خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قرابى_نارگيلى

    مواد لازم:

    سفيده تخم مرغ           ٤ عدد

    نرمه قند               ٢٠٠گرم

    پودر نارگيل            ١٥٠ گرم 

    وانيل                  كمى

    پودر پسته براى تزئين     به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    سفيده تخم مرغ را با همزن خوب بزنيد تا پف كند، نرمه قند را به تدريج اضافه كنيد و باز بزنيد، ظرف حاوى سفيده را روى بخار كترى قرار دهيد تا گرم شود و در عين حال مايه را با همزن خوب بزنيد . توجه داشته باشيد كه ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد و فقط بخار آب به زير ظرف بخورد .

    به همزدن ادامه دهيد تا سفيده گرم شود سپس ظرف را از روى بخار برداشته و پودر نارگيل و وانيل را با مايه سفيده مخلوط كنيد .

    سينى فر را كاغذ روغنى بيندازيد مايه را در قيف با ماسوره ستاره بريزيد و روى كاغذ با فاصله گل بندازيد روى هر شيرينى را مقدارى پودر پسته ريخته و سينى را به مدت ٢٠ الى ٣٠ دقيقه در فر ٣٠٠ درجه فارنهايت و يا ١٧٥ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا شيرينى ها پخته شود . در حدى كه زير شيرينى كمى طلايى شود .

    اين شيرينى بسيار نرم و خوشمزه ميباشد ولى ماندگارى كمى دارد ، اگر ميخواهيد اين شيرينى را براى نوروز تهيه كنيد بهتر است روزهاى آخر اسفند اقدام كنيد و شيرينى را در ظرف كاملا در بسته نگهدارى كنيد 

    🌺🌺🌺🌺@ashpazima

    نوش جان 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان