خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی مربایی فندق و بادام  مخصوص نوروز

    📝مواد لازم

    •    نصف پیمانه کره

    •    4/1 پیمانه پودر قند

    •    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)

    •    4/1 قاشق چای‌خوری پودر وانیل

    •    ‌8/1 قاشق چای‌خوری نمک

    •    یک پیمانه آرد

    •    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

    🍴طرز تهیه

    1⃣.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    2⃣.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

    3⃣.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

    4⃣.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

    5⃣.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

    6⃣.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

    7⃣.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

    8⃣.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

    9⃣.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان