خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     شیرینی  نارگیلی  نوروز

    مواد لازم 

    سفید تخم مرغ 4عدد

    پودر قند 250گرم 

    پودر نارگیل150گرم 

    ارد برنج 25گرم 

    پودر هل 1ق م

    آ بلیمو 1ق م

    خلال یا پودر پسته جهت تزیین 

    طرز تهیه 

    سفیده هارا در ظرف ریخته وبا همزن میزنیم تا پف کند وبعد ق، ق پودر قند را اضلفه میکنیم وروی حرارت خیلی کم در عین داغ بودن همزن هم میزنیم وپودر نارگیل وآ رد برنج هم اضافه میکنیم وبعد اب لیمو ودایم با همزن میزنیم ولی طوری باشد که داغ نشود وپس از اتمام که تمام مواد کاملا مخلوط وحالت پف دارباشد ولی حواسمون باشه که داغ نشه حالت ولرم وحل شدن شکر وحالت کشدار باشد وبعد کنار گذاشته تا سرد شود وبعد سینی فر کاغذ گذاشته وبا قاشق شروع میکنی فاصله دار روی کاغذ گذاشته وفر داغ که از قبل داغ بود داخل ان قرار داد با دردرجه 170به مدت 10دقیقه وپس از پخت سرد شود وروی انرا پودر پسته میریزیم ودر ظرف سرو 

    میکنیم

    شکر۲۵۰ گرم

    پودر نارگیل پُرچرب۱۲۵ گرم

    روغن مایع۷۵ گرم

    سفیده تخم مرغ۳ عدد بزرگ

    آب لیموترشیک دوم قاشق چایخوری

    وانیلیک هشتم قاشق چایخوری

     طرز تهیه:

    ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.

    سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.

    کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.

    بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.

    توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان