرز تهیه : ابتدا گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و آنها را در آب در حال جوشیدن بیندازید و بعد از گذشت ۵ دقیقه گل کلم‌ها را خارج کنید. سس سفید را به همان طریق تهیه رولت اسفناج با لازانیا، تهیه کنید. بعد از آماده شدن سس سفید، پنیر موتزارلا را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

    برای رقیق‌تر شدن سس سفید مقداری آب کلم پخته شده را به آن بیفزایید. کلم‌های پخته شده را داخل یک ظرف نسوز که کف آن را با کمی روغن چرب کرده‌اید بچینید. روی کلم‌ها را با سس سفید بپوشانید و در نهایت کمی پودر نان​​ روی آنها بپاشید. سوفله را داخل فر بگذارید و بعد از این‌که روی آن طلایی شد آن را خارج کنید و با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.

    پنیر سوخاری

    طرز تهیه : پنیر کمبر را به صورت قطعات مربع‌شکل خرد کنید. آرد سفید را در یک ظرف جداگانه بریزید و سپس پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید. پنیر‌ها را در این مخلوط بچرخانید و کنار بگذارید. در یک ظرف دیگر پودر نان را با شوید خشک و فلفل قرمز مخلوط کنید.

    شیر و تخم‌مرغ را با ​ چنگال خوب ​ هم بزنید تا یکدست شود. پنیر‌ها را داخل مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و سپس آن​ را در مخلوط پودر نان و شوید بپرخانید. در یک ماهیتابه کوچک و نسبتا گود روغن را داغ کنید و سپس پنیرها را دانه دانه داخل آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شو​د. بعد از خنک شدن پنیر‌ها آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با کمی کنجد تزئین کنید.

    ساندویچ نان تست

    طرز تهیه :در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با شیر، نمک و فلفل و جعفری و شوید مخلوط کنید. روی یک نان تست یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر پیتزای ورقه شده قرار دهید و یک نان دیگر را روی هر لایه بگذارید. نان تست را داخل مخلوط تخم‌مرغ بچرخانید و سپس بالافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. روی ساندویچ نان تست را کمی آویشن بپاشید و بعد از خنک شدن با سس کچاپ تزئین کنید.

    سالاد سیب‌زمینی با لوبیا

    طرز تهیه :ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید و بعد از پوست کندن آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. اگر از کنسرو لوبیا استفاده می‌کنید، آب آن را جدا کرده و در غیر این صورت می‌توانید یک پیمانه لوبیا قرمز یا چیتی را با آب و مقداری نمک پخته و در این سالاد استفاده کنید.

    در این مرحله خیارشور را همراه قارچ و کلم قرمز خرد کنید و به مخلوط لوبیا و سیب‌زمینی اضافه کنید. در نهایت ذرت آبپز و شیرین را هم به مواد سالاد بیفزایید. در یک ظرف جداگانه ماست چکیده را با سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده و سپس مواد سالاد اضافه کنید و خوب ​ هم بزنید. این سالاد را ​ یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با تعدادی زیتون تزئین کنید.

  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برگر گیاهی لوبیا

    برگر گیاهی لوبیا غذای بسیار مقوی برای شما و کودکان شما که علاقه به فست فود دارند. برگر گیاهی نبازی زیادی به زمان ندارد. شما می توانید این برگر گیاهی را همراه سالاد لوبیا  میل بفرمایید.

    برای ۲ نفر

    مواد لازم

    یک و نیم پیمانه لوبیا قرمز پخته

    یا چیتی یا چشم بلبلی

    پیاز کوچک ۱عدد

    سیر رنده شده ۲ حبه

    پیازچه ۲عدد

    جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری

    قارچ بزرگ ۴عدد

    گردو ۱ پیمانه

    سس کچاب یا چیلی ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    آرد ۲-۳ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    پیاز و پیازچه را ریز خرد می کنیم. قارچ را نیز ریز خرد می کنیم. گردو را با دست خرد می کنیم که پودر نشود

    قارچ را با شعله زیاد تفت میدهیم و وقتی آب آن تمام شد گردو را اضافه می کنیم و با هم تفت میدهیم تا قارچ ها طلایی شوند

    این مواد را کنار میگذاریم تا خنک شوند. لوبیا ، پیاز ، پیازچه ، سیر ، جعفری را در کاسه ی بزرگی می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا مواد با هم مخلوط بشوند

    میتوانید از چنگال هم استفاده کنید چون نباید له بشوند . مخلوط قارچ و گردو را اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم. نمک و فلفل به میزان لازم را اضافه می کنیم. سس کچاب را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را کاملا مخلوط می کنیم

    آرد را داخل بشقاب پهنی می ریزیم . بعد به اندازه ی یک مشت از مواد بر می داریم و گرد می کنیم و با دست کمی فشار میدهیم تا شکل همبرگر گیاهی به خود بگیرد ولی نازک نشود. ( تقریبا ۲ برابر همبرگر معمولی ) دو طرفش را در آرد می زنیم و خیلی آرام آرد اضافی را می تکانیم و با حرارت متوسط ( ۱۰ دقیقه ) در روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پيتزاي گوجه فرنگي با خمير نان سير

    پیتزا گوجه فرنگی با خمیر نان سیر - هایپرکلابز

     :مواد اولیه : خمیر پیتزا 1 قوطی کره 2 قاشق سوپخوری (بدون نمک، آب شده) سیر 1 قاشق سوپخوری (بریان شده، له شده) سس گوجه فرنگی نصف فنجان پنیر موزارلا 3 فنجان (رنده شده) گوجه فرنگی گیلاسی نصف فنجان (چهار قسمت شده) نمک به میزان لازم

    طرز تهیه: 1. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 2. خمیر پیتزا را روی یک سینی فر نچسب پهن کنید و به شکل یک مستطیل دربیاورید. در یک کاسه ی کوچک، کره ی آب شده، سیر له شده و نمک را هم بزنید. مخلوط را با قلم مو روی کل سطح خمیر پیتزا بمالید. 3. 8 دقیقه در فر بپزید. 4. سس گوجه فرنگی را روی کل سطح خمیر بمالید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید. گوجه فرنگی ها را روی پنیر بپاشید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که خمیر لبه هایش طلایی شود و پنیر آب شود در فر بپزید. 5. با یک چاقو یا کاتر پیتزا آن را به شکل 12 تکه برش دهید. نوش جان کنید.

  • ۱۷:۴۷   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     نخود برگر

    کنسرو نخود ۴۰۰ گرم نخود فرنگی‌ یخ‌زده ۱۰۰ گرم پیازچه ۲ عدد گارام ماسالا ۴ قاشق چای خوری

    تخم مرغ ۱ عدد بیبی‌ اسفناج ۳ تا ۴ تا مشت کوچک پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم نان خشک آسیاب شده ۱۰۰ گرم نمک فلفل سٔس تند هاینز روغن زیتون پوست نصف لیمو ترش زرد و ۴ قاشق چای خوری آب لیمو

    برای سٔس

    مایونز ساده خونگی برای ساندویچ

    ...و

    نان تازه سبوس دار چند برش گوجه فرنگی‌ چند برش خیارشور بیبی‌ اسفناج

    آمده کردن خمیر

    اول از همه اگر مایونز ندارید، مایونز رو آماده کنید و در یخچال بگذارید.

    ماهیتابهٔ تفلون متوسط را روی شعلهٔ‌ متوسط گذاشته، مقداری روغن زیتون اضافه کنید، ۲ قاشق چای خوری گارام ماسالا را اضافه کرده و برای چند ثانیه تفت دهید، بعد پیازچه را به ۲،۳ تیک بریده و به ماهیتابه اضافه کنید، بعد هم نخود و نخود فرنگی‌ را اضافه کنید و روی شعلهٔ‌ زیاد چند ثانیه تفت دهید فقط تا زمانی‌ که گارام ماسالا کمی‌ پخته شود. لازم نیست سبزیجات سرخ یا کامل پخته شوند، کافیه فقط چند ثانیه تفت داده شوند.

    مخلوط را داخل ظرفی‌ غیر از ظرف پخت ریخته تا زودتر خنک شودو  بعد با گوشت کوب برقی با بیبی‌ اسفناج‌ها بزنید  تا  یکدست، له‌ و خمیر مانند شوند

    به خمیر, تخم مرغ,  پنیر پارمزان, نان خشک آسیاب شده, نمک, فلفل, سٔس تند هاینز, روغن زیتون, پوست نصف لیمو ترش زرد و ۴ قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کنید و با کفگیر شیرینی‌ پزی که نرم ترِ همرو با هم خوب مخلوط کنید.

    پختن خمیر وجی برگر

    همان ماهیتبهٔ قبلی‌ را روی شعلهٔ‌ متوسط قرار بدهید, روغن بزنید و وقتی‌ روغن زیتون داغ شد، مایه خمیر را به شکل مورد نظر در آورده کمی‌ داخل نان خشک آسیاب شده بزنید۰ و داخل ماهیتابه یک طرف آن را برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید

    ...در این حین

    نان را داخل ماهیتبهٔ گریل، سوخاری کنید و خیارشور و گوجه را برش‌های نازک دهید. بعد طرف دیگر خمیر را برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه بپزید و بعد دوباره آن را برگردانده، پنیر را روی آن قرار دهید و در ماهیتابه را برای چند ثانیه بگذارید تا پنیر آب شود.

    سرو کردن

    وقتی‌ نان آماده بود، به آن مایونز زده، وجی برگر رو داخل نان گذاشته با برش‌های گوجه، خیارشور و سالاد مورد علاقه پر و سرو کنید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۷:۴۹
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یکی از غذاهایی که برروی رژیم لاغری تاثیر زیادی دارد و اکثر افرادی که چاق هستند و رژیم لاغری میگیرند برگر ذرت با سویا هست درست کردن این برگر وقت زیادی نمیخواهد و با داشتن کمی ذرت و سویا و نان ساندویچ میتونین یک برگر ذرت و سویای خوشمزه درست کنید.

    کسانی که گیاه خوارند هم می توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش طعم درست کنید.

    هر برگری که از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل کنید.

    مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی ۶ نفر :

     

    سویا ۲ پیمانه

    پیاز کوچک ۱ عدد

     ذرت پخته ۱ پیمانه

     آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری

    تخم مرغ ۱ عدد

    نمک و فلفل به میزان لازم

    زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

    سویا را در مقداری آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.

    سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه‌ای بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

    تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

    از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.

    همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

    بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.

    فوت و فن پخت برگر گیاهی:

    زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌کند.

    اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید.

  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برگر بادمجان 

    مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

    ۲ قاشق غذاخوری سس خردل خردل

    ۱ عدد ترب به اندازه کوچک خرد شده (بهتر است از ترب کوهی استفاده شود) 11970998501959767778johnny_automatic_salsify.svg.hi

    ۱/۴ سس مایونز وگان (اختیاری)mayo

    مقدار ناچیز ترخون خشک شده Tarragon

    نمک و فلفل به مقدار لازم نمک

    مواد لازم برای برگر

    ۲ عدد بادنجان متوسط پوست کنده و قطعه قطعه شده بادنجان

    ۲ قاشق غداخوری روغن زیتون یا کنجد canstock19223863

    ۱ عدد موسیر خرد شده  shallot4

    ۱ پیمانه پنیر پیتزا خرد شده (اختیاری) vegan cheese

    ۱ حبه سیر رنده شده سیر

    ۱/۲ قاشق چای خوری نمک نمک

    ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه فلفل

    ۱ قاشق غذا خوری جعفری تازه و خرد شده cilantro-parsley-1775121

    ۱ پیمانه خرده نان (در صورت حساسیت به گلوتن از خرده نان های بدون گلوتن استفاده شود)

    دیگر مواد مورد نیازطرز تهیه برگر بادمجان

    ۴ عدد نان مخصوص برگر (می توان نان بدون گلوتن هم استفاده کرد) hamburger-bun-white-background-33645543

    ۴ برش گوجه tomato

    ۴ برگ کاهو lettuce-clip-art

    ۴ برش پیاز food-onion

    سس دلخواه (کچاپ یا مایونز وگان)

    چیپس ساده سیب زمینی به مقدار دلخواه potato-chips-open-bag

    طرز تهیه سس مخصوص

    مرحله اول

    سس خردل، ترب و مایونز را در کاسه ای کوچک به خوبی هم زده و نمک و فلفل را به آن بزنید

    مرحله دوم

    ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. سس مخصوص را می توان از یک روز قبل هم آماده کرد.

    طرز تهیه برگر بادمجان

    مرحله اول

    در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون به مقدار یک قاشق غذا خوری ریخته و در شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود.  سپس قطعه های بادمجان را به آن اضافه کنیدو به مدت ده دقیقه و یا تا زمانیکه قهوه رنگ و نرم نشده سرخ کنید. حتما باید نرم شوند تا بتوان راحت آنها را کوبید. همچنین شما می توانید به جای سرخ کردن آنها را کبابی کنید.

    مرحله دوم

    بادمجان ها را در کاسه ی بزرگی ریخته و به خوبی بکوبید تا چیز درشتی نماند. سپس به آن موسیر، نمک، سیر، فلفل سیاه و جعفری های خرد شده را با بادمجان های له شده مخلوط کنید و بعد از آن خرده نان ها را هم اضافه کنید. دقت داشته باشید که خرده نان ها را در آخر اضافه کنید شاید مقدار مورد نیاز ۱/۲  پیمانه باشد.

    مرحله سوم

    بهترین روش برای مخلوط کردن، استفاده از دستتان است (دست دیگر را تمیز نگه دارید). بعد از اینکه خرده ۱/۲ از خرده نان ها را اضاف کردید به آرامی با دست خود مخلوط کنید. احتمالا شما به خرده نان بیشتری نیاز دارید پس ۱/۲ از خرده نان های باقی مانده را هم اضافه کنید و به مخطول کردن ادامه دهید. استفاده از دست به شما این اجازه را می دهد تا میزان ثبات برگر را به خوبی احساس کنید. اگر هنوز خود را نگرفته بود، بقیه ی خرده نان ها را داخل ظرف بریزید.

    مرحله چهارم

    مخلوط بادمجان خود را در فریزر بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه آن را در آورید و با انگشت به چهار قسمت تقسیم کنید. شکل برگر (دایره ای شکل) را در آورید و به مقدار ناچیزی روغن روی آن بپاشید یا با نک انگشت به ارامی روغن را روی برگر بادمجان بمالید و برای چند دقیقه در همان حالت قرار دهید. در همین حین مرحله چهارم را برای دیگر قسمت ها انجام دهید.

    مرحلمه پنجم

    در ماهیتابه ی تمیزی، باقیمانده ی روغ زیتون که همان یک قاشق غذا خوریست را روی شعله متوسط داغ کنید و برگر ها در آن قرار دهید. کمی که رنگ برگر قهوه ای شد با دو کفگیر، یکی در زیر و دیگری روی برگر، آن را زیر و رو کنید. حواستان باشد که برگر حالت خود را از دست ندهد. وقتی که این طرف برگر قهوه ای مایل به طلایی شد دوباره آن را برعکس کنید تا سمت دیگر هم طلایی شود. و برگر شما حاضر است.

    برگر ترد و برشته

    مرحله اول (اختیاری)

    اگر از پنیر پیتزای گیاهی استفاده می کنید آن را روی برگر بادمجان داغ خود قرار دهید تا ذوب شود.

    مرحله دوم

    اگر می خواهید که نان برگر هم برشته شود، به مدت سی ثانیه هم می توان از ماهیتابه برای کمی سرخ کردن استفاده کرد و یا آن ها را در ماکروفر قرار داد. مواطب باشید نان هایتان نسوزد!

    مرحله آخر

    برگر بادمجان را روی نان مخصوص برشته شده قرار داده و در صورت تمایل گوجه، کاهو و پیاز روی آن بچینید سپس سس مخصوص خود را به برگر بزنید و چیپس ها را روی آن بگذارید. نصف دیگر نان را هم بروی همه ی این ها قرار دهید و سریعا میل کنید. کسی طاقت یک لحظه تحمل این برگر خوشمزه را ندارد.

     

    برگر بادمجان



    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۵   ۱۷:۵۳
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #کتلت_مرغ



    مواد لازم:سینه ی مرغ یک عدد چرخ شده،سیب زمینی متوسط دو عدد ریز رنده شده،پیاز متوسط یک عدد ریز رنده و آب اضافش گرفته شده ،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر و کمی آویشن،تخم مرغ درشت یک عدد،آرد سوخاری دو تا سه ق یا به اندازه ای که بشه به مواد در دست حالت داد،ساقه پیازچه یا جعفری یا ریحان خرد شده دو ق.
    طرز تهیه:تمام مواد رو خوب باهم مخلوط و نیم ساعت در یخچال بزارید تا طعمدار بشه و بعد در دست شکل بدید و در روغن سرخ کنید.

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #راگو


    راگو یک خوراک فرانسویه که معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزیجات درست میشه.
    البته میشه بدون گوشت و فقط با سبزیجات هم درستش کرد و اینکه نوع سبزیجات تا حدودی دلخواهه ولی سیب زمینی و هویج ثابته.

    مواد لازم برای چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سیصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پیاز یک عدد نسبتا بزرگ،سیر سه حبه درسته،هویج (بهتره از هویجای کوچیک و باریک استفاده بشه) چهارصد گرم،سیب زمینی متوسط چهار عدد،گوجه گیلاسی نصف لیوان،قارچ ورقه ای شده یک یا دو لیوان،نمک،فلفل سیاه و زردچوبه،یک ق رب

    طرز تهیه:پیاز خرد شده رو در یک ق روغن تفت بدید همین که سبک بشه کافیه ،بعد گوشت و سیرهای درسته رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،یک ق غذاخوری سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار لیوان آب داخلش بریزید تا گوشت با حرارت ملایم بپزه.بعد از دو ساعت هویج رو اضافه و بعد از نیم ساعت دیگه ،سیب زمینی و قارچ.وقتی غذا پخت و جا افتاد ،نمک و گوجه ها رو اضافه کنید و یکربع دیگه بپزید.
    سس این غذا باید کم و غلیظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،کمی آرد رو با مقداری از آب غذا مخلوط و بهش اضافه کنید تا غلیظ بشه.
    به این خوراک نخودفرنگی هم میتونید اضافه کنید.
    :)

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #مـرغ_بـا_کـدو

    * 450 ﮔﺮﻡ ﻣﺮﻍ ﺑﺮﯾﺎﻥ
    * 3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ
    * 4 ﻋﺪﺩ ﮐﺪﻭ ﻣﺘﻮﺳﻂ
    * 2 ﺣﺒﻪ ﺳﯿﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
    * ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﻭﻧﯿﻢ ﺷﺪﻩ
    * ¼ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ
    * ¼ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ 


    *ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ*



    * ﻣﺮﻍ‌ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﮑﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ 3 ﺗﺎ 4 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻫﻢ ﮔﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻫﻢ ﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺑﺮﺷﺘﻪ ﻭ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﺗﺎﺑﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﺪﻭﻫﺎ، ﺳﯿﺮ ﻭ ¼ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ.
    * ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ. ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻃﻌﻢ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ. ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺁﺧﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.
    * ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﮑﺸﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺗﺎﺯﻩ ﯾﺎ ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ. 


    *ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ*


    * ﮐﺎﻟﺮﯼ: 385
    * ﭼﺮﺑﯽ: 21 ﮔﺮﻡ
    * ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ: 125 ﮔﺮﻡ
    * ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕ: 6 ﮔﺮﻡ
    * ﻓﯿﺒﺮ: 2 ﮔﺮﻡ
    * ﻗﻨﺪ: 0 ﮔﺮﻡ
    * ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ: 42 ﮔﺮﻡ
    * ﺁﻫﻦ: 3 ﮔﺮﻡ
    * ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ: 684 ﻣﯿﻠﯽ‌ﮔﺮﻡ
    * ﮐﻠﺴﯿﻢ: 61 ﻣﯿﻠﯽ‌ﮔﺮﻡ
    * ﺳﺪﯾﻢ: 277 ﻣﯿﻠﯽ‌ﮔﺮﻡ

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #یک_وعده_شام_مکزیکی


    * 340 ﮔﺮﻡ ﺳﻮﺳﯿﺲ
    * ﺩﻭ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺫﺭﺕ ﻧﯿﻢ‌ﭘﺰ
    * 410 ﮔﺮﻡ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ
    * ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺘﻪ ﻧﺸﺪﻩ
    * ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﭼﯿﻠﯽ
    * ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ
    * 340 ﮔﺮﻡ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﻟﻮﺑﯿﺎ
    * ¾ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﭼﺪﺍﺭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ


    *ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ*



    * ﺳﻮﺳﯿﺲ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺗﺎ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
    * ﺫﺭﺕ، ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ، ﺑﺮﻧﺞ ﭘﺨﺘﻪ ﻧﺸﺪﻩ، ﺁﺏ، ﭘﻮﺩﺭ ﭼﯿﻠﯽ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺎﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﻨﺪ. ﺳﭙﺲ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻧﯿﻢ‌ﺟﻮﺵ ﺑﭙﺰﻧﺪ ﻭ ﺁﺏ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻧﺞ‌ﻫﺎ ﻧﯿﺰ ﺗﺎ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ‌ﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
    * ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻭ ﺳﻮﺳﯿﺲ‌ﻫﺎﯼ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺩﻭﺑﺎﺭ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﺗﺎ 2 ﺗﺎ 3 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﻨﯿﺮﻫﺎ ﺁﺏ ﺷﻮﻧﺪ.


    *ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ*


    * ﮐﺎﻟﺮﯼ: 230
    * ﭼﺮﺑﯽ: 27 ﮔﺮﻡ
    * ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ: 13 ﻣﯿﻠﯽ‌ﮔﺮﻡ
    * ﺳﺪﯾﻢ: 585 ﻣﯿﻠﯽ‌ﮔﺮﻡ
    * ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕ: 75 ﮔﺮﻡ
    * ﻓﯿﺒﺮ: 5 ﮔﺮﻡ
    * ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ: 23 ﮔﺮﻡ

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    چامپای گوشت یک غذای هندی


     ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ (۴ ﻧﻔﺮ)

    •    ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﭼﺮﺥ‌ﮐﺮﺩﻩ

    •    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ

    •    ۲ ﻋﺪﺩ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ، ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺸﻨﯿﺰ

    •    ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ

    •    ۲ ﻋﺪﺩ ﮔﻮﺟﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﻧﺪﻩ‌ﺷﺪﻩ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ

    •    ﯾﮏ‌ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ ﺳﺒﺰ

    •    ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ‌ﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ

    •    ۶ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ

    •    ﻧﻤﮏ



    ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ

    1.    ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺩﺍﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ۸ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﻥ ﺑﺮﮔﺮﺩﺩ. ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﺗﮑﻪ‌ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ.

    2.    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺩﻭﯾﻪ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻏﺬﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭼﺮﺥ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻋﻄﺮ ﺁﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﺩ.

    3.    ﮔﻮﺟــﻪ‌ﻓﺮﻧﮕﯽ ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﻣﺪ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ۱۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﭙﺰﯾﺪ. ﻧﻤﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

    4.    ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﺎﻣﻞ، ۲‌ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

    5.    ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﻃﻌﻢ ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

    6.    ﭼﺎﻣﭙﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺘﺎ، ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭻ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    مواد لازم :

    فلفل سبز (بسته به میزان تندی مورد علاقه) 2 عدد بزرگ

    گوشت (چربی دار و مزه دار شده) 3 تکه(100گرم)

    ذرت شیرین (منجمد) 2 فنجان

    پنیر چدار (رنده شده) 1 و نیم فنجان

    پیازچه (خرد شده) نصف فنجان

    خمیر پای 2 ورقه 450 گرمی

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب 1 قاشق سوپخوری

    پاپریکای دودی کنی

    طرز تهیه: 

    فلفل را کبابی کنید: فلفل را روی شعله بگیرید تا پوست آن کاملاً ذغالی شود. 

    می توانید به جای این فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و فلفل را 20 دقیقه در یک سینی فر بریان کنید و در وسط راه هم یک بار آن را برگردانید.

    فلفل های کباب شده را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. 

    بگذارید 10 دقیق بماند و عرق کند. 

    فلفل را چهارگوش خرد کنید و در یک کاسه بریزید.

    گوشت مزه دار شده را روی حرارت ملایم در یک تابه تفت بدهید تا برشته بشود .

    سپس از تابه بیرون بیاورید و 1 قاشق سوپخوری از روغن آن را کنار بگذارید.گوشت را خرد کنید و داخل کاسه ی فلفل خرد شده بریزید. 

    ذرت را به همراه چربی گوشت که کنار گذاشته اید داخل تابه بریزید و 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود تفت دهید.

    فلفل و گوشت خرد شده، پنیر چدار رنده شده و پیازچه خرد شده را داخل تابه روی ذرت بریزید. 

    هم بزنید تا مخلوط شوند.

    مخلوط ذرت را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.

    ورقه خمیر پای را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده پهن کنید. 

    با یک قالب شیرینی یا یک لیوان بزرگ دایره هایی به قطر 8 سانتی متر از داخل خمیر برش دهید.

    دایره های خمیر را روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

    1 قاشق سوپخوری از مخلوط ذرت را وسط هر داریه خمیر بریزید و از وسط تا بزنید. 

    با یک چنگال لبه ها را چین بدهید و شکاف را ببندید.

    زرده تخم مرغ را با آب بزنید. روی پای با قلم مو از مخلوط تخم مرغ بمالید .

    سپس کمی پاپریکای دودی روی آنها بپاشید.

    15 تا 18 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

    پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)پای گوشت و ذرت (اسپانیایی)

    نکته

    در صورتی که گوشت شما چربی نداشت از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.

    بهتر است گوشت را از شب قبل خوب کوبیده و با آب پیاز، آبلیمو، رازیانه و مقداری نمک مزه دار کنید.

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    املت توسکانی

    مواد لازم

    ۳ عدد تخم مرغ،۲ عدد گوجه فرنگی قرمز،۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون،یک چهارم از یک پیاز زرد متوسط

    طرز تهییه:

    اندکی فلفل و مقداری نمک بردارید. پیازها را ۴ دقیقه سرخ کنید،سپس گوجه ها را اضافه کرده و 

    مخلوط را تا زمانی که آب آن بخار شود بپزید. تخم مرغ های هم زده،فلفل و نمک را اضافه کنید و همه آن را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ‌آگوئا_فرسکا_خیار

    مواد لازم

    •    4 عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود 5 پیمانه)

    •    نصف پیمانه آب

    •    نوک قاشق نمک

    •    سه پیمانه مکعب های یخ

    •    یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)

    •    یک عدد لیمو ترش

    •    شربت قند

    •    برش های باریک خیار (اختیاری)

    روش تهیه

    1. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید. 

    2. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. 

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    پست بالا باید میرفت تو نوشیدنی ها
  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد نودل میگو

    مواد لازم برای 4 نفر:

        🍜500 گرم نودل برنج

        🍵100 گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید.

        🌶2 فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقه‌های باریک ببرید.

        🌱1 لیوان جوانۀ نخود فرنگی، تمیز شده

        🌱4 پیازچه، بریده شده به شکل حلقه‌های مورب باریک

        🍤750 گرم میگوی پخته شده، بدون پوست، با دم، بدون نخ

        🌿1 لیوان برگ گشنیز

        🍶1/3 لیوان سس فلفلی و شیرین

        🍋2 لیموی کوچک، آب آنها را بگیرید.

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    1) نودل و غلاف‌های نخودفرنگی را در دو کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنها را با آب داغ بپوشانید. برای 3 دقیقه منتظر بمانید. سپس آب آنها را گرفته و با آب سرد آنها را تازه کنید. نخودفرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را با برش‌های طولی باریک قسمت کنید.

    2) نودل، نخودفرنگی، فلفل‌ها، جوانۀ نخودفرنگی، پیازچه، میگو و گشنیز را در یک کاسۀ بزرگ ترکیب کنید

    3)  ¼ آب لیمو را همراه با مقداری سس درون یک کاسه کوچک ریخته و تا وقتی ترکیب شدند هم بزنید. این سس را بروی سالاد نودل میگوی خود بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آنرا با قاشق درون بشقاب ریخته و سرو کنید.

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پای گوشت چرخ کرده

    مواد لازم:

        🍮125 گرم کره

        🍚200 گرم آرد

        🍚یک قاشق غذاخوری پودر قند

        🍊پوست پرتغال رنده شده

        🍖200 گرم گوشت چرخ کرده

    برای روی تارت:

        🌰25 گرم بادام زمینی

        🌰25 گرم بادام

        🍢کمی دارچین

        🍮25 گرم کره

        🍚25 گرم شکر قهوه‌ای

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

        برای ایجاد خمیر تارت، کره را داخل آرد بریزید و با درست خوب ورز بدهید. کمی پودر قند و پودر پرتغال به آن اضافه کنید. چهار قاشق غذاخوری آب داخل آن بریزید و خوب ترکیب نمایید. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

        فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. در یک مکان تمیز خمیر را با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنید. حالا داخل ظرف‌های مخصوص تارت قرار دهید و درون آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید.

        حالا مواد رویی تارت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی تارت بریزید.  تارت را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو میکنیم

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فیله گوشت با سس سیب

    مواد لازم :

        🍾یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

        🍖500 گرم فیله گوشت گوسفند

        🍛نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

        🌿دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده

        🍙نصف پیاز شیرین ، تکه شده

        🍏یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده

        🍾نصف فنجان سرکه سفید

        🍿یک فنجان ژله سیب

        🍾دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و ظرف مخصوص فر را چرب می‌کنیم.

    در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم می‌کنیم و فیله گوشت را کمی تفت می‌دهیم تا دو طرفش قهوه‌ای شود. سپس از روی اجاق برمی‌داریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه می‌کنیم .

    حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت می‌دهیم سپس سرکه سفید را اضافه می‌کنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه می‌کنیم.

    سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه می‌ریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم می‌زنیم و روی فیله گوشت می‌ریزیم.

    سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه می‌دهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و نوش جان میکنیم

  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سالاد سیب زمینی رژیمی

     

    سالاد یکی ار پیشنهادات عالی برای کسانی که رژیم دارند. شما می توانید با دستور زیر برای شام امشب تان یک سالاد سیب زمینی رژیمی درست کنید.

    مواد لازم:

    🍣 سیب‌زمینی  4 عدد

    🍙 پیاز ریز خرد شده  یک عدد

    🍚 کلم برگ رنده شده 100 گرم

    🌵 خیار حلقه شده  یک عدد

    🍣هویج حلقه شده یک عدد

    🌳کلم بروکلی 4 عدد گل کوچک

    🍅گوجه فرنگی خرد شده یک عدد

    🌶فلفل سبز ریز خرد شده یک عدد

    🍾آبلیمو دو قاشق چایخوری

    ☘برگ گشنیز خرد شده به مقدار لازم

    🍛نمک و فلفل به مقدار لازم

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آبپز کنید. سپس هر یک را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

    در کاسه‌ای سیب‌زمینی آب پز شده، پیاز، کلم برگ، هویج، خیار، کلم‌بروکلی، گوجه‌فرنگی و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید.

    نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه و با گشنیز تزیین کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان