| ronak n : پوست پرتقال شوکولاتی
این هم یک شیرینی زمستونی برای شب یلدا پوست پرتقال را بعد از شکل دادن و سه بار تلخی گرفتن مثل مربا با یک ونیم برابر حجم خودش شکر بپزید و یک شب بماند تا حسابی شیره به خوردش برود و بعد در آبکش ریخته بگذارید تا شیره اضافی آن جدا شود و وقتی کاملا خشک بود یعنی بدون شیره آن را در شوکولات آب ش...ده که به روش بن ماری ذوب کرده اید فرو کرده و روی کاغذ روغنی اجازه دهید تا شوکولات خودش را بگیرد و بعد از کاغذ جدا کرده در ظرف بچینید شب یلدا به همگی خوش بگذره
| |
من از این خوردم اما شکلاتی نبود یعنی شکری بود/ خیلی خیلی خوشمزه بود