شیرینی های هندوانه ای
کوکیز هندوانه
مواد لازم
مارگارین سرد 250 گ/پودر قند 125 گ/زرده تخم مرغ 2 عدد/آرد 350 گ/پگین پادر 4/1 ق چ/وانیل 8/1 ق چ/رنگ خوراکی قرمز و سبز/تخم خرفه برای تزینن یا اسپارکل ژل سیاه و یا شکلات چیپسی
طرز تهیه
مارگارین را با پودر قند داخل غذاساز ریخته و یا با دست مخلوط کنید و بعد زرده را اضافه کرده و آرد و پگین پادر و وانیل را الک کرده و اضافه کنید تا خمیر بدست آید دو سوم خمیر را با رنگ قرمز مخلوط کنید و بقیه خمیر را با رنگ سبز اگر خیلی سفت و خشک بود یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید این دو خمیر را جداگانه در پلاستیک پیچیده و در یخچال یکساعت استراحت بدهید و بعد لای پلاستیک با وردنه خمیر را باز کنید و قالبهای نیم دایره به دو اندازه باریک با خمیر سبز و پهن با خمیر قرمز جهت درست کردن برشهای هنداوانه قالب بزنید و بعد برشها را کنار هم مطابق شکل در سینی بچینید و بجای تخم هندوانه از تخم خرفه و یا هر چیز مشابه روی خمیرها استفاده کنید ودر نهایت در فر0 17 درجه که قبلا گرم شده به مدت 10 دقیقه بپزید
این شیرینی ها را میتوانید برای شب یلدا استفاده کنید