شیرینی_نارگیلی_برفی
شیرینی مخصوص عید نوروز
موادلازم:
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 پیمانه (نیمی از کره نرم شده استفاده شود در صورت تمایل)
پودر شکر 1 پیمانه
وانیل 1 ق چ
آرد حدود سه و یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ
مواد میانی
مارمالاد زردآلو دو و یک دوم پیمانه
پودر نارگیل به میزان لازم
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم. در کاسه ای تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل را مخلوط کرده تا یک دست شود سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که یکدست و نرم شود و بتوان به آن شکل داد. اگر احساس می کنید که خمیر هنوز چسبناک است به آن کمی آرد اضافه کنید. از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و در دست گرد می کنیم و با فاصله از هم داخل سینی می گذاریم و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر می گذاریم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا خنک شوند.
مارمالاد و عرق بهارنارنج را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود سپس از روی حرارت برداشته و کف شیرینی ها را در آن زده و دو تا دو تا به هم می چسبانیم و بعد در پودر نارگیل می غلطانیم.