قرابى_نارگيلى
مواد لازم:
سفيده تخم مرغ ٤ عدد
نرمه قند ٢٠٠گرم
پودر نارگيل ١٥٠ گرم
وانيل كمى
پودر پسته براى تزئين به ميزان لازم
طرز تهيه :
سفيده تخم مرغ را با همزن خوب بزنيد تا پف كند، نرمه قند را به تدريج اضافه كنيد و باز بزنيد، ظرف حاوى سفيده را روى بخار كترى قرار دهيد تا گرم شود و در عين حال مايه را با همزن خوب بزنيد . توجه داشته باشيد كه ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد و فقط بخار آب به زير ظرف بخورد .
به همزدن ادامه دهيد تا سفيده گرم شود سپس ظرف را از روى بخار برداشته و پودر نارگيل و وانيل را با مايه سفيده مخلوط كنيد .
سينى فر را كاغذ روغنى بيندازيد مايه را در قيف با ماسوره ستاره بريزيد و روى كاغذ با فاصله گل بندازيد روى هر شيرينى را مقدارى پودر پسته ريخته و سينى را به مدت ٢٠ الى ٣٠ دقيقه در فر ٣٠٠ درجه فارنهايت و يا ١٧٥ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا شيرينى ها پخته شود . در حدى كه زير شيرينى كمى طلايى شود .
اين شيرينى بسيار نرم و خوشمزه ميباشد ولى ماندگارى كمى دارد ، اگر ميخواهيد اين شيرينى را براى نوروز تهيه كنيد بهتر است روزهاى آخر اسفند اقدام كنيد و شيرينى را در ظرف كاملا در بسته نگهدارى كنيد
🌺🌺🌺🌺@ashpazima
نوش جان