خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شيريني گردويي با شكلات صبحانه ( نوتلا)
    مواد لازم :
    كره نرم : ١٠٠ گرم
    شكر قهوه اي : ١/٢ پيمانه
    تخم مرغ : ٢ عدد ( زرده و سفيده جدا )...
    وانيل : كمي
    آرد : ٢ پيمانه
    گردوي خرد شده : حدود ٢ پيمانه
    نوتلا : ١/٢ پيمانه
    ابتدا با همزن ، كره و شكرو مخلوط مي كنيم ، سپس زرده ها و وانيل رو اضافه مي كنيم و به هم زدن ادامه ميديم ، در انتها آردرو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم .....
    از خميرآماده شده ، گلوله هايي به اندازه گردو بر مي داريم و گرد مي كنيم ، سفيده هارو با چنگال كمي هم مي زنيم و خميرهاي گلوله شده رو اول توي سفيده و بعد هم توي گردوي خرد شده مي غلتونيم ، با انگشت شست ،شيريني هارو گود مي كنيم و روي كاغذ روغني مي چينيم ...در فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه مي پزيم ، بعد ار كمي خنك شدن ، توي گودي شيريني رو با نوتلا پر مي كنيم ....نوش جان ، زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۲/۱۲/۶
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     براوني ( browni):
     آرد : ٤ فنجان
     شكر : ٣ فنجان
     تخم مرغ : ٣ عدد
     كاكائو : ٢ فنجان
     روغن مايع : ٣ فنجان
     ماست : ٢ فنجان
     بكينگ ١ ق مربا خوري
     وانيل : كمي
     گردو : ٢ فنجان
     تخم مرغ ها ، وانيل ، شكر ، ماست ، كاكائو و روغن مايع رو با همزن دستي مخلوط مي كنيم ، سپس آرد و بكينگ پودرو اضافه كرده و خوب هم مي زنيم و در انتها گردو رو اضافه مي كنيم ....
     در قالب هاي مورد نظر كپسول كاغذي ميندازيم . مايه رو مي ريزيم و در فر ١٦٥ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميذاريم....
     مواد لازم براي سس:
     از مايه فوق : ١ فنجان
    شير : ١ ليوان
    شكر : ٢ ق غذاخوري
     كاكائو : ١ قاظق عذاخوري
     تمام مواد سس رو مخلوط كرده و روي حرارت ميذاريم تا مانند كرم بشه و سپس روي كيك هاي پخته شده مي ريزيم
     ـمنظور از فنجان ، فنجان مخصوص قهوه ترك هستش
     ـ اين كيك رو ميشه توي يه قالب بزرگ هم درست كرد.............زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    marmar
    کاربر جديد|13 |49 پست
    واییییییییییییییییییییییییییییییی چ جیرنی های خوشمزه ای به به منم میخوام
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    nani
    کاربر جديد|49 |53 پست
    عالی بوووووووووووووووووووووووود
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    nani
    کاربر جديد|49 |53 پست
    اگه میشه بازم بذارید
  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    باشه حتما
  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
     

     شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز


    مواد لازم :
    کره یا مارگارین  :  125 گرم
    نشاسته ذرت  : 2 قاشق سوپخوری
    آرد   : 110 گرم
    پودر قند   : 5 قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو   :  2 قاشق سوپخوری
    وانیل  :  کمی

    طرز تهیه :
    اول همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یه قاشق بیشتر ریختم
    کره و پودر قند و وانیل رو تو کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا نرم و حجم دار بشن.
    آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو روی بقیه مواد الک میکنیم و با همزن.
    در حدیکه مخلوط بشن مخلوط میکنیم.
    خمبر رو تو قیف میریزیم و روس سینی فر که یکم چرب کردیم شکوفه.
    میزنیم و یکم پسته یا کنجد میریزیم روش و میزاریم تو فر 175 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه.
    البته این خمیرش یکم سفته من با این که یه قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی بازم سفت بود به نظرم میشه با قالب شیرینی هم قالب زد.
    ولی مزش که خیلی خوشمزه بود یه جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود مزش.



    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    شيريني گردويي

    شيريني بسيار خوشمزه و راحتيه ....
    مغز گردوي خرد شده : ٣٠٠ گرم
    زرده تخم مرغ : ٦ عدد
    پودر قند : ١٥٠ گرم
    وانيل : ١/٢ قاشق چاي خوري

    زرده ها رو هم مي زنيم ، پودر قند و وانيل رو اضافه مي كنيم و حسابي هم مي
    زنيم تا به رنگ روشن در بياد ، گردوهاي خرد شده رو هم مخلوط مي كنيم ، توي
    سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و با قاشق چاي خوري از مايه شيريني با فاصله
    مي ريزيم ....
    در فر ١٥٠ درجه به مدت ١٠ دقيقه....
    من از يك سوم اين مواد استفاده كردم


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    بسیارررررررررررررررررررررر دوست داشتم این تاپیک رووووو
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۲/۱۲/۱۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینیهای توری شکلاتی
     
    این یک شیرینی ایتالیایی که به روش های مختلف میشه تهیه کرد و با سلیقه خودتان میتونید به صورت ساندویچی یعنی بین دو تا کوکی شکلات مالیده و روی هم قرار دهید و با شکلات و خشکبار های دلخواه روش رو بپوشانید. این شیرینی رو معمولا ایام کریسمس درست میکنند. من اینقدر اینا رو دوست دارم که هیچ ایامی برام مهم نیست. هرموقع هوس کردم میخرم یا درست میکنم. حالا شما اگه اینو دوست داشتید برای ایام عید درست کنید.
    این بار من به این روش زیر درست کردم.
     مواد لازم و طرز تهیه:
     آرد ۲ ق غ
     شکر حدودا ۸ ق غ
     پوست پرتقال با کوچکترین صفحه رنده شده یا زست شده ۱ ق غ
     وانیل ۱ ق چ
     پودر بادام حدودا ۱ پیمانه سر خالی یا ۱۰۰ گرم
    خامه شیری حدودا ۱/۸ پیمانه،یا ۲ ق غ یا ۳۰ گرم
     کره حدودا ۱/۴ پیمانه، یا ۲ ق غ ، یا ۶۰ گرم
    مقداری شکلات آب شده به روش بن ماری
    فر را از قبل با حرارت حدودا ۲۰۰ سانتیگراد یا حدودا ۴۰۰ فارنهایت روشن کنید.
     کره را در ظرفی آب کرده سپس بقیه مواد فوق را به آن اضافه کرده.
     سپس روی کاغذ شیرینی پزی یا سینی فر که شکل های دایره دارد از مواد فوق ۱ ق چ روی کاغذ شیرینی پزی با فاصله چیده سپس طبقه دوم از بالا داخل فر به مدت حدودا ۵ دقیقه میگذاریم تا شیرینی ها کف کرده و پهن شوند و رنگ آن طلایی یا مایل به قهوه ی شود.
     بعد از پخت از فر خارج کرده و میگذریم تا کاملا خنک شوند. سپس آن ها را با شکلات آب کرده به سلیقه خودتان تزئین کنید. بعد از آن که با شکلات این شیرینی ها روتزئین کردید بگذارید تا شکلات ها دوباره سفت بشن و بعد سرو کنید.
     حالا سعی میکنم در اولین فرصت با عکس های مراحل و گونه های متنوع براتون باز از این شیرینی های محبوبم براتون پست کنم.
     نوش جانتان،
     منیژه

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۲/۱۲/۱۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     کوکی کدوحلوایی برای پذیرایی مهمانی های عید
     
    از آنجا که در عید نوروز در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم و جدید هستند.
     
    • تعداد: 60 عدد

    • زمان تهیه: 30 دقیقه

    • زمان پخت: 10 دقیقه

    مواد لازم

    • 2 پیمانه کره آب شده

    • دو پیمانه شکر

    • دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

    • دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین

    • یک قاشق چایخوری نمک

    • یک قاشق چایخوری پودر دارچین

    • یک قاشق چایخوری پودر جوزهندی

    • دو عدد تخم مرغ

    • دو قاشق چاخوری وانیل

    • 425 گرم پوره کدوحلوایی

    • 4 پیمانه آرد کامل

    • نصف پیمانه کره

    • نصف پیمانه شکر قهوه ای

    • ¼ پیمانه شیر

    • یک قاشق چایخوری وانیل

    • 2 ¾ پیمانه پودر قند

    • پودر دارچین

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.

