طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی زرده تخم مرغ سه عدد وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند یک چهارم پیمانه. گردو خرد شده یک و نیم پیمانه پودر پسته برای تزئین به میزان لازم فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود . پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حدود ده دقیقه. گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید . مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد . در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید . سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ده الی پانزده دقیقه قرار دهید . بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید