شیرینی کره ای
مواد لازم :
آرد : 1 کیلو
پودر قند : 375 گرم
روغن جامد : 500 گرم (کره)
تخم مرغ : 6 عدد
ماست تازه سفت : 2 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر :1 قاشق مربا خوری
وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري
اسانس بادام : يك دوم قاشق چايخوري
نکته :
بجای وانیل و اسانس بادام میتوان از رنده پوست پرتقال ( 1عدد پرتقال) استفاده کرد
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را خوب با همزن میزنیم بعد پودر قند را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل کرده و سرد شود ) اضافه کرده و هم میزنیم بعد هل و پکینگ پودر و رنده پوست پرتقال را با آرد الک شده مخلوط میکنیم و به مواد کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمير لطیف و نرمي به دست آيد.
سپس خمیر را با وردنه پهن نموده و با قالب دلخواه قالب میزنیم توی سینی فر چرب شده میچینیم
تزیین روی شیرینی :
تخم مرغ و زعفران و اسانس بادام را با هم مخلوط کرده روی خمیرهای قالب زده میمالیم و بعد پودر پسته یا کنجد یا پودر بادام یا پودر نارگیل روی آن میپاشیم
یا
مي توانيد از پودر بادام يا پسته و همين طور كنجد براي تزئين شيريني ها قبل از گذاشتن در فر استفاده كرد.
مي توانيد از رنگ هاي غذايي در خمير استفاده كرد.
آخر سر فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد 10 تا 15 دقیقه بعد سيني فر را به مدت 15 دقيقه يا تا وقتي كه زير شيريني طلائي شود در فر بپزيد . سپس از فر خارج كرده ، بگذاريد خنك شود.