طرز تهیه موغ سوخاری با پنیر پارمزان
مواد اولیه :
2 عدد سینه مرغ بزرگ
1/2 فنجان آرد همه منظوره
2 تخم مرغ ، هم زده شده
1/2 فنجان آرد سوخاری
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1-2 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
جعفری خرد شده برای تزیین
مواد اولیه سس :
2 قاشق غذاخوری روغن
3 حبه سیر ، رنده شده
1/2فنجان پیاز زرد ریز خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای تهیه سس ابتدا در یک قابلمه، روغن را با حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز و سیر را حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
بقیه مواد سس را اضافه کنید.
بگذارید تا جوش بیاید و سپس زیر شعله را کم کنید تا حدود 10-15 دقیقه بجوشد.
در همین حال، مرغ را آماده کنید.
هر سینه مرغ را به صورت افقی به دو نیم کنید، به طوری که برای هر سینه 2 کتلت داشته باشید.
هر کتلت را کمی کوبیده تا نازک شود.
کتلتها را از هر دو طرف با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.
در یک کاسه کم عمق ، آرد را اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
سپس در یک کاسه کم عمق دوم ، تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید.
در یک کاسه کم عمق سوم، آرد سوخاری، پارمزان رنده شده ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید.
مقداری روغن را در یک تابه بزرگ نچسب گرم کنید.
یکی یکی مرغ ها را درون آرد بغلتانید سپس انها را داخل تخم مرغ غلتانده در نهایت دو طرف آنها را با پودر سوخاری بپوشانید
در هنگام حرکت ، مواد اضافی را تکان دهید.
این کار را با سینه مرغ باقی مانده تکرار کنید.
با انداختن مقداری آرد سوخاری داخل روغن تست کنید که روغن به اندازه کافی داغ است. اگر صدای جیر جیر شنیدید، آماده است.
اگر قبل از داغ شدن روغن ، مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید، مرغ شما تُرد نخواهد شد.
مرغ را از هر دو طرف داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شده و پخته شود.
نکته سریع: قبل از اینکه یک طرف آن قهوه ای طلایی شود، آن را بچرخانید و طرف دیگر را سرخ کنید، و دوباره آن را برگردانده و ...
این باعث می شود که مرغ شما قبل از طلایی شده کاملا پخته شود .
وقتی مرغ آماده شد، حرارت را خاموش کنید.
روی هر طرف مرغ، یک مشت پنیر موزارلا خرد شده اضافه کنید و پنیر را روی مرغ پخش کنید .
مرغ ها را به مدت 1 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید ، تا پنیر روی آنها کاملا ذوب شود.
روی مرغ ها را چند قاشق سس ریخته و با جعفری تزئین کنید .
میتوانید مرغ را با اسپاگتی یا هر غذای دیگری که دوست دارید سرو کنید!