خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی
     زرده تخم مرغ سه عدد وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند یک چهارم پیمانه. گردو خرد شده یک و نیم پیمانه پودر پسته برای تزئین به میزان لازم فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود . پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حدود ده دقیقه. گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید . مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد . در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید . سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ده الی پانزده دقیقه قرار دهید . بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان