شیرینی نوروز
طرز تهیه شیرینی زعفرانی
مواد لازم :
پودر قند : ۵۰ گرم
آرد سفید : ۱۵۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
زعفران آب کرده (غلیظ) : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی زعفرانی :
برای پخت شیرینی زعفرانی ابتدا کره نرم شده را با پودر قند الک شده مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا بکدست و کم رنگ شود.
در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه نمایید و مجددا کمی هم بزنید.
سپس زعفران را اضافه نموده و بعد آرد الک شده و بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کرده و با قاشق به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر آماده شده را به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و بعد از گلوله نمودن کمی آن را پهن نمایید و با انگشت وسط آن را گود نمایید.
خمیر های آماده شده را داخل سینی فر بچینید.
توجه داشته باشید که باید فر از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده باشد.
حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد تا شیرینی های زعفرانی ما با حرارت ۱۷۰ درجه بپزد. البته زمان پخت با توجه به فر شما متفاوت است اما بهتر است قبل از اینکه زیر شیرینی تغییر رنگ دهد آن را از فر خارج نمایید.
بعد از اینکه شیرینی ها پخت و خنک شد قسمت داخلی آن را با شکلات ذوب شده، مربا، مارمالاد و… پر نمایید.