خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قيمه ريزه

    قيمه ريزه و يا كوفته نخودچى يكى ديگه از غذاهاى سنتى اصفهان است كه از محبوبيت فراوانى برخوردار بوده وجايگاه مهمى در برنامه غذايى مردم اين شهر و شهرهاى ديگر مركز ايران مانند اراك و كاشان دارا ميباشد. 

    مواد لازم:

    گوشت چرخ كرده مخلوط.       ٣٠٠ گرم 

    آرد نخودچى.      ١٠٠ گرم 

    پياز.       ١ عدد متوسط 

    نعنا خشك و يا تازه.      ٢ ق غ 

    نمك وفلفل و زردچوبه.     به ميزان لازم 

    محلول زعفران.      نصف فنجان 

    مواد لازم براى سس 

    پياز.        ١ عدد نگينى 

    رب گوجه.      ١ ق غ 

    نمك وفلفل و زردچوبه.   كمى 

    روغن.       ٣ ق غ 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه: 

    پياز را رنده كنيد گوشت را در دستگاه غذا ساز خوب ورز دهيد و پياز رنده شده را هم به آن اضافه كنيد نمك ، فلفل ، زردچوبه را هم اضافه كنيد و مواد را خوب با هم ميكس كنيد . مواد را خارج از دستگاه در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و آرد نخودچى و نعنا و محلول زعفران را به ترتيب به آن اضافه كنيد و با دست خوب ورز دهيد . 

    در قابلمه پياز نگينى را با روغن تفت دهيد تا طلايى شود رب گوجه و نمك و ادويه را هم با پياز تفت دهيد دو سه ليوان آب اضافه كنيد و اجازه دهيد جوش بيايد بعد از مايه به اندازه گردو در دست گلوله كنيد و داخل قابلمه بيندازيد و يك ساعت ونيم با شعله متوسط بپزيد . 

    در صورت تمايل ميتوانيد در انتهاى پخت كمى آبغوره به آن اضافه كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۰۷   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ميگو پفكى

    روشهاى زيادى براى طبخ ميگو وجود داره كه رايجترين و پر طرفدارترين نحوه طبخ ميگو به صورت پفكى است كه در آن از خمير بنيه استفاده ميشود . طرز تهيه اين خمير كاربردى را در #خمير_بنيه ميتوانيد پيدا كنيد .

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    ميگو درشت.          ٥٠٠ گرم 

    خمير بنيه.           ٢ پيمانه 

    آبليمو.      نصف استكان 

    سركه سفيد.    نصف استكان 

    نمك ، فلفل، پودر سير ، پودر انبه ، زعفران       به ميزان لازم 

    روغن براى سرخ كردن.    به ميزان لازم 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه : 

    ميگوها را پوست بكنيد و پشت آنها را شكاف داده و رگ را خارج كنيد. 

    آبليمو و سركه و نمك و ادويه ها را خوب با هم مخلوط كرده و ميگوها را به مدت نيم الى يك ساعت در اين محلول بخوابانيد تا هم مزه دار شده و هم بوى بد آن از بين برود . 

    سپس قابلمه كوچكى را تا نصفه پر از روغن كرده و روى حرارت قرار دهيد . 

    اگر ميخواهيد سيب زمينى سرخ كرده هم در كنار ميگوها سرو كنيد ابتدا سيب زمينى ها را در روغن سرخ كنيد و بعد ميگوها را يكى يكى در خمير بنيه غلطانده تا كاملا آغشته به خمير شود سپس در روغن فراوان غوطه ور كنيد و با شعله متوسط همه را سرخ كرده و بعد از خارج كردن از روغن روى حوله كاغذى مخصوص آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافى آن گرفته شود . در انتها ميگوهاى پفكى را در ظرف سرو بچينيد و به سليقه خودتان تزئين كنيد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پياز حلقه پفكى

    مواد لازم : 

    پياز حلقه شده 

    خمير بنيه 

    روغن براى سرخ كردن 

    طرز تهيه: 

    پياز را به صورت حلقه اى برش بزنيد و حلقه ها را داخل خمير بنيه بغلطانيد و در روغن داغ سرخ كنيد 

    خمير بنيه

    مواد لازم :

    آرد.       ٣/٤ پيمانه 

    تخم مرغ.      ٢ عدد

    ماءالشعير.      ١/٢ پيمانه 

    نمك.       نصف ق چ

    فلفل.     نصف ق چ

    نشاسته ذرت.      ٤ ق غ 

    روغن.        ١/٤ پيمانه

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه :

    تخم مرغها را در كاسه اى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگى خارج شود آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد ماءالشعير و روغن و نمك و فلفل و نشاسته ذرت را هم اضافه كنيد و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد ميتوانيد نشاسته ذرت را از دستور حذف كنيد و آرد جايگزين كنيد .

    غلظت اين سس مانند ماست است با اضافه كردن آرد و يا ماءالشعير ميتوانيد به غلظت دلخواه برسيد . در انتها نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر به خمير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . 

    اين خمير براى سرخ كردن ميگو ، ماهى ، فيله مرغ و انواع سبزيجات بسيار مطلوب است .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوفته شويد باقلا

    كوفته شويد باقلا يكى از غذاهاى سنتى اصفهان ويكى از لذيذ ترين انواع كوفته است .

    مواد لازم :

    گوشت سر دست گوسفند نيم كيلو

    برنج نيم دانه يك پيمانه

    سبزى معطر شامل تره ، شويد ، مرزه وترخون. نيم كيلو

    پياز. يك عدد درشت

    نمك وفلفل وزردچوبه به ميزان لازم

    باقلا پوست كنده وخلال شده. ٢٠٠ گرم

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه :

    سبزى را بعد از پاك كردن وشستن ريز خرد كنيد .

    برنج را خيس كنيد

    گوشت را به همراه تكه كوچكى دنبه در غذا ساز خوب ورز دهيد تا كاملا يكنواخت شود نيمى از برنج ومقدارى از سبزى را نيز با گوشت در غذا ساز ورز دهيد .

    گوشت را از دستگاه خارج كرده بقيه برنج وسبزى را به همراه نمك وفلفل و زردچوبه با دست خوب ورز دهيد ودر انتها باقلا را اضافه كنيد

    پياز را خلال كنيد وبا دو سه قاشق روغن كمى تفت دهيد قابلمه اى را انتخاب كنيد كه ظرفيت كافى براى مايه كوفته هاى شما در يك رديف را داشته باشد وكوفته ها روى هم قرار نگيرند

    به پياز داغ مقدارى نمك وفلفل وزردچوبه اضافه كرده روى ان اب حدود پنج سانت اب بريزيد واجازه دهيد به جوش بيايد .

    از مايه گوشتى به اندازه يك پرتقال برداريد ودر دست گرد كنيد

    ( در صورت تمايل ميتوانيد مقدارى مغز گردو الوچه برقانى و پياز داغ داخل هر كوفته قرار دهيد ) كوفته هاى اماده شده را يكى يكى داخل قابلمه قرار دهيد واجازه بدهيد حدود يك ربع با درب باز وشعله زياد بجوشد بعد از اين مدت ميتوانيد شعله را كم كرده ودرب قابلمه را ببنديد و حدود يك ساعت ونيم تا دو ساعت زمان دهيد تا كوفته با شعله ملايم پخته شود

    در انتها دو سه قاشق بيشتر اب نداشته باشد . كوفته ها را در ظرف بكشيد وبه سليقه خودتان تزئين كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت اسفناج

    رولت اسفناج را ميتونيد هم به عنوان شام و هم به عنوان پيش غذا سرو كنيد 

    با كمى دقت و حوصله ميتونيد اين پيش غذاى خوشمزه و زيبا را درست كنيد و با ظرافت در سينى فينگر فود بچينيد . 

    مواد لازم :

    اسفناج.         نيم كيلو 

    تخم مرغ.       ٥ عدد 

    ماست چكيده       نصف پيمانه 

    مغز گردو خرد شده.     ١/٤ پيمانه 

    سير.         ٢ حبه در صورت تمايل 

    نمك و فلفل.      به ميزان لازم 

    روغن.         كمى براى سرخ كردن 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه : 

    اسفناجها را ريز خرد كرده تخم مرغها را در ظرفى بشكنيد و كمى با چنگال هم بزنيد تا بكنواخت شود و با اسفناجها مخلوط كنيد يك حبه سير را رنده كنيد و با نمك و فلفل اضافه كنيد تابه مستطيل نچسب سايز ٢٠*٣٠ را كمى روغن بريزيد و مايه كوكو را روى آن پهن كنيد و با پشت قاشق روى آنرا صاف كنيد تا كاملا يكنواخت شود . تابه را درون فر با دماى ١٧٥ درجه قرار دهيد تا كوكو كاملا بسته شود روى كوكو را تست كنيد وقتى پخته شد از فر خارج كنيد . كوكو را در يك سينى بزرگ بعد از كمى خنك شدن برگردانيد و زمانى كه خنك تر شد يك لايه از ماست روى آن بماليد گردو ها را هم روى سطح ماست پخش كنيد و اگر تمايل به استفاده از سير داريد يك حبه سير ديگر را داخل ماست رنده كنيد رولت را از يكطرف رول كنيد سعى كنيد صاف و مرتب اين كار را انجام دهيد سپس رولت را داخل فويل بپيچيد و كاملا ببنديد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد سپس فويل را باز كرده و رولت را برش بزنيد و در ظرف بچينيد و تزئين كنيد . 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاى گوشت

    مواد لازم :

    آرد.             ٢ پيمانه يا ٣٠٠ گرم 

    آب ولرم.        نصف پيمانه

    روغن جامد       نصف پيمانه 

    روغن بايد آب شده باشد ولى داغ نباشد ( از روغن مايع هم ميتوانيد استفاده كنيد)

    نمك.         ١ ق چ 

    بيكينگ پودر.     ١ق م 

    تخم مرغ.      ١ عدد

    زرده تخم مرغ       ١ عدد براى روى پاى 

    مواد لازم براى داخل پاى :

    گوشت چرخ كرده.         ٢٥٠ گرم 

    پياز.            ١ عدد

    فلفل دلمه اى رنگى و خرد شده.      نصف پيمانه 

    قارچ ورقه شده       ٢٠٠ گرم

    رب گوجه فرنگى و نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم 

    جعفرى خرد شده.      نصف پيمانه 

    طرز تهيه : 

    آب ولرم ، روغن ، تخم مرغ، نمك و بيكينگ پودر را در كاسه اى بزرگ با چنگال مخلوط كنيد ، آرد را كم كم به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد ، تا خمير نرمى به دست آيد . اين خمير نيازى به ورز دادن ندارد كافيست با پشت قاشق مواد را مخلوط كنيد . روى ظرف را با سينى بپوشانيد و خمير را به مدت يكساعت در محيط آشپزخانه استراحت دهيد. 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    مواد گوشتى را با سرخ كردن پياز و گوشت و اضافه كردن قارچ و فلفل دلمه اى شروع كنيد نمك و ادويه و رب گوجه را هم اضافه كنيد و در انتها جعفرى خرد شده را بيفزاييد ميتوانيد كمى آب ليمو ترش هم براى مزه دار تر شدن به آن بيفزاييد . يك پيمانه آب به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد تا كمى بجوشد و مايه گوشتى كمى آبدار باشد .

    فر را روى ١٨٠ درجه روشن كنيد نيمى از خمير را با دست كف قالب پاى پهن كنيد و آنرا به طور يكنواخت در همه حاى قالب و ديواره ها پخش كنيد . 

    مواد گوشتى را كه بايد كمى آبدار باشد را روى خمير پهن كنيد و نيمه ديگر خمير را بين دولايه پلاستيك به اندازه سطح قالب باز كنيد . پلاستيك رويى را جدا كنيد و خمير پهن شده را به كمك پلاستيك زيرين روى پاى برگردانيد و سپس پلاستيك را از روى خمير برداريد . زرده تخم مرغ را كمى با چنگال بزنيد و روى سطح پاى را به وسيله قلم مو زرده تخم مرغ بماليد كمى كنجد يا سياه دانه و يا مغز تخمه آفتابگردان روى آن بپاشيد . 

    پاى را حدود نيم ساعت و يا تا زمانى كه روى آن طلايى شود در فر بپزيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيكن استروگانف

    چيكن استروگانف غذايى مناسب براى افرادى كه از خوردن گوشت قرمز منع شده اند وبسيار مناسب براى مهمانى هاى رسمى .

    مواد لازم:

    فيله مرغ.         ٤٠٠ گرم 

    پياز متوسط.         ١ عدد 

    قارچ ورقه شده.      ٣٠٠ گرم 

    شير.         ١ پيمانه 

    آرد سفيد.      ٢ ق غ سر صاف 

    كره.          ١٠٠ گرم 

    خامه.       نصف پيمانه 

    نمك ، فلفل قرمز ، آويشن ، پودر تخم گشنيز        به ميزان لازم 

    آب ليمو ترش تازه.       ٢ ق غ 

    سير.     يك حبه 

    سيب زمينى        ٢ عدد

    روغن براى سرخ كردن سيب زمينى 

    جعفرى.       كمى براى تزئين 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه :

    فيله هاى مرغ را باريك به اندازه بند انگشت برش بزنيد . بهتر است نيم ساعت قبل فيله ها را با نمك و فلفل و پياز و سير رنده شده و ابليمو مزه دار كنيد .

    اين مدت نبايد زياد طولانى شود چون فيله در اثر مجاورت طولانى مدت با آبليمو سفت ميشود و لطافت خود را از دست ميدهد .

    پياز را خلال كنيد و با نيمى از كره تفت دهيد فيله ها را اضافه كرده و تا زمانى كه رنگ آنها تغيير كند تفت دهيد . قارچها را نيز اضافه كنيد و خوب تفت دهيد .

    در ظرف ديگرى آرد سفيد را به تنهايى تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شود . كره را اضافه كنيد و كمى هم بزنيد سپس دور از حرارت شير را كم كم به آرد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود مجددا روى حرارت قرار دهيد و به هم زدن ادامه دعيد تا سس غليظ شود . 

    سس را روى فيله و قارچ بريزيد و ادويه ها و اب ليمو ترش و نمك را اضافه كنيد بعد از يكى دو جوش غذاى شما آماده است .

    🌺🌺🌺@ashpazima

    غذا را در ظرف مورد نظر بكشيد و روى  آنرا با خامه و جعفرى خرد شده و سيب زمينى سرخ شده تزئين كنيد .

    براى تهيه سيب زمينى سرخ شده ابتدا شيب زمينى ها را با رنده خيلى باريك رشته اى خرد كنيد سپس رشته ها را در آب سرد بريزيد و بعد از يك ربع خارج كرده و در روغن فراوان سرخ كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رول فيله و سبزيجات

    مواد لازم :

    فيله مرغ.           ١٢ عدد 

    سبزيجات خلال شده شامل هويج ، فلفل دلمه اى رنگى ، كدو ، كرفس           نيم كيلو 

    قارچ.        ٢٥٠ گرم 

    نمك ، فلفل ، زعفران ، آويشن ، پودر تخم گشنيز ، جوز هندى              به ميزان لازم 

    آبليمو.           ٣ ق غ 

    رب گوجه فرنگى.       ١/٥ ق غ 

    سس خردل.       كمى 

    كره.        ٥٠ گرم 

    طرز تهيه :

    فيله هاى مرغ را كمى با بيفتك كوب بكوبيد تا پهن و نازك شود مراقب باشيد فيله پاره نشود . 

    با كمى آبليمو و نمك و فلفل و ادويه و نصف ليوان آب سس درست كنيد و فيله ها را به مدت نيم ساعت در اين سس بخوابانيد تا مزه دار شود . سپس روى هر قطعه فيله را چند عدد از خلال سبزيجات قرار دهيد و آنرا بپيچيد و با يك عدد خلال دندان آن را فيكس كنيد تا از هم باز نشود . بعد از اينكه تمام فيله ها را به اين ترتيب آماده كرديد آنها را در يك ظرف نسوز كنار هم بچينيد . 

    در تابه ديگرى قارچهاى ورقه شده را با كره و آبليمو تفت دهيد و نمك و ادويه و رب گوجه و سس خردل را بيفزاييد كمى هم بزنيد تا سس آماده شود روى ظرف فيله ها را با فويل بپوشانيد و در فر ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه قرار دهيد بعد از طى اين زمان فويل را برداشته و سس قارچ را كه آماده كرده بوديد روى فيله ها بريزيد و ١٠ دقيقه ديگر زمان بدهيد تا غذا كاملا طلايى شود . 

    اين مقدار مواد براى ٣ الى ٤ نفر كافيست 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك مرغ

    مواد لازم :

    گوشت مرغ پخته شده و خرد شده.        ١ پيمانه 

    جعفرى خرد شده.      ٢/٣ پيمانه 

    سيب زمينى پخته و رنده شده.     ٢ عدد متوسط 

    خيار شور رنده شده.       ٣/٤ پيمانه 

    قارچ پخته و خرد شده.      ١ پيمانه 

    سس مايونز.          ١ پيمانه 

    نمك فلفل و آبليمو     به ميزان لازم 

    نان مخصوص اسنك.       ١ بسته 

    پيازچه و شويد و فلفل دلمه اى    مقدارى براى تزئين

    طرز تهيه :

    تمامى مواد را به غير از سس مايونز و نان و مواد مربوط به تزئين رويه همه را با هم خوب مخلوط كنيد نمك و فلفل و ابليمو را به سليقه خود اندازه كنيد يك سوم از سس مايونز را كنار گذاشته و بقيه را با مواد مخلوط كنيد .

    سپس در ظرف مورد نظر يك رديف از نانهايى كه دور آنها را با قيچى دور گيرى كرده ايد بچينيد و يك لايه از مواد آماده شده را روى نانها بكشيد و به همين ترتيب لايه لايه ادامه دهيد تا همه موا تمام شود توجه داشته باشيد كه لايه آخر هم بايد از نان باشد سپس با مابقى سس مايونز روى كيك را كاملا كاور كنيد و روى آنرا با پيازچه و شويد و فلفل دلمه اى خرد شده تزئين كنيد .

    ميتوانيد از سليقه خوب خودتان براى تزئين اين غذاى خوشمزه و شيك استفاده كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سيب زمينى تنورى

    سيب زمينى تنورى يك دورچين خوشمزه و سالم براى كسانى است كه علاقه مند به استفاده از غذاهاى رژيمى و سالم و سرخ نكرده هستند .

    طرز تهيه : 

    هر مقدار كه تمايل داشتيد سيب زمينى يك اندازه و تقريبا درشت انتخاب كنيد و اونها رو با پوست خوب خوب بشوئيد براى اينكار ميتونيد از برسهاى مخصوص شستشوى پوست سبزيجات استفاده كنيد . 

    سيب زمينى ها را با پوست برشهاى درشت طولى بزنيد و در يك ظرف نسوز مانند پيركس بريزيد نمك و فلفل قرمز و فلفل سياه و پودر آويشن و پودر سير روى آنها بپاشيد و يكى دو قاشق روغن زيتون هم اضافه كنيد و با دست تمام سيب زمينى ها را به مواد آغشته كنيد . روى ظرف را با درب و يا فويل بپوشانيد و در فر ١٨٥ درجه قرار دهيد بعد از نيم ساعت آنها را چك كنيد و كمى جابه جا كنيد سپس كمى سبزيجات معطر خشك مثل نعنا و ترخون روى آنها بپاشيد و روى ظرف را باز كنيد و يك ربع ديگر در فر و يك طبقه بالاتر قرار دهيد تا روى سيب زمينى ها كمى گريل شود .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۵/۴/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    استراگانف با کوفته ریزه


    مواد لازم

    16 عدد کوفته ریزه340 گرم پاستا225 گرم قارچ دکمه ای2 فنجان آبگوشت گوشت گاو1 فنجان شیر3 قاشق غذاخوری کره3 قاشق غذاخوری آردنمک وفلفل به میزان لازم
    طرز تهیه

    مرحله 1

    قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)

    مرحله 2

    شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)

    مرحله 3

    در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .

    مرحله 4

    برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم نوش جان

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۵/۵/۲
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    میتلف بدون تخم مرغ؛خوشمزه وساده

    مواد تشکیل دهنده :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم
    کرفس : 3 ساقه
    آرد سوخاری : 1/2 پیمانه
    شیر : 1 پیمانه
    پیاز بزرگ :2 عدد
    سبزی معطر ریز خرد شده : 1 پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )
    نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع : به مقدار لازم

     دستور آشپزی :

    پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.
    سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .
    کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .
    آنها را هم خارج کرده روغنشان  را میگیریم  و روی پیاز ها میریزیم .
    در کاسه ای کوچک  شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .
    گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .
    خمیرمان را  هم  به مایه گوشت افزوده  خوب ورز داده مخلوط میکنیم.
    سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .
    مایه  را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .
    رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل  (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم .
    در فرگرم   180 درجه به مدت یکساعت میپزیم .
    میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته بادمجان 

    کوفته بادمجون از غذاهای خوشمزه شیرازه که هم با نون و هم با برنج سرو میشه

    کوفته_بادمجان( غذای_محلی ) :

    بادمجون ها رو سرخ میکنیم و کنار می ذاریم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه های دلخواه(من از نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر زیره و زرد چوبه و پودر زنجبیل استفاده کردم)مخلوط میکنیم و کمی ورز میدیم و کوفته هایی به اندازه یک گردو درست میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم (نباید زیاد سرخ بشن)

    در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز را تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه و دو ق غ رب گوجه و کمی زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و بعد از به جوش اومدن آب بادمجون ها و کوفته ها و چند عدد گوجه فرنگی را توی ظرف میچینیم کمی نمک اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا خورشت کاملا جا بیفته و بعد از تقریباچهل و پنج دقیقه با برنج یا نون سرو کنید.

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سیب_زمینی_دور چین :

    سیب زمینی کوچک ۲ عدد
    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
    نمک ۱ قاشق چای خوری
    تخم مرغ ۱ عدد
    کره ۱۵ گرم
    آب ۲/۳ پیمانه
    آرد ۲/۳ پیمانه


    سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و همانطور داغ رنده می کنیم. 
    آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. 
    خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. 
    بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.مایه بدست اومده نباید شل باشه.
    یک ظرف گود را روغن میریزیم و صبر می کنیم تا خوب داغ بشه. 
    مواد را داخل ماسوره بریزید.از هر ماسوره که دوست دارید می تونید استفاده کنید.فقط ماسوره باید محکم باشه.مواد را به هر شکلی که دوست داریم داخل روغن می ریزیم و صبر میکنیم تا حسابی سرخ بشه. 
    بعد در صافی قرار میدیم تا روغن اضافیش بره و با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.
    (میتونیم این مواد رو روی کاغذ روغنی هم ماسوره بزنیم و داخل فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه بپزیم. فقط قبلش باید روی سیب زمینی ها رو با قلم مو روغن یا کره براق میکنیم.

  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته_چین_کباب_کوبیده

    اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:200گرم پیازمتوسط رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه )
    بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید.

    دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران، یک قاشق گلاب و کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه)وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید.
    ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش 25گرم کره باز کنید همراه 1/4پیمانه اب روی برنج ها وبریزید.

    روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه 200وبه مدت یک ساعت قراردهید.

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ته چين مرغ

    ته چين مرغ غذايى كه كمتر كسى پيدا ميشه كه اين غذا رو دوست نداشته باشه . 

    غذايى تقريبا راحت كه با رعايت چند نكته ميتونيد خيلى عالى از كار در بياريد وهمه رو حيرت زده كنيد. 

    مواد لازم : 

    برنج.      ٣ پيمانه 

    تخم مرغ.     ٢ عدد ( يكى كامل ويك عدد فقط زرده استفاده شود) 

    زعفران.     نصف ق چ 

    ماست نيمه چكيده.      ١/٥ ليوان 

    مرغ پخته شده وتكه شده.    ٢ پيمانه 

    روغن مايع.      نصف پيمانه 

    نمك.    ١ ق چ 

    طرز تهيه : 

    ابتدا برنج را ابكش كنيد. برنج را كمى زنده تر از معمول برداريد . 

    ماست تخم مرغ زرده تخم مرغ نمك زعفران و ٣/٤ از روغن را در يك ظرف بزرگ مخلوط كنيد 

    ظرف نسوزى كه گنجايش همه مواد را داشته باشد با بقيه روغن چرب كنيد  چند قاشق از مايه ماست را كف قالب چرب شده پخش كنيد . 

    برنج ابكش شده را با مايه ماست به ارامى مخلوط كنيد نصف از مايه ماست وبرنج را در قالب بريزيد روى انرا صاف كرده وتكه هاى مرغ را بچينيد . تكه هاى مرغ نه زياد بزرگ باشند ونه زياد كوچك . 

    با بقيه مواد روى مرغها را كاملا بپوشانيد روى ته چين را صاف كنيد ودر فر با دماى ١٨٠ درجه روى پنجره وسط فر قرار دهيد وحدود ١/٥ ساعت زمان دهيد تا كاملا پخته شده وته چين شما طلايى شود 

    اگر از ظرفهاى پيركس استفاده كنيد ميتوانيد زير غذا را از نظر رنگ مرتب چك كنيد 

    ته چين را در ديس برگردانيد و با زرشك وخلال بادام وپسته وحتى ماست چكيده سفت كه داخل قيف ريخته ايد تزئين كنيد . 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دستور پخت و مواد لازم جهت تهیه فلافل آبادانی

     تخم مرغ۲ عدد

    100 گرم / 147 کالری

    سیب زمینی۱ عدد

    100 گرم / 75 کالری

    نخود۱ فنجان

    100 گرم / 360 کالری

    جعفری ساطوری شدهقدری

    100 گرم / 34 کالری

    فلفل قرمزقدری

    100 گرم / 22 کالری

    عدس۰.۲۵ فنجان

    100 گرم / 340 کالری

    آویشنقدری

    100 گرم / 95 کالری

    سیر۲ عدد

    100 گرم / 120 کالری

    نمکقدری

    دستور پخت فلافل آبادانی :

    *. نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید.

    *. هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید.

    *. بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند.

    *. در روغن سرخش کنید، البته می توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد.

    *. توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است.

    *. بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سس های مختلف استفاده کنید،

    *. جنوبی های ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل می کنند.

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهيه فلافل خوزستانی

    مواد لازم:

    نخود خيس شده: 250 گرم

    پياز: يك عدد بزرگ

    سير: 3 حبه

    رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری

    سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچک

    ادويه كاری: 2 قاشق چايخوری

    فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

    .

    طرز تهيه:

    ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

    .

    نكات مهم:

    1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد.

    2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.

    3- ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد.

    4- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.

    .

    دستور پخت سس فلافل

    يك عدد سيب زمينی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد. اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.

    ================================

    طرز تهیه فلافل بندری

    مواد لازم:

    تخم مرغ: 1 عدد

    سیب زمینی: 1 عدد

    نخود: یک فنجان

    فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز: قدری

    .

    طرز تهیه:

    48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

    .

    طرز تهیه فلافل (به صورت دیگر)

    مواد لازم:

    نخود 500 گرم

    تخم مرغ 3 تا 4 عدد

    گشنیز 250 گرم

    زیره ی كوبیده 1 قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز كوبیده 1 قاشق چایخوری

    آرد گندم 3 تا 4 قاشق سوپخوری

    آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم

    نمك به قدر كافی

    .

    طرز تهیه:

    نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید.

    .

    بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

    ================================

    آموزش و طرز تهیه فلافل عربی (اصل)

    مواد لازم:

    380 گرم باقلای خشک

    380 گرم نخود

    2 حبه درشت سیر كوبیده

    یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)

    4 عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)

    فلفل سبز قلمی تند

    یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر

    3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

    جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری

    پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری

    پودر زیره سبز به اندازه لازم

    نمك و فلفل به اندازه لازم

    روغن برای سرخ كردن فلافل

    .

    طرز تهیه:

    باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

     نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه:

    1. برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.
    2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.
    3. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد.  می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

    4. هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

    5. بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

    6. برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

    7. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

    8. چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

    9. بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

    10. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با  غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دستور تهیه چیزبرگر درون پنیری

     

     

     واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد .

    آماده سازی : 20 دقیقه  

    پخت : 30 دقیقه  

    مواد لازم برای 3 نفر :

     پنیر چدار خرد شده 1/4 پیمانه

    پنیر پیتزا خرد شده 1/4 پیمانه

     گوشت چرخ کرده 500 گرم

     پودر سوخاری 2-3 قاشق غذا خوری

    سس باربیکیو یا سس استیک 2 قاشق غذا خوری

    پاپریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده ) 1 و 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه : 

    1- پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم.

    2- به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می کنیم ورز می دهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می کنیم و دوباره ورز می دهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید.

    3- دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه ی آن به اندازه 1 سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه های باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیر ها را بپوشانید. لبه های آنها را چین چین کنید و ببندید.

    4- ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می کنیم، یا فر را گرم  میکنیم.

    5- برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشت های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیر ها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه  گریل را کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می باشد. می توانید بعد از چرخاندن گوشت ها دوباره از سس برای روی گوشت ها استفاده نمایید.

    نکته :

    برای روغن ریختن رو ماهیتابه گریل: می توانید کاغذ پخت و پز را روغن بزنید، آن را روی ماهیتابه گریل بمالید.

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه فیله مرغ با قارچ

     

     

     يكي از سريع‌ترين راه‌حل‌ها براي تهيه يك غذاي سالم و خوشمزه، استفاده از فيله و سينه مرغ است. نكته جذاب آن است كه با استفاده از انواع ادويه، سبزيجات و طعم‌دهنده‌ها مي‌توانيد همين غذا را در مزه‌هاي مختلف تهيه كرده و در برنامه غذايي‌تان تنوع ايجاد كنيد. اگر دوست داشته باشید، مي‌توانيد از سينه مرغ استفاده كرده و مانند فيله آن را برش بزنيد.

    کمتر کسی را پیدا می کنید که با مرغ، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داشته و این سه ماده غذایی خوشمزه را حداقل یک بار در برنامه غذایی خود نگنجانده باشد. این خوراک سریع برای زمانی پیشنهاد می‌شود که زمان زیاد برای پخت و پز ندارید و در عین حال دنبال یک غذای کامل هستید.به جای اینکه به فست فود بروید، فست فود را به خانه بیاورید!

    فيله مرغ و قارچ

    مواد لازم براي 4 نفر: 

    فيله مرغ: 16 عدد

    پياز متوسط، ساطوري: يك عدد

    قارچ ورقه‌اي:200 گرم

    روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه

    سير، ساطوري: يك عدد

    پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم

    نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم

    روش تهیه:

    1. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. فيله‌هاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغ‌ها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغ‌ها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود. 

    2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. 

    3. مرغ‌ها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود. می‌توانید با سالاد سزار و نان روگن این غذا را سرو كنيد. 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان