گز 50 گزم پسته
½ پیمانه شکر
¼ پیمانه گلاب
¼ پیمانه کلوگز (بادکا )
1 عدد سفیده تخم مرغ
مقداری آرد
طرز تهیه
شکر و گلاب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله تا ذرات شکر حل بشه و جوش بخورد
کلوگزرو اضافه کن و بذار تا بجوشد .در همین زمان سفیده ها رو خوب بزنید تا سفت و برفی شود.
حالا مایع رو چک کنید .یک قطره از مایع رو بذارید بین دو انگشتتون اگر بین دو تا انگشت نخ نخی از مایع بود شربت گز آماده است.
اندازه یک ملاقه از مایع رو کم کم بریزید داخل سفیده و کمی هم بزنید تا سفیده گرم شود.
مایع رو از روی شعله برداریدو سفیده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و غلیظ شود .ظرف رو بگذازید روی حرارت و با همزن روی گاز مایع رو هم بزنید در حدی که مایع کمی سفت شود.
حالا هم زن رو خاموش کن و با یک لیسک به صورت پارویی مخلوط رو هم بزنید.
برای تست
مقداری یخ داخل یک ظرف بریزید و یک کاسه روی یخها بگذارید مقدار کمی از مایع گز رو داخل کاسه بریز تا سریع سرد شود.
مایع رو داخل دست گلوله کنید.
اگر به دست نچسبید اماده هست.
مایع رو از روی شعله بردارید
و مغزپسته ها را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.داخل یک سینی آرد بریزید و مخلوط رو روی آرد بریزید از مخلوط به هر اندازه ای که میخواهید بردارید و داخل آرد بزنید. و هر شکلی که میخواهید درست کنید.