شیرینی مربایی فندق و بادام مخصوص نوروز
📝مواد لازم
• نصف پیمانه کره
• 4/1 پیمانه پودر قند
• 3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)
• 4/1 قاشق چایخوری پودر وانیل
• 8/1 قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه آرد
• 3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده
🍴طرز تهیه
1⃣. آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2⃣. در یک کاسه متوسط، پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
3⃣. آرد و نمک را کمکم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
4⃣. مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.
5⃣. فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.
6⃣. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید .
7⃣. به اندازه چند توپ 2.5 سانتیمتری از خمیر بردارید، آنها را به فاصله 5 سانتیمتر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آنها بزنید تا کمی تخت شوند.
8⃣. با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینیها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.
9⃣. شیرینیها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.