خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺍﺗﺮﯾﺸﯽ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﻱ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ 200 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 80 ﮔﺮﻡ
     ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻭﺍﻧﻴﻞ 3 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ
    ﺯﺭﺩﺓ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ
    ﺁﺭﺩ 250 ﮔﺮﻡ
    ﺷﻜﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪﺍﻱ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ 50 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﺰﻳﻴﻦ 50 ﮔﺮﻡ

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:
    ﻛﻒ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ. ﻓﺮ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 135 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ) ﺩﺭﺟﻪ ﻛﻢ ( ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﮔﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﺮﻡ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻲ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻣﺎﻳﻊ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺭﺩﻩﻫﺎﻱ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ . ﺳﭙﺲ ﺍﻳﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻳﺔ ﻗﺒﻠﻲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻛﺎﻣﻼً ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ، ﻳﻜﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﻛﻢﻛﻢ ﺭﻭﻱ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﻳﻪ ﺍﻟﻚ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﺮﺗﺐ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﺮﻭﺩ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻤﻴﺮ ﻧﺮﻡ ﻭ ﻳﻜﺪﺳﺘﻲ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻳﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻴﻔﻲ ﻛﻪ ﻣﺎﺳﻮﺭﺓ ﻛﻨﮕﺮﻩﺩﺍﺭ ﻳﻚ ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻛﻤﻚ ﺍﻳﻦ ﻗﻴﻒ ﻭ ﻣﺎﺳﻮﺭﻩ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻧﮕﺸﺖﻫﺎﻱ 6 ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ) ﻣﻴﻠﻪ ﻫﺎﻱ 6 ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ( ﻭ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﻭﻱ ﺳﻴﻨﻲ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺷﻜﻞ ﺩﻫﻴﺪ. ﺷﻴﺮﻳﻨﻲﻫﺎ ﺭﺍ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﭙﺰﻳﺪ ﺗﺎ ﺯﻳﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻤﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﻫﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲﻫﺎ، ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﻴﺪ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎ ﻛﺎﻣﻼً ﺧﻨﻚ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻜﻼﺕ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﻱ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻛﻨﻴد.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان