شیرینی عید خانگی
شیرینی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی 1 کیلو
پودر قند 350 گرم
روغن جامد :350 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پودر قند را با روغن جامد مخلوط کنید تا کاملا پوک شود.
هل و وانیل را اضافه کنید و بعد از آن آرد نخودچی را کم کم بریزید و با دست ورز دهید.(سفتی آن باید به اندازه ای باشد که بتوان با دست فرم داد)
آن را در نایلون ریخته و یک شب در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت دوباره آن را با دست ورز دهید و روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و قطر آن را به یک سانتی متر برسانید سپس با قالب های مخصوصی که دارید آن هارا قالب بزنید و در سینی فر قرار داده(فر را از قبل گرم کنید)10 دقیقه در فر با دمای 170 درجه قرار دهید.