    2. پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. پس از اینکه موا یکدست شدند، به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.

    3. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر با فاصله روی سینی فر بریزید. آنها را 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

    4. در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکرها حل شوند. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه را روی کوکی ها قرار دهید و در صورت تمایل، روی آنها پودر دارچین بپاشید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۲/۱۲/۱۴
    avatar
    h
    دو ستاره ⋆⋆|6236 |2085 پست
    زیباکده

    روناک جون منم از یک سوم موادش استفاده کردم و همین الان درست کردم و خیلی خوب شد ممنون


     
     


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
    زیباکده

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني سيب با خمير يوفكا:
     سيب : ٢ عدد
    شكر : ٢ قاشق غذاخوري
     دارچين : ٢ قاشق مربا خوري
     گردو : ١/٢ پيمانه ( يك دوم )
     خمير يوفكا : به ميزان لازم

    سيب رو رنده مي كنيم و با شكر روي حرارت ملايم ميذاريم تا نرم بشه ، بعد از خنك شدن ، گردو و دارچين رو هم اضافه مي كنيم ...
     خمير يوفكارو به صورت مستطيل هايي به طول ٢٥ سانت و به عرض ١٠ سانت مي بريم و از مخلوط سيب توي خمير ميذاريم و به شكل سمبوسه مي پيچيم و در روغن سرخ مي كنيم ، البته مي تونيد اين شيريني رو در فر هم درست كنيد ، ولي در اون صورت اگر كره آب شده رو با برس روي خمير بزنيد و بعد از مخلوط سيب روي اون بذاريد بهتر ميشه .....زري

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    وااااااااااااای چقدر عاااااااااااااالیه شيريني سيب با خمير يوفكا
    ویرایش شده توسط سنا در تاریخ ۱۷/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۲۳
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی تـــر میوه ای

    مواد لازم :
     آرد : 12 قاشق غذا خوری
     شکر : 8 قاشق غذا خوری
     بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
     تخم مرغ : 7 عدد
     وانیل : 1 قاشق چای خوری
     
    مواد وسط کیک :
     خامه : 1 و نیم پیمانه
    اسانس یا وانیل : خیلی کم
     شکر : به اندازه دلخواه
     میوه تازه یا کمپوت : به اندازه دلخواه
     پودر ژله : 2 قاشق غذاخوری
     آب میوه یا شربت میوه یا مارمالاد یا کمپوت هر میوه ای که دوست دارین

     طرز تهیه
     
    فر را روشن میکنیم تا گرم شود
    سفیده و زرده ها را از هم جدا کرده
    آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده
     سفیده ها را با همزن برقی کاملا تمیز و خشک با دور تند هم زده تا کاملا سفید و سفت و فرم دار شود و از ظرف که برگردانده شود نریزد
     زرده های تخم مرغ را با همزن برقی با دور تند خوب هم زده سپس شکر و وانیل ( حتی 1 قاشق دارچین یا اسانس ) را اضافه کرده و اینقدر هم زده تا تا رنگش سفید شود و کشدار
     آرد و بکینگ پودر را به مخلوط زرده ها اضافه کرده کم کم هم زده و آرام مواد را خوب مخلوط کنید
    سفیده های فرم گرفته را آرام به مواد خمیر کیک اضافه کرده و دورانی با لیسک بدون همزن از یک طرف و دورانی هم زده زیاد مخلوط نکنید تا پف سفیده نخوابد
    ته قالب ( 31* 31 ) کاغذ روغنی بزارید
    خمیر کیک را در قالب کیک ریخته و در فر‌ که از قبل با حرارت 350 درجه فرینهایت روشن شده به مدت 35 الی 40 دقیقه گذاشته تا بپزد
     بعد پخت کیک داخل یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود
     پودر ژله را با کمی آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار داده تا حل شود و بزارین کنار تا خنک شه کمی
     وقتی که کیک کاملا سرد شد به 2 یا 3 قسمت برش زده
     آبمیوه را با اسپری یا شربت میوه یا مربا رقیق شده یا کمپوت را با قلمو روی کیک مالیده تا حدی که برش‌های کیک کمی خیس شوند این به تر بودن کیک کمک میکنه ولی زیاد نریزین خمیر شه
     سپس خامه، اسانس وانیل و شکر را با همزن برقی همزده تا فرم بگیرد، سپس با میوه مخلوط کرده
     خامه فرم گرفته را روی لایه اول که تر کردیم پخش کرده
    لایه دوم را به روی لایه اول قرار داده و خامه بدون میوه را روش پخش کنید
     دوباره لایه سوم رو بزارید و باز خامه بمالید
     حالا کیک را توی یخچال گذاشته تا کمی خودشو بگیره
     لیوان آب داغی کنار دست قرار داده.چاقوی اره ای
    نکته :
     تاکید میکنم چاقو دندانه دار باشه و تیز باشه چون با چاقو معمولی موقع برش کیک از هم میپاشه
     چاقو اره ای را در آب داغ زده ،با دستما سریع خشک میکنیم و به دلخواه شروع به برش دادن نان شیرینی میکنیم.هر برش را به دلخواه تزیین کنید.
     کیک را به اندازه دلخواه برش زده و با سلیقه خودتون تزیین کنید.
    هر میوه ای که دوست دارین را داخل ژله ای که درست کردیم زده بعد بزارید روی کیک تا میوه های روی شیرینی ها برق بزنه
    سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده
     این کیک هرچی بیشتر در یخچال بمونه حالت تری بیشتری داره
     نوش جان
     سرآشپز

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     گز
     
    50 گزم پسته
     
    ½ پیمانه شکر
     
    ¼ پیمانه گلاب
     
    ¼ پیمانه کلوگز (بادکا )
     
    1 عدد سفیده تخم مرغ
     
    مقداری آرد
     
    طرز تهیه
     
    شکر و گلاب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله تا ذرات شکر حل بشه و جوش بخورد
    کلوگزرو اضافه کن و بذار تا بجوشد .در همین زمان سفیده ها رو خوب بزنید تا سفت و برفی شود.
     
    حالا مایع رو چک کنید .یک قطره از مایع رو بذارید بین دو انگشتتون اگر بین دو تا انگشت نخ نخی از مایع بود شربت گز آماده است.
     
     اندازه یک ملاقه از مایع رو کم کم بریزید داخل سفیده و کمی هم بزنید تا سفیده گرم شود.
     
    مایع رو از روی شعله برداریدو سفیده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا یک‌دست و غلیظ شود .ظرف رو بگذازید روی حرارت و با همزن روی گاز مایع رو هم بزنید در حدی که مایع کمی سفت شود.
     
    حالا هم زن رو خاموش کن و با یک لیسک به صورت پارویی مخلوط رو هم بزنید.
     
    برای تست
     
    مقداری یخ داخل یک ظرف بریزید و یک کاسه روی یخها بگذارید مقدار کمی از مایع گز رو داخل کاسه بریز تا سریع سرد شود.
     
    مایع رو داخل دست گلوله کنید.
     
    اگر به دست نچسبید اماده هست.
     
    مایع رو از روی شعله بردارید
     
    و مغزپسته ها را  به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
     
    .داخل یک سینی آرد بریزید و مخلوط رو روی آرد بریزید از مخلوط به هر اندازه ای که میخواهید بردارید و داخل آرد بزنید. و هر شکلی که میخواهید درست کنید.


    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    واااااااااااااااااای این دوتا آخری رو خیلی دوست دارم/ مرسی ساناز
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شيريني مخصوص عيد
     خاتون پنجره
     مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد آرد یک لیوان گلاب نصف لیوان شیر 1لیوان نشاسته 6قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی و خاک قند به مقدار لازم .... اول تخم مرغهارا خوب میزنیم تا یکدست شود. پس از آن کم کم آرد را اضافه میکنیم. تا خمیر یکنواختی بدست اید. درظرفی دیگر نشاسته را در گلاب حل کرده سپس شیر را اضافه میکنیم و سپس از صافی رد کرده به تخم مرغ اضافه میکنیم. یک مایع شل داریم که اماده هست.. حالا در قابلمه ای روغن میریزیم به حدی که تا روی قالب شرینی را بگیرد.روغن و قالب که داغ شد در مایع فرومیبریم (دقت کنید 2/3 قالب باید در مایع فرو رود.) سریع در روغن میگزاریم مایع از قالب جدا میشود و بعد از 1دقیقه شرینی ما آماده شده نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    واییییییییییییییی چ بانمک
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان