خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز 96

    مواد لازم :

     کره نرم و خرد شده  ۱۸۵ گرم
     وانیل  1/4 قاشق چایخوری
     شکر ۱۶۵ گرم
     زرده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر بادام ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
    آرد ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    مارمالاد تمشک یا آلبالو ۴ قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری


    طرز تهیه :
    1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

    2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم  مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

    3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

    4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

    5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

    6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳۳ هفته قابل نگهداری است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان