خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوكوي شكم پر 

    سه تا چهار عدد سيب زميني متوسط آبپز رو رنده میکنيم و با دو تا سه عدد تخم مرغ ، محلول زعفرون و نمك و كمي زردچوبه و فلفل و پودر پياز خوب مخلوط مي كنيم .

    براي مواد مياني هم از مرغ يا گوشت مي تونيم استفاده مي كنيم ، من از مايه گوشتي كه مثل مايه ماكاروني درست شده بود استفاده كردم با اين تفاوت كه رب گوجه استفاده نكردم و بجاش سس گوجه زدم و قارچ بهش اضافه كردم و كمي تندش كردم . از مايه سيب زميني يه مقدار بر مي داريم و تو دست پهنش مي كنيم و از مواد گوشتي روي اون مي ذاريم و كمي در صورت تمايل پنير پيتزا ميريزيم روش و مواد رو تو دست جمع مي كنيم و گردش مي كنيم مثل توپ يا به هر شكلي كه خواستيم فرمش ميديم ، بعد تو روغن داغ سرخش مي كنيم 😋

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۵/۳/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز خوشمزه تر شدن

    بادنجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و بدون جدا کردن کلاهک و دم بادنجانها، وسط آنها را چاک بدهید.به بادنجان‌ها نمک زده و در آبکش بگذارید. بعد از نیم ساعت آنها را دوباره شسته و خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنید

    مواد لازم

    کشک 1 تا 2 پیمانه

    پیازداغ 3 قاشق غذاخوری

    سیرداغ یک قاشق غذاخوری

    روغن به میزان لازم

    نعناع خشک یک قاشق مرباخوری

    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    گردو 4 تا 5 عدد، در صورت تمایل

    بادنجان 6 تا 8 عدد، متوسط

    طرز تهیه:

    بادنجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و بدون جدا کردن کلاهک و دم بادنجانها، وسط آنها را چاک بدهید.به بادنجان‌ها نمک زده و در آبکش بگذارید. بعد از نیم ساعت آنها را دوباره شسته و خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یک‌نواخت بادنجان‌ها، آن‌ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه جذب کاغذ شود. در یک تابه مناسب یک قاشق روغن همراه با زردچوبه بریزید و بعد از کمی داغ شدن آن، 2 قاشق پیازداغ را نیز اضافه کنید و بادنجان‌ها را با یک لیوان آب و کمی نمک روی پیازداغ بچینید و در ظرف را بگذارید تا بادنجان‌ها بپزد، ولی له نشود. سپس بادنجان‌ها را در دیس چیده و سس آن را همراه با مقداری پیاز داغ در ظرف بریزید و روی آن را با کشک پاستوریزه و یا کشکی که 20 دقیقه جوشانده شده، نعناع داغ، پیازداغ، سیرداغ و گردو (در صورت تمایل) تزیین کرده و سرو نمایید.

    دستور شماره 2

    طرز تهیه:

    بادنجان‌ها را شسته، پوست گرفته و نمک بزنید. بعد از نیم ساعت مجدداً بادنجانها را شسته، خشک کرده و سرخ کنید. روغن اضافه آن ها را بگیرید و همراه با زردچوبه، پیازداغ، سیرداغ، نمک، فلفل و یک لیوان آب بپزید و بعد آن را با گوشت‌کوب بکوبید. کشک را با بادنجان ها مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و همراه با کشک، نعناع‌داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین کنید.

    دستور شماره 3 (با روغن کم و رژیمی)

    طرز تهیه:

    بادنجان‌ها را شسته و پوست بگیرید و در اندازه‌های خورشی خرد کرده و نمک بزنید. آنها را در آبکش ریخته و بعد از نیم ساعت با آب سرد بشویید و بگذارید تا آب آن برود و در یک قابلمه که گنجایش مقدار بادنجان را داشته باشد همراه با یک تا 2 قاشق روغن و زردچوبه کمی تفت دهید. با مقداری آب(بستگی به مقدار بادنجان) آن‌قدر که وقتی با دست بادنجان‌ها را به ته قابلمه فشار می‌دهید روی آن را آب بگیرد همه بادنجان‌ها را همراه با مقداری پیازداغ و سیرداغ یک‌نواخت بپزید. دقت کنید که بادنجان ها سیاه نشود. بعد از پخت بادنجان‌ها و تمام شدن آب، آن را با گوشت‌کوب بکوبید و همراه با کشک غلیظ مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ سرو کنید.

    راز و رمز

    1ـ در انتخاب بادنجان دقت کنید که تخم زیاد نداشته و تلخ نباشد. برای این‌کار از بادنجان سنگین، براق و تیره، با اندازه متوسط استفاده کنید و موقع پوست کندن بادنجان یک ذره از بادنجان را بچشید تا تلخ نباشد. 

    2ـ پوست کندن، نمک زدن و دوباره شستن بادنجان به تلخی گرفتن آن کمک می‌کند. میتوانید بادنجان‌ها را چند ساعت در آب‌نمک بخوابانید و بعد خشک کرده و سرخ کنید که به کمتر جذب کردن روغن در موقع سرخ کردن بادنجان کمک می‌کند.

    3ـ در طرز تهیه شماره (1) می‌توانید بادنجان‌ها را راه‌راه نیز پوست بکنید یعنی چند راه از بادنجان را پوست نگیرید تا از خاصیت پوست آن نیز استفاده کنید.

    4ـ در طرز تهیه شماره (1) به غیر از نوع سرو خاص آن که برای مهمانی‌ها مناسب می‌باشد از خاصیت کلاهک بادنجان نیز می‌توانید استفاده کنید(خاصیت دارویی زیاد و فیبر زیاد آن).

    5ـ در طرز تهیه شماره (1) از بادنجان دلمه‌ای که نصف کرده‌اید ولی قسمت دم و کلاهک جدا نشده باشند نیز می‌توانید استفاده کنید.

    6ـ برای تزیین کشک بادنجان از قیمه و لپه با کمی رب و یا گردو درسته و یا کوبیده نیز می‌توانید استفاده کنید.

    7ـ از بادنجان ورقه ورقه سرخ شده که پخته شده باشد و لابه‌لا با کشک در ظرف چیده شده باشد نیز می‌توانید کشک و بادنجان تهیه کنید(بهتر است از بادنجان دلمه‌ای حلقه حلقه شده و سرخ شده برای این نوع پخت استفاده کنید).

    8ـ در پخت بادنجان کوبیده دستور شماره (2) و (3) می‌توانید یک تا 2 عدد کدو سبز کوچک را خام رنده کنید و قبل از پخت به بادنجان‌ها اضافه کنید که مزه خوب و خاصی به غذا می‌دهد.

    9ـ در نوع پخت کشک و بادنجان کوبیده می‌توانید یک قاشق برنج ایرانی خام قبل از پخت بادنجان برای ایجاد غلظت بیشتر به آن اضافه کنید خصوصاً در مورد دستور شماره 3.

    10ـ در نوع پخت کشک و بادنجان کوبیده یک تا 2 قاشق بلغور کوبیده گندم نیز می‌توانید از قبل از پخت بادنجان به آن اضافه کنید خصوصاً در مورد دستور شماره 3.

    11ـ پیازداغ کشک و بادنجان نباید کم باشد(البته نه خیلی زیاد) چون به طعم و غلظت آن کمک می‌کند.

    12ـ مزه کشک تأثیر زیادی در کیفیت کشک و بادنجان دارد پس از کشک مرغوب استفاده کنید.

    13ـ از بادنجان کبابی که همراه با پیازداغ و سیرداغ پخته شود نیز می‌توانید برای پخت کشک و بادنجان استفاده کنید که کم روغن و رژیمی می‌شود ولی طعم بادنجان کبابی را نیز می‌دهد.

    14ـ از مخلوط بادنجان کبابی همراه با بادنجان سرخ شده نیز می‌توانید کشک و بادنجان تهیه کنید.

    15ـ برای تهیه نعناع داغ، روغن را که داغ کرده‌اید را خاموش کرده و نعناع خشک را بلافاصله اضافه کنید. به روغن نعناع داغ می‌توانید یک قاشق مرباخوری زردچوبه نیز اضافه کنید، ولی رنگ نعناع داغ بدون زردچوبه سبزتر می شود.

    16ـ برای تزیین کشک و بادنجان از ریختن زعفران به روی کشک نیز می‌توانید استفاده کنید.

    17ـ از کنجد نیز می‌توانید برای تزیین کشک و بادنجان استفاده کنید.

    18ـ چند عدد سیاه‌دانه هم برای تزیین و هم برای کم کردن نفخ بادنجان و هضم غذا می‌توانید استفاده کنید، در قدیم روی نان‌ها سیاه‌دانه همراه با کنجد پاشیده می‌شد که برای هضم غذا و سلامتی مفید بود. در حال حاضر این‌کار کمتر انجام می‌شود. می‌توانید همراه با غذا یا روی کشک و بادنجان و غذاهای نفاخ دیگر از سیاه دانه استفاده کرده و از خاصیت آن بهره ببرید.

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۵/۳/۸
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    وای خدا ادم این غذا ها رو میبینه گشنش میشه
  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۵/۳/۸
    avatar
    دانه انار
    کاربر جديد|3 |8 پست
    من کردستانیم اینم آموزش کامل طرز تهیه آش دوغ خوشمزه



    نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش دوغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
    مواد لازم برای آش دوغ :

    سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) : ۱/۵ کیلو

    برنج : ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم

    گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

    پیاز متوسط : ۱ عدد

    نخود : ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم

    آرد برنج : ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم

    تخم مرغ : ۲ عدد

    دوغ : ۴ کیلو

    ترخان خشک : ۲۵ گرم

    فلفل سبز و قرمز تند : ۲ عدد

    پیاز داغ جهت تزیین

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    زرد چوبه : کمی برای گوشت چرخ کرده

    روغن : ۲ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه آش دوغ :

    ۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .

    ۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .

    ۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .

    ۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید
  • ۰۰:۵۶   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سس_براق_فرانسوی

    مرحله اول 

    اب پانصد گرم 

    پودر ژلاتین صد گرم 

    ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم 

    مرحله دوم

    شكر سيصد گرم

    گلوگز سيصد گرم

    اب صد و پنجاه گرم 

    خامه صبحانه دويست گرم 

    شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم 

    رنگ دلخواه چند قطره

      شكر ،گلوگز  اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

    داغ شود ولی نجوشد  

    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه) 

    از روی شعله بر میداریم 

    شکلات را خرد کرده 

    داخل مخلوط میریزیم

    تا اب شود

    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم 

    با  بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم 

     حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم 

    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود 

    و ژلاتین در آن حل شود 

    در اخر هم از صافی رد میکنیم 

    کیک را با خامه کاور  کرده داخل فریزر  بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود

    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنید

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۰۰:۵۹   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرزتهیه پیراشکی گوشت وسبزیجات.....

    خمیرپیراشکی.

    شیر....... ۱لیوان پر

    شکر...... ۱ق م

    نمک.......۱/۲ق م

    روغن.......۱لیوان یا یک ملاقه سوپ خوری 

    خمیر مایه.......۱ق غ سر صاف(بهتر ترکیه باشه)

    تخم مرغ.......۱عددکامل +۱عدد فقط سفیده 

    ماست.......۱الی ۲ق غ پر چرب

    زردچوبه.......۱ق م

    آرد.......تقریبا ۴لیوان تا جایی که خمیربدست تمیز نچسبه ولی خمیرکمی حالت چسبندگی داشته باشه.

    ..

    برای رومال کردن پیراشکی هاقبل از پخت

    .

    ۱عدد زرده تخم مرغ 

    ۱الی ۲ق غ زعفران دم شده 

    ۱ق غ روغن کنجد یا کره آب شده 

    کنجد سیاه وسفید ویا سیاه دونه وخرفه هم کاملا اختیاریه من معمولا از کنجد استفاده میکنم.

    æAæ.......

    مواد میانی پیراشکی......

    ..

    گوشت چرخ کرده+پیازرنده شده+ادویه ورب+

    فلفل دلمه نگینی+ذرت +پنیرپیتزا+نخودفرنگی+

    پیازچه ریزشده+جعفری خردشد

    *مقدارموادمیانی وسبزیجات خردشده کاملا اختیاریه*

    ۱- ابتدا شیر رو کمی ولرم کنید طوری که وقتی انگشتتون رو داخلش تکون میدید داغی اون رو حس کنید ولی دست رو نسوزونه 

    ۲-شکر و نمک رو داخل شیر ولرم حل کنید وبعد خمیر مایه رو داخلش بریزید وسر ظرف رو با یه بشقاب یا نلبکی بپوشانید5الی10

    دقیقه زمان بدید تا خمیر مایه عمل بیاد تا پف کنه و بالا بیاد.

    ۳-حالا روغن و تخم مرغ وماست وزردچوبه رو به موادتون اضافه کنیدوباهمزن دستی کمی هم بزنیدتاموادکاملا یکدست بشن.

    ۴-حالا آرد الک شده رو مرحله به مرحله اضافه کنید تا جایی که وقتی دست تمیزتون رو بهش میزنیدبه دستتون نچسبه نباید آرد رو بیش از اندازه اضافه کنید چون بعد ازپخت نان شما سفت میشه واگر هم کم اضافه کنید دیگه نمیتونید به راحتی بهش شکل بدین وخمیرتون بریده بریده میشه.

    ۵-بعداز ورز دادن خمیر اونو داخل یک ظرف بزرگتر قرار بدیدو روش روبا نایلکس  محافظ غذا بپوشانیدوحدود ۲ساعت توجای نسبتا گرم بهش استراحت بدین تا پف کنه وحجمش 2الی3

    برابر قبل بشه.

    ۶-بعداز عمل اومدن خمیر کمی اونو ورز بدین تا هوای داخل خمیر خالی بشه وپفش بخوابه

    ۷-حالا از خمیر روبا وردنه بازکنید وبا قالب کوکو گرد یاقالب پیراشکی.....قالب  بزنید.

    ۸-موادمیانی رامثل موادماکارونی درست کنیدوبعدپنیروسبزیجات رو اضافه کنید من کمی کنجدهم بهش اضافه میکنم این طوری دخترم بدون این که بدونه با نوووش جونی میخوره.

    ۹- حالامواد رومالتون رو باهم مخلوط کنید وبا برس روی خمیرها بکشیدو کنجد ها رو روی اون بپاشید 

    ۱۱-دمای فر رو روی 180درجه سانتیگراد وزمان 30الی35دقیقه تنظیم کنید که این بستگی به دمای فرتون داره .

  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    مامان رهام و دنیز : 

    سس_براق_فرانسوی

    مرحله اول 

    اب پانصد گرم 

    پودر ژلاتین صد گرم 

    ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم 

    مرحله دوم

    شكر سيصد گرم

    گلوگز سيصد گرم

    اب صد و پنجاه گرم 

    خامه صبحانه دويست گرم 

    شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم 

    رنگ دلخواه چند قطره

      شكر ،گلوگز  اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

    داغ شود ولی نجوشد  

    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه) 

    از روی شعله بر میداریم 

    شکلات را خرد کرده 

    داخل مخلوط میریزیم

    تا اب شود

    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم 

    با  بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم 

     حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم 

    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود 

    و ژلاتین در آن حل شود 

    در اخر هم از صافی رد میکنیم 

    کیک را با خامه کاور  کرده داخل فریزر  بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود

    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنید

    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده

    چقدر مواد داره ! از طرفی خودشم یه جلوه ی خاصی داره شبیه دسر فضاییاست 4

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فلفل دلمه ای شکم پر

    مواد لازم:

     فلفل دلمه ای: 4 عدد در رنگ های مختلف

    برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه

    گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه

    نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر

    آب گوجه فرنگی: یک پیمانه

    گشنیز خرد شده

    آجیل خرد شده برای تزیین

    نمک و فلفل برای تزیین

    روغن مایع: یک قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:

    1.سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

    2. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.

    3.در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.

    4. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها را به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    كتلت عدس رژيمى 

    مواد لازم2 نفر :

     عدس یك سوم پیمانه

     آب  2 پیمانه

    بلغور یك سوم پیمانه

    روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

     پیاز خردشده  یك دوم بزرگ یا یك عدد متوسط

    زیره سبز یك دوم قاشق چایخوری

    جعفری خردشده 3 قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    موسیر و آبلیمو به مقدار دلخواه

    طرز تهیه :ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.

    حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به‌ آن نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است می‌توانید اضافه كنید. با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم شود.

    در همین حین روغن را درون یك ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و كمی تفت دهید.

     وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط كنید.

     همه مواد را درون یك كاسه بریزید. دستان خود را كمی خیس كنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می‌چسبد كمی دست خود را خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید. در نهایت مواد را به صورت كوفته به اندازه‌های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری غذای رژیمی خودرا تزیین كنید.

  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    غذای رژیمی

    ماهی وسبزیجات آبپز

    ماهی به تعداد

    سیب زمینی 2 عدد

    هویج 2 عدد

    فلفل دلمه ای از سه رنگ هرکدام 1 عدد

    آبلیمو نمک زردچوبه فلفل سیر روغن به میزان دلخواه

    ماهی رو بعد از پاک کردن نمک و سیر و اب لیمو بزنید و بذارید دوسه ساعتی بمونه.سیب زمینی و هویج رو پوست بگیرید و خرد کنید و اب پز کنید.حالا توی یک ماهیتابه سیب و هویج و فلفل دلمه ای خرد شده رو فقط با یک قاشق روغن آروم و با شعله کم تفت بدید. این کار سبزیجاتی با طعم سبزیجات تنوری شده به شما میده. حالا ماهی رو با دستمال آشپزخانه خشک کنید و توی ماهیتابه ای که فقط کفش رو چرب کردید بذارید. اگه میتونید بهش ارد نزنید. چون ارد باعث جذب روغن اضافی میشه. دو طرف ماهی که پخته شد اونو با سبزیجاتی که پختید و نمک ادویه زدید توی بشقاب مورد دلخواهتون بکشید.

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خوراک مرغ و سبزیجات رژیمی

     مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات:

    روغن کانولا   یک قاشق غذاخوری

     گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست   170 گرم

     نمک، جدا شده  سه چهارم قاشق چایخوری

     فلفل سیاه، جدا شده  سه هشتم قاشق چایخوری

    هویج خلال شده  340 گرم ( حدود 2 فنجان )

    موسیر خرد شده  سه قاشق غذاخوری

    آویشن تازه خرد شده  یک قاشق غذاخوری

    سرکه سفید  نصف فنجان

    عصاره مرغ بدون نمک  یک فنجان

    کره  دو قاشق غذاخوری

    برگ جعفری خرد شده تازه  دو قاشق غذاخوری

    آب لیمو  یک و یک دوم قاشق چایخوری

     طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

    فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.

    یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بریزید.

    مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

    در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخارپز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید.

    ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید طوری که نصف آن تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید تا کاملا آب شود.

    ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت قارچ
    اول قارچ هارو میشوییم، و خرد میکنیم
    کمی تفت میدیم
    زمانی که آبش کامل کشیده شد میریزیم توی یه ظرف تا خنک شه
    مرغ هارو ریز میکنیم و با قارچ ها قاطی میکنیم و سپس کمی ماست خامه ای بهش اضافه میکنیم
    وبعد دو تا تخم مرغ، و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه میکنیم
    یه قاشق آرد و پنیر پیتزا رنده شده بهش اضافه میکنیم
    همه رو باهم مخلوط میکنیم و در تابه ای داغ سرخ میکنیم.

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #فتوچینی_با_سس_مخصوص

    ابتدا 3 عدد گوجه رو رنده میکنیم ته تابه دو حبه سیر رو میریزیم وتفت میدیم بهد گوجه ها رو میریزیم وباهم میزاریم بجوشه آبش که کم شد یه ق روغن زیتون بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل فراموش نشه یه زرده تخم مرغ رو هم زده به سس گوجه داغ اضافه کنید و تند هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنه. حالا فتو چینی پخته شده رو بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان یا پیتزا هم توش بریزید و مخلوط کنید تو ظرف سرو بکشید وروش رو با گوشت سرخ شده ربی ومواد دلخواه تزیین کنید.

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوکوی آجیل
    سیب زمینی رو آبپز کنید و نگینی خرد کنید و با فیله مرغ نگینی خرد شده تفت میدهیم،گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت میدهیم و کمی آب میریزیم و فلفل دلمه ای خرد شده را بهش اضافه میکنیم و همچنین مرغ و.سیب زمینی تفت داده شده رو بهش اضافه میکنیم،جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم و منتظر میشیم تا کاملا آبش کشیده بشه بعد از روی حرارت برداشته و بهش پنیر پیتزا،یک پیمانه ماست چکیده،زعفران،فلفل سیاه،نمک،دو قاشق غذاخوری آرد،خلال بادام،خلال پسته،گردوی خرد شده، شیش عدد تخم مرغ به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بعد در ظرف مورد نظر ریخته و صافش میکنیم و دو عدد سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و به سطح کوکو میمالیم و اجیل هارو به دلخواه روش میچینیم،سفیده تخم مرغ برای اینکه اجیل ها بچسبه رو کوکو،و در فر قرار می دهیم.

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته_ازمیر
    طرز تهیه
    پانصد گرم گوشت چرخ کرده داریم که با یک پیاز بزرگ رنده ریز کرده و نمک و فلفل و زیره و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را به بلندیه انگشت میانی و کمی تپل حالت میدهیم، کمی در روغن کم سرخ میکنیم
    دو عدد سیب زمینی رو چهار قاچ کرده و هر برش را دوباره از وسط به طول برش میزنیم، کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود
    سس مان شامل دو عدد گوجه رنده شده و یک ق غ رب است که کمی در روغن خیلی کم تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس بجوشد
    سس را در ظرف پیرکس ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم
    روی کوفته ها یک عدد گوجه فرنگی چهار قاچ و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم، میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه 
    بی نهایت خوشمزه و لذیذ بود

  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خوراک اسپانیایی

    مواد لازم:
    قارچ: نیم کیلو
    اسفناج: نیم کیلو
    هویج رنده شده: 1عدد
    پیازچه: 1دسته
    پیاز: 2عدد
    تخم مرغ: 4تا5عدد
    پنیرپیتزا: به مقدارلازم
    نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدارنیاز

    ابتدا پیاز را کمی تفت میدهیم سبک که شد پیازچه،هویج،و قارچ را هم اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورد.
    اسفناج را جدا با کمی روغن تفت میدهیم و به موادمون اضافه میکنیم.
    نمک و بقیه ادویه ها را اضافه میکنیم و میگذاریم خوب تفت بگیره همه مواد.
    سیب زمینی هارو که از قبل بخارپزکردیم و گذاشنیم تا کاملا دریخچال سردشه رو ورق ورق میکنیم و درروغن کم مقداری تفت میدیم این کار برا اینه که سیب زمینی له نشه.
    ظرفی رو برمیداریم سیب زمینی را ته ظرف میچینیم و مواد اماده شده را روش پخش میکنیم وروش مقدار کمی پنیر پیتزا میریزیم و بقیه سیب زمینی رو روش قرار میدیم.
    حالا تخم مرغهارو جدا هم میزنیم ومیریزیم رو سیب زمینیها و روش کمی پنیر پیتزا میریزیم.
    درفر بادنای 180به مدت 45دقیقه قرار میدهیم و دو دقیقه هم گریل.

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۵/۳/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    شام اعیانی برای افطار: پسته پلو با فیله مرغ 

    شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر كمتر ‌مهمانی افطاری را می‌بینید كه سفره‌ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر ‌مهمانی‌های افطاری هم دست‌كمی از ‌مهمانی‌های رسمی مجلسی و عروسی‌ها ندارد. صاحبخانه تا می‌تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

    فقط نكته مهم این است كه سعی كرده‌ایم با ارائه روش تهیه غذاهای متنوع و سنتی فصل، سفره افطاری‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگیز كنیم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهای دكوراتیو و لذیذ مخصوص افطاری هم به این سفره رنگ و جلای دیگری می‌بخشند. لذتشان را ببرید.

    مواد لازم برای 4 نفر:

    3 پیمانه برنج
    8 تكه فیله مرغ
    3 پیمانه پسته تازه
    2 پیمانه شوید تازه یا خشك
    2 عدد پیاز متوسط
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم
    3 ق س زعفران آب‌كرده
    3 ق س زرشك
    طرز تهیه:

    1. برنج را پاك كرده با آب ولرم به آرامی بشویید. سعی كنید برنج در موقع شستن خرد نشود. بعد آن را با سنگ نمك در كاسه ای ریخته، روی آن مقداری آب بریزید و به مدت پنج- شش ساعت بگذارید خیس بخورد. پسته ها را هم پوست كنده و از پوست دوم جدا كنید تا دو لپه سبز رنگ پسته دیده شود.

    2. شویدها را بعد از پاك كردن و شستن خوب خرد كنید و كنار بگذارید. پیازها را هم ریز خرد كنید. فیله های مرغ را در مقداری روغن بریزید و در اواسط پخت، پیاز خرد كرده را هم افزوده و پس از كمی تفت دادن بگذارید تا تكه های مرغ بپزند. اگر دوست دارید كمی آب اضافه كنید. البته برای مزه‌دار كردن مرغ ها كمی زعفران آب كرده و نمك و فلفل هم اضافه كنید.

    3. برنج را به روش معمول در قابلمه آب جوش ریخته و بگذارید سبك شود. بعد از آبكش كردن برنج ته قابلمه را ته دیگ مناسب و دلخواه (برگ كاهو، نان یا سیب زمینی) بچینید. برنج آبكش شده را روی ته دیگ ریخته و لایه لایه شوید و مغزپسته های بدون پوست را به آن اضافه كنید. مقداری روغن روی برنج ریخته و آن را به مدت 45دقیقه دم كنید.

    4. بعد از پخت، برنج را در دیس كشیده و با مرغ تزئین كنید. مقداری برنج را با زعفران خوش عطر و بو كرده و با آن روی غذایتان را تزئین كنید. كمی زرشك را هم در روغن یا كره تفت دهید و با آن اطراف برنج را زیباتر كنید.

    فوت وفن

    اگر می خواهید تكه های مرغ خوش طعم شده و بوی زهم آن گرفته شود یک سیب درختی را درشت خرد كرده، با مرغ بگذارید تا بپزد. پخت سیب در كنار مرغ باعث لطیف تر شدن گوشت آن شده و بو و عطر خوبی هم به مرغ می دهد. البته ازكرفس و هویج هم می توانید برای این كار استفاده كنید.

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كروسان گوشت

    غذاهاى لقمه اى كه داخل خمير پيچيده ميشوند غذاهايى كامل وخوش خوراك هستند كه مناسب شام ، ميان وعده ، صبحانه ، وسينى اردور و فينگر فود ميباشند كه در دو نوع شور ( غذايى ) وشيرين ( صبحانه وشيرينى ودسر ) تهيه ميشوند. كروسان معمولا با خمير هزارلايه تهيه ميشود كه طرز تهيه انرا به زودى برايتان ميگويم . اما در اينجا با استفاده از خمير هزار لايه آماده ميتوانيد خيلى سريع اين غذاى خوشمزه وشيك را تهيه كنيد . 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم : 

    خمير هزار لايه آماده.       يك بسته 

    گوشت چرخ كرده.      ٢٠٠ گرم 

    قارچ.            ١٠٠ گرم 

    پياز.         يك عدد متوسط 

    سبزى معطر ( نعنا مرزه ترخون ).    ٢ ق غ خشك 

    رب گوجه فرنگى.       ٢ ق غ 

    نمك وفلفل وادويه دلخواه.     به ميزان لازم 

    روغن.    ٤ ق غ 

    طرز تهيه : مايه گوشتى را با سرخ كردن پياز وگوشت وقارچ واضافه كردن ادويه ورب گوجه فرنگى و سبزيجات معطر آماده كنيد . 

    خمير را روى كاغذ بسته بندى خودش باز كنيد و مطابق شكل مثلثى برش بزنيد از مايه گوشتى روى قاعده مثلث قرار دهيد وكروسان را بپيچيد .

    در يك كاسه كوچك يك عدد زرده تخم مرغ را با دو قاشق غذاخورى ماست  وكمى زعفران مخلوط كنيد واين مايه را با برس روى كروسانها بماليد و روى انرا سياه دانه يا كنجد بپاشيد و در سينى فر كاغذ انداخته قرار دهيد ودر فر ١٨٠ درجه بپزيد . 

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بوقلمون شكم پر

    بوقلمون شكم پر غذايى بسيار رسمى براى مناسبتهاى خاص 

    مواد لازم :

    بوقلمون جوان        ١ عدد حدود ٣ تا ٣/٥ كيلو 

    سيب درختى.      نيم كيلو 

    ماكارونى شكل دار پخته شده.    ٢٥٠ گرم

    كره.     ١٥٠ گرم 

    اب ليمو.     يك استكان 

    شكر.    ٢ ق س 

    سبزى معطر.     يك دسته كوچك 

    سير     يك يا دو حبه 

    روغن زيتون.     نصف استكان 

    سس تند فلفل.     ١ ق م 

    رب گوجه فرنگى زعفران نمك آويشن زردچوبه وفلفل قرمز     به ميزان لازم 

    پياز.     ٢ تا ٣ عدد 

    طرز تهيه : 

    بوقلمون را از شب قبل در مواد سس بخوابانيد . 

    سس شامل نمك وفلفل و زردچوبه وسس تند ابليمو وزعفران وروغن زيتون وكمى اب ميباشد 

    سيبها را ريز خرد كنيد و يك سوم از كره را در ظرفى آب كنيد وسيبهاى خرد شده ا در آن بريزيد ماكارونى پخته شده وسبزيجات معطر وشكر وكمى ابليمو را هم اضافه ميكنيم 

    با اين مواد داخل شكم بوقلمون را پر ميكنيم و در يك قابلمه بزرگ بوقلمون را با پياز وكمى نمك وفلفل وابليموترش به مدت سه الى چهار ساعت ميپزيم 

    سپس آنرا در سينى فر چرب شده قرار ميدهيم و  روى آنرا مخلوطى از رب گوجه فرنگى وزعفران وسس فلفل تند ميماليم و تا زمانى كه روى بوقلمون كاملا خوشرنگ شود در فر قرار ميدهيم .

    سپس بوقلمون را با احتياط در ظرف سرو كشيده و اطراف آنرا با سبزيجات بخار پز تزئين ميكنيم 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    گراتن سبزيجات

    مواد لازم :

    كدو خورشتى.     ٢ عدد قلمى وجوان

    بادمجان.          ١ عدد

    هويج.              ٢ عدد 

    قارچ.              ١٥٠ گرم

    لوبيا سبز پخته شده.      ٥٠ گرم 

    نخود فرنگى پخته شده.     ٥٠ گرم 

    ذرت پخته شده.      نصف پيمانه 

    بروكلى        نصف پيمانه 

    گوجه فرنگى.    ٢تا٣ عدد

    پياز.     ١ عدد

    سير.    ٢ حبه 

    پنير پارمزان.     ١/٢ پيمانه 

    سس سفيد.     ١ پيمانه 

    پنير موتزارلا.   ١/٢ پيمانه 

    نمك ، فلفل پودر آويشن.    به ميزان لازم 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه: 

    پياز را با يكى دو قاشق كره تفت دهيد و به ترتيب سفتى سبزيجات آنها را اضافه كنيد ، ابتدا هويج و بعد بادمجان و قارچ و بروكلى و كدو را كمى تفت دهيد سپس با بقيه سبزيجات داخل ظرف فر بريزيد و سس سفيد پنير پارمزان و در انتها پنير موازارلا را روى سبزيجات ريخته و در فر قرار دهيد تا روى گراتن طلايى شود 

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان