خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     کوکی دو رنگ
    ابتدا کره رو توی هوای اتق میذاریم تا نرم شه.بعد با همزن هم میزنیم تا یک دست شه و رنگش روشن شه.بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.بعد تخم مرغ و وانیل.بعدش بکینگ پودر رو با آرد مخلوط میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن با دست.نصف خمیر رو جدا میکنیم و پودر کاکائو رو که با کمی آبجوش رقیق شده رو به خمیر اضافه میکنم و ورز میدیم.(زیاد خمیر رو ورز ندین شل میشه)بعد خمیر رو توی کیسه میکنیم و یه ربع میذاریم توی یخچال.بعد از یه ربع در میاریم و یه نیمه از خمیر قهوه ای رو لوله میکنیم و یه تیکه از خمیر سفید رو هم لوله میکنیم.بعد کنار هم میذاریم با وردنه صاف میکنیم و قالب میزنیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده.با دمای 180درجه سانتی گراد و به مدت یک رب تا بیست دقیقه.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    nazi
    کاربر جديد|14 |28 پست
    خیلی خوبن دستت درد نکنه
    یه مدت بود داشتم دنبال همچین چیزی میگشتم
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید:
     آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند. مواد لازم:  آرد برنج نرم نيم كيلو / گلاب يك سوم پيمانه/  پودر قند نرم صدو هفتاد و پنج گرم /  تخم‌مرغ ‌يك عدد /  روغن جامد دویست و پنجاه گرم /  هل كوبيده كمي /  سياه دانه كمي / طرز تهيه: • پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود. • سفيده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد. • سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد. • پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد. • روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا دو ساعت بماند. • يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد. • يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كنيد. • سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد. • اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلوله‌هاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيله‌اي استوانه‌اي روي آن نقش بياندازيد. • يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيريني‌ها را درون آن بچينيد. • روي شيريني‌ها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد. • شيريني‌ها را روي دماي صدو پنجاه درجه سانتي‌گراد به مدت پانزده الی بیست دقيقه حرارت دهيد

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه سوهان کنجدی
    کنجد یک ونیم پیمانه شکر یک پیمانه عسل سه قاشق غذاخوری روغن دو قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند. سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند. سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند. سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید. بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی
     زرده تخم مرغ سه عدد وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند یک چهارم پیمانه. گردو خرد شده یک و نیم پیمانه پودر پسته برای تزئین به میزان لازم فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود . پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حدود ده دقیقه. گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید . مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد . در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید . سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ده الی پانزده دقیقه قرار دهید . بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     طرز تهیه شیرینی نارگیلی
     مواد لازم:  سفيده تخم‌مرغ چهار عدد بزرگ /  شكر‌ يك پيمانه / پودر وانيل يك قاشق چاي‌خوري / آرد نصف پيمانه /  پودر نارگيل دو و نیم پيمانه  طرز تهيه: • در يك ظرف استيل، سفيده تخم‌مرغ، ‌شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد. • وقتي مخلوط گرم شد،‌ آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد. • درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي سیصد و بیست و پنج درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. • روي سيني فر، ‌كاغذ مخصوص شيريني‌پزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و با فاصله از هم، آن‌ها را روي كاغذ مخصوص،‌ بچينيد. • آن‌ها را به اندازه پانزده الی بیست دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد. • سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت ده دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺧﺸﮏ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ
     ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
     ﺷﻜﺮ 150 ﮔﺮﻡ 
    ﻛﺮﻩ 300 ﮔﺮﻡ
     ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ 
    ﻭﺍﻧﻴﻞ 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ 
    ﺁﺭﺩ 450 ﮔﺮﻡ

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
     
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ :
     ﺷﻜﺮ، ﻛﺮﻩ، ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﻲ ﺑﺰﻧﻴﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﻛﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍﺩﺭ ﺣﺪ ﺗﺮﻛﻴﺐ ﺷﺪﻥ ﻣﻮﺍﺩ، ﻭﺭﺯ ﺩﻫﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻳﻚ ﻛﻴﺴﻪ ﻧﺎﻳﻠﻮﻧﻲ ﺣﺪﺍﻗﻞ 30 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ ﺧﻤﻴﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ 3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﻱ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﻛﻢ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﻱ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻱ ﺍﻟﻚ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﻱ ﺳﻄﺢ ﺁﺭﺩﭘﺎﺷﻲ ﺷﺪﻩ، ﻛﻤﻲ ﻭﺭﺯ ﺩﻫﻴﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ 3 ﻣﻴﻠﻲ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻴﺪ. ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﺧﻤﻴﺮ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻳﻲ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﻢ. ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺧﻤﻴﺮ ﺯﻳﺮﻳﻦ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﮏ ﺳﺎﻧﺖ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻃﺮﻑ ﺟﺎﻱ ﺧﺎﻟﻲ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﻭ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭﻱ ﻫﻢ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻗﺖ ﺭﻭﻝ ﻛﻨﻴﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺣﺪﻭﺩ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﻱ ﺗﻴﺰ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻫﺎﻱ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻧﺘﻲ ﺑﺮﺵ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺮﺵ ﺧﻤﻴﺮ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ﺑﭙﺰﻳﺪ. ﺩﻗﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻓﺮ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ (. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﺍﻱ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻳﮏ ﺳﺎﻧﺖ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ) ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﺘﻀﺎﺩ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﻴﺮﺩ (. ﺳﭙﺲ ﺭﻭﻱ ﻻﻳﻪ ﺯﻳﺮﻳﻦ ﺭﻧﮓ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﻋﻜﺲ، ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻃﺮﻳﻖ ﺧﻤﻴﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﻤﻴﺮ ﺩﺭ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺳﺮﻣﺎﻱ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ، ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﭼﻴﺪﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻴﺪ. ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺧﻤﻴﺮ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﭘﺎﻳﻪ ﺍﺻﻠﻲ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﺧﺸﻚ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﻭ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ. ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭﺩﺍﺭ ﻭ ﺟﺎﻱ ﺧﻨﻚ ﻧﮕﺎﻫﺪﺍﺷﺖ. ﻫﻤﻴﻦ ﻃﻮﺭ ﺧﻤﻴﺮ ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﻳﺰﺭ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺍﺳﺖ.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۳۱
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺍﺗﺮﯾﺸﯽ
    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
    ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﻱ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ 200 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 80 ﮔﺮﻡ
     ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻭﺍﻧﻴﻞ 3 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﻱ
    ﺯﺭﺩﺓ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ
    ﺁﺭﺩ 250 ﮔﺮﻡ
    ﺷﻜﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪﺍﻱ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ 50 ﮔﺮﻡ
    ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﺰﻳﻴﻦ 50 ﮔﺮﻡ

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:
    ﻛﻒ ﺳﻴﻨﻲ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﻲ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ. ﻓﺮ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 135 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ) ﺩﺭﺟﻪ ﻛﻢ ( ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﮔﺮﻡ ﺷﻮﺩ ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﻳﻦ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﺮﻡ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻲ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻣﺎﻳﻊ ﻭﺍﻧﻴﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺭﺩﻩﻫﺎﻱ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ . ﺳﭙﺲ ﺍﻳﻦ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻳﺔ ﻗﺒﻠﻲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻛﺎﻣﻼً ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ، ﻳﻜﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﻛﻢﻛﻢ ﺭﻭﻱ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﻳﻪ ﺍﻟﻚ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﺮﺗﺐ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﺮﻭﺩ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻤﻴﺮ ﻧﺮﻡ ﻭ ﻳﻜﺪﺳﺘﻲ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻳﺪ. ﺧﻤﻴﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﻴﻔﻲ ﻛﻪ ﻣﺎﺳﻮﺭﺓ ﻛﻨﮕﺮﻩﺩﺍﺭ ﻳﻚ ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺮﻳﺰﻳﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻛﻤﻚ ﺍﻳﻦ ﻗﻴﻒ ﻭ ﻣﺎﺳﻮﺭﻩ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻧﮕﺸﺖﻫﺎﻱ 6 ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ) ﻣﻴﻠﻪ ﻫﺎﻱ 6 ﺳﺎﻧﺘﻴﻤﺘﺮﻱ ( ﻭ ﺑﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﻭﻱ ﺳﻴﻨﻲ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺷﻜﻞ ﺩﻫﻴﺪ. ﺷﻴﺮﻳﻨﻲﻫﺎ ﺭﺍ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﭙﺰﻳﺪ ﺗﺎ ﺯﻳﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻤﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺭﻧﮓ ﺩﻫﺪ. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲﻫﺎ، ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﻴﺪ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎ ﻛﺎﻣﻼً ﺧﻨﻚ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻜﻼﺕ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﻱ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻛﻨﻴد.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۹۲   ۱۵:۴۶
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    mona parsa
    کاربر جديد|0 |2 پست
    بهارك جون مرسي خيلي خوب توضيح دادي وخيلي خوشگلن من عاشق شكل شيريني هستم
  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۲/۱۲/۲۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    شکلات گردویی اتریشی
    مواد لازم:
    1 فنجان کره نرم شده
    یک دوم فنجان شکر قهوه ای
    2و نیم فنجان آرد
    2 سوم فنجان کمپوت زردآل
    4 عدد تخم مرغ
    1و نیم فنجان شکر قهوه ای
    1 چهارم فنجان پودر کاکائو
    2 قاشق چای خوری وانیل
    1 قاشق چای خوری نمک
     3 فنجان گردوی تفت داده شده
    8 اونس شکلات تلخ و شیرین خردشده
    3 قاشق غذاخوری کره
    1 قاشق غذاخوری شربت ذرت
    حدود 40 نصفه گردو

    طرز تهیه:
     1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیهبزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند )مخلوط کمی خشک به نظر می رسد(. مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریدهنشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید.به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛حدود 40 تکه خواهد شد.5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.) 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.(6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی زعفرانی
     آماده‌سازی: 15 دقیقه، زمان پخت: 8 تا 10 دقیقه مواد لازم: کره / 1 پیمانه (160 گرم) پودر قند / 2/1 و1 پیمانه (200 گرم) وانیل / 4/1 قاشق‌ چای‌خوری تخم‌مرغ / 2 عدد زعفران(ساییده‌ و حل­‌شده ‌در آب­) / 1 قاشق‌ سوپ‌خوری آرد گندم (الک­‌شده) / 4 پیمانه ( 400 گرم) بیکینگ‌پودر / 2/1 قاشق‌ سوپ‌خوری پودر قند / مقداری برای تزیین مارمالاد (به‌دلخواه) / 2 قاشق‌ سوپ‌خوری روش تهیه: 1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید؛ 2.کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته، با همزن برقی به‌مدت یک دقیقه هم زده تا لطیف شود؛ 3.تخم‌مرغ‌ها را به پودرقند افزوده، به هم‌زدن ادامه دهید تا کرم رنگ شوند، سپس زعفران را به آن بیفزایید؛ 4.آرد و بیکینگ‌پودر را به‌تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده، با دست مخلوط کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد؛ 5.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته، به‌صورت گرد فرم داده و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌‌پزی چرب نشده‌ای چیده و آن‌ها را به کمک نوک انگشت کوچک دست‌تان کمی گود کرده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم‌شده به‌مدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده تا پخته شوند؛ 6.پس از پخت، آن‌ها را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید. پس از اینکه سرد شدند، توسط الک، مقداری پودر قند را روی شیرینی‌های سردشده بریزید. روی هر یک را با مارمالاد تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
    avatar
    تينا جون
    کاربر جديد|75 |66 پست
    واااااااااايييييي مرسي ساناز جون نمره ات بييييييييسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتت
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    زیباکده

    تينا جون : 
    واااااااااايييييي مرسي ساناز جون نمره ات بييييييييسسسسسسسستتتتتتتتتتتتتتت

    زیباکده
    lمرسی تینا جونم
  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۳/۱۱/۲۸
    avatar
    جیگیلی1500
    کاربر جديد|24 |25 پست
    بچه هاریسپری یانان پنجره ای۳رنگ و...هم یاددهید
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    به به
  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۳/۱۲/۶
    avatar
    shivaa
    کاربر فعال|6 |6 پست
    من امسال می خوام خودم شیرینی درست کنم امیدوارم خراب نشن
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    avatar
    بهار(مامان علی کوچولو)
    کاربر فعال|472 |206 پست
    سلام من دیروز شیرینی هامو درست کردم شیرینی نخودچی شیرینی برنجی 2 رنگ شیرینی اسکار

    توی اینا فقط اسکار جدید بود که خیلی هم خوشم اومد ازش
    البته با کمک مامان جونم من خودم هنوز کوچولوام
  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    زیباکده
    بهار(مامان علی کوچولو) : 

    سلام من دیروز شیرینی هامو درست کردم شیرینی نخودچی شیرینی برنجی 2 رنگ شیرینی اسکار



    توی اینا فقط اسکار جدید بود که خیلی هم خوشم اومد ازش

    البته با کمک مامان جونم من خودم هنوز کوچولوام
    زیباکده
    وای چه هنرمندانه 

    عکس بزار برامون 
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    بهار(مامان علی کوچولو)
    کاربر فعال|472 |206 پست
    مرسی عزیزم اینم عکساشون

    شیرینی نخودچی

                                     



                                           
    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    بهار(مامان علی کوچولو)
    کاربر فعال|472 |206 پست


    شیرینی برنجی



                                     
    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان