کیک باقلوا
مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
ماست یک و نیم لیوان ( لیوان متوسط ... مهم نیست چه اندازه باشه ...مهم اینه که از یک لیوان واسه همه مواد استفاده کنید)
شکر: یک و نیم لیوان
آرد : 3 لیوان
روغن مایع : 1لیوان
پکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
پودر پسته و زعفران : جهت تزیین روی باقلوا
بجای پسته از کنجد و مغز گردو نارگیل هم میشه استفاده کرد
شربت روی باقلوا :
شکر : نیم کیلو
آب : 2 لیوان
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت :
آب و شکر را توی قابلمه ریخته تا بجوشد ( اصلا از طرف فاصله نگیرید که سر نرود ) تا 5 دقیقه باید نه رقیق باشه و نه غلیظ و سفت شود مثل شیره شربت
سپس گلاب را اضافه کرده و یک بار هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم ( در صورت تمایل سر قاشق هل ساییده شده هم میشه استفاده کرد )
طرز تهیه باقلوا :
زرده یکی از تخم مرغ ها را جدا کرده و کنار میگذاریم سپس 5تا تخم مرغ و سفیده اون 1 تخم مرغ که زردشو جدا کردیم را با همزن میزنیم به مدت 2 تا 3 دقیقه سپس شکر را اضافه کرده و 2تا 3 دقیقه دیگه با همزم میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه نموده و مخلوط میکنیم
آخرسر آرد و پکینگ پودر الک شده را کم کم با دست از یک طرف به صورت دورانی مخلوط میکنیم
برای تزیین روی باقلوا زعفران پودر شده ( کمی) را با 2 تا 3 قاشق ماست قاطی کرده که رنگ بندازه سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
سپس لیست را چرب نموده مایع باقلوا را توی لیست پهن میکنیم
آخر سر مایع ماست و زعفران و تخم مرغ را روی مواد پهن میکنیم تا کامل مواد روکش شود آخرسر پودر پسته را روی آن ریخته
فر را 10تا 15 دقیقه با 180 درجه روشن کرده میگذاریم گرم شود بعد لیست را در قسمت وسط فر گرم شده قرارداده به مدت 45 دقیقه بعد که پخت با یک چنگال امتحان میکنیم چنگال را داخل باقلوا فرو میکنین اگه مواد به چنگال نچسبید پخته و اگر چسبید 10 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا بپزد
به مدت 1 دقیقه گریل را روشن کرده تا روی آن طلایی شود مواظب باشین نسوزه
از فر در آورده و باقلوا را به هر شکلی که دوست دارید ( مربع... مستطیل... لوزی )با چاقو برش دهید و شیره داغ را روی کیک داغ میریزیم در آخرسر با نایلون روی لیست را بپوشانید تا به اصطلاح دم بکشد و با یک سینی روی لیست قرار داده و روی آنرا با پارچه میپوشانیم ( سینی واسه اینه که پارچه به لیست نچسبد )
اگه شیره کم بود دوباره میشود یکم شیره داد