ناهار چی درست کنم ؟
خورش داوود پاشا
مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا
- گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- رب انار ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نعناع خشک ۱ قاشق سوپخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهیدو آنها را به شکل گردو قلقلی کنید
گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند
مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید .
بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید.
رب انار را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود.
مواد را به خوبی تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته های قلقلی برود ، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورش با حرارت ملایم تبخیر شود و خورش روغن بیندازد.
پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.