خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی زعفرانی
     آماده‌سازی: 15 دقیقه، زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه مواد لازم: کره / 1 پیمانه (160 گرم) پودر قند / 2/1 و1 پیمانه (200 گرم) وانیل / 4/1 قاشق‌ چای‌خوری تخم‌مرغ / 2 عدد زعفران(ساییده‌ و حل­‌شده ‌در آب­) / 1 قاشق‌ سوپ‌خوری آرد گندم (الک­‌شده) / 4 پیمانه ( 400 گرم) بیکینگ‌پودر / 2/1 قاشق‌ سوپ‌خوری پودر قند / مقداری برای تزیین مارمالاد (به‌دلخواه) / 2 قاشق‌ سوپ‌خوری روش تهیه: 1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید؛ 2.کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته، با همزن برقی به‌مدت یک دقیقه هم زده تا لطیف شود؛ 3.تخم‌مرغ‌ها را به پودرقند افزوده، به هم‌زدن ادامه دهید تا کرم رنگ شوند، سپس زعفران را به آن بیفزایید؛ 4.آرد و بیکینگ‌پودر را به‌تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده، با دست مخلوط کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد؛ 5.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته، به‌صورت گرد فرم داده و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌‌پزی چرب نشده‌ای چیده و آن‌ها را به کمک نوک انگشت کوچک دست‌تان کمی گود کرده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم‌شده به‌مدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده تا پخته شوند؛ 6.پس از پخت، آن‌ها را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید. پس از اینکه سرد شدند، توسط الک، مقداری پودر قند را روی شیرینی‌های سردشده بریزید. روی هر یک را با مارمالاد تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان