شیرینی زعفرانی آمادهسازی: 15 دقیقه، زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه مواد لازم: کره / 1 پیمانه (160 گرم) پودر قند / 2/1 و1 پیمانه (200 گرم) وانیل / 4/1 قاشق چایخوری تخممرغ / 2 عدد زعفران(ساییده و حلشده در آب) / 1 قاشق سوپخوری آرد گندم (الکشده) / 4 پیمانه ( 400 گرم) بیکینگپودر / 2/1 قاشق سوپخوری پودر قند / مقداری برای تزیین مارمالاد (بهدلخواه) / 2 قاشق سوپخوری روش تهیه: 1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید؛ 2.کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته، با همزن برقی بهمدت یک دقیقه هم زده تا لطیف شود؛ 3.تخممرغها را به پودرقند افزوده، به همزدن ادامه دهید تا کرم رنگ شوند، سپس زعفران را به آن بیفزایید؛ 4.آرد و بیکینگپودر را بهتدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کرده، با دست مخلوط کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد؛ 5.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته، بهصورت گرد فرم داده و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چرب نشدهای چیده و آنها را به کمک نوک انگشت کوچک دستتان کمی گود کرده و در طبقه وسط فری که از قبل گرمشده بهمدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده تا پخته شوند؛ 6.پس از پخت، آنها را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید. پس از اینکه سرد شدند، توسط الک، مقداری پودر قند را روی شیرینیهای سردشده بریزید. روی هر یک را با مارمالاد تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید