خانه
298K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    بهار(مامان علی کوچولو)
    کاربر فعال|472 |206 پست
     

    شیرینی برنجی زعفرونی






    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    بهار(مامان علی کوچولو)
    کاربر فعال|472 |206 پست
    شیرینی اسکار 







                         
    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۲۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شيریني_شكوفه

    مواد لازم:

    پودر شكر   ١١٥ گرم 

    روغن  جامد اب شده    ١٥٠ گرم 

    آرد     ١٧٠ گرم 

    وانيل مقداري 

    كاكائو   ٧ گرم 

    طرز تهيه:

    روغن و پود شكر را ٧ دقيقه ميزنيد.

    وبعد پودر كاكائو وآرد الك كرده اضافه ميكند

    ووانيل اضافه كرد وبا ليسك هم مواد مخلوط كرد وداخل كيسه ريخته وبا سر ماسوره شكوفه داخل سيني  خمير را ماسوره ميزنيم  وروي هر گل مقداري پودر پست ميريزيد 

    ودرجه حرارت فر ١٨٠ به مدت ٢٠ دقيقه نگه ميداريد. اگر مواد دیدید شل شده و نمیشه شکوفه زد کمی ارد بهش اضافه کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شیرینی_نخودچی 

    مواد لازم:

    آرد نخود نیم کیلو

    پودر قند 200گرم

    روغن جامد 250گرم

    آرد برنج 25گرم

    زرده تخم مرغ1 عدد

    پودر هل تازه یک دوم قاشق سوپ خوری

    طرز تهيه:

    ابتدا روغن را در ظرفی ریخته

    پودرقند را اضافه میکنیم

    پودرهل را نیز اضاف میکنیم

    باهمزن بمدت 5دقیقه میزنیم

    سپس زرده را اضافه کرذه

    مجدد یک دقیقه میزنیم

    بعد ارد برنج را اضافه میکنیم

    و آرد نخود را اضافه میکنیم

    با دست مخلوط میکنیم تا بخورد هم بروند

    درابتدا خمیر ترد و پودر بنظر میاد که با ورز دادن خمیر مسنجمی میشه

    خمیر را در نایلون گذاشته بمدت 1 روز یا بیشتر استراحت میدیم

    استراحت خارج از یخچال و تو یه محیط سرد باید باشه

    خمیرو از نایلون در میارم ورز میدیم و باانگشتا تو یه سطح صاف بقطر 1سانت بازش میکنم باکف دست روش میکشیم که رد انگشتا نمونه

    قالبو تو ارد بزنج میزنیم که به خمیر نخودی نچسبه

    از کنار خمیر شرو به قالب زذن میکنیم

    با خودقالی بلند میکنیم و تو سینی فر میذاریم

    کل خمیرو بهمین شکل قالب میزنیم

    و بعد با تخم خرفه یا پودر پسته یا خلال پسته یا زعفرون غلیظ تزیین میکنیم

    بعد میفرستیمش تو فر 180 درجه

    زمانشم تو فرهای مختلف متفاوته تو فر من کمتر از ده دقیقه آماده شد

    دقت کنین زیرش ک طلایی شد شیرینی پخته س و باید خارج بشه

    نکته مهم اینکه شیرینی تا داغه اصلا نباید بهش دست زد چون پودر میشه بعد که خنک شد اهسته تو ظرف بچینین چندساعت تو یخچال بذارین تا کاملا خودشو بگیر 

    نوش جان

  • ۲۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • ۲۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #شیرینی_گردویی 

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ ۴ عدد

    شکر ۱/۲ پیمانه

    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    گردو خرد شده 3.5 پیمانه

    رنده پوست لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

    ۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

    نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی پفکی  

    مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم

    5 عدد زرده تخم مرغ

    200 گرم پودر قند

    200 گرم گردو 

    1 قاشق چایخوری پودر هل

    0.25 قاشق چایخوری وانیل 

    طرز تهیه

    1- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.

    2- گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت 150درجه سانتی‌گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.

    نکات

    1- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.

    2- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.

    3- می‌توانید به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده کنید.

    4- کمی زعفران دم‌کرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی پرتقالی 

     مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم برای۱۶ نفر

    پوست  پرتقال   ۱ قاشق چای خوری

    آبلیمو   ۲ قاشق غذا خوری

    مواد رویه :    

    پودر قند   1.5 پیمانه

    شکر   ۲ پیمانه

    پنیر خامه ای   ۴۳۰ گرم

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری

    کره   ۱۲۰ گرم

    تخم مرغ   ۲ عدد

    آرد   2.5 پیمانه

    آبلیمو   ۱ قاشق غذا خوری

    آب پرتقال   ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند. 

    ۲- کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود. تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 

    ۳- آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. 

    ۴- مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند. اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید. 

    ۵- روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری).

    ۶- حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد. 

    ۷- طرز تهیه رویه 

    ۸- شکر،آبلیمو و پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند. مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود. 

    ۹- بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید. 

    سایر نکات

    1)این شیرینی را میتوانید با آب لیموترش بزرگ،آب نارنج،آب پرتقال و آب نارنگی تهیه کنید.

    2)اگر عصاره پرتقال در دسترس نبود داخل کیک پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید(تلخی آن را بگیرید) 

    3)در صورت تمایل به جای اسانس از گلاب یا وانیل استفاده کنید

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی بهشتی

    موادلازم:

    روغن لادن50               125گرم

    پودر قند                      125گرم

    آرد شیرینی                  200گرم

    آردبرنج                     50گرم

    وانیل                        4/1ق.چ

    طرزتهیه:

    ابتداروغن را روی حرارت قرارداده تا کاملا"آب شودسپس می گذاریم تا حدی خنک شود تازمانی که انگشتمان را داخل آن می گذاریم نسوزاند.

    سپس پودر قندرا کم کم اضافه می کنیم وبا هم زن می زنیم تا مخلوط شود.

    وانیل را اضافه می کنیم وسپس دو نوع را مخلوط کرده الک می کنیم وبه مواد به تدریج اضافه می کنیم.

    موادرا داخل چرخ گوشت می رزیم و خمیر را تا حدی اینکه حالت پودری نداشته باشد آنرا چرخ می کنیم.در این مرحله باید مواظب باشیم که خمیر به روغن نیفتد.

    سینی فر را کاغذ انداخته سپس بادرجه 150در طبقه وسط کمتر از 1ساعت می گذاریم بپزد.

    خمیرها را در کیسه ریخته به قطر نیم سانت به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سپس با هر کاتری که خواستیم شکل می زنیم وبا پودر پسته یا تخم خرفه رویش را دیزاین می کنیم

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     شیرینی نوروزی شیرینی مرنگ

    مواد لازم :

    پودر شکر یا شکر 1 لیوان

    سفیده تخم مرغ 3 عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری

    هل پوست کنده و آسیاب شده 

    طرز تهیه :

    سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی نوروزی  قرابیه تبریز 

    نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز پخته می‌شود. این شیرینی از سوغاتی‌های مخصوص تبریز به شمار می‌رود.

    دستور شماره 1

    بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم

    شکر ۲۰۰ گرم

    سفیده تخم مرغ ۳عدد

    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

    طرز تهیه:

    بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

    اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.

    خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.

    سپس داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسورهٔ ساده بریزید.

    داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.

    سپس روی آن‌ها پسته و بادام و شکر بریزید.

    شیرینی‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

    بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها از کاغذ روغنی جدا کنید.

    این شیرینی‌ها در مجاورت هوا زود خشک می‌شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربسته‌ای نگه دارید.

    دستور شماره 2

    بادام: ۲۰۰ گرم

    بادام تلخ: یک قاشق غذاخوری

    آرد سیب زمینی: ۴ قاشق سوپ خوری

    آرد گندم: ۶ پیمانه

    شکر: ۲۰۰ گرم

    زرده تخم مرغ: ۲ عدد

    سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

    وانیل: نیم قاشق چایخوری

    کره: ۱۵۰ گرم.

    طرز تهیه: 

    بادام‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن‌ها را گرفته و پودر کنید و یا این که بگذارید آب بجوشد پس از آنکه جوشید از روی شعله بردارید و بادام‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بریزید و درب آن را بگذارید بعد از ۲۰دقیقه، بادامها به راحتی از پوست جدا می‌شوند، بعد از جدا کردن پوست بگذارید تا خشک شود و سپس پودر کنید. بعد از آن، پودر بادام را با پودر شکر، آرد سیب زمینی، وانیل، سفیده تخم مرغ، آرد گندم و مارگارین مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرمی در آورید.

    سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازهٔ یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زردهٔ تخم مرغ روی آن بمالید و مقداری خلال پسته و بادام رویشان بپاشید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی کره ای با مربا

    مواد لازم: 

    کره ۲۵۰ گرم (دمای اتاق) 

    شکر قهوه ای روشن ۱۵۰ گرم 

    تخم مرغ ۲ عدد 

    آرد۳۵۰ گرم 

    نمک ۱ قاشق چایخوری 

    مغزبادام پرک یا خلال شده ۵۰ گرم 

    مربا ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه: 

    کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا یکدست و خامه ای شود. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و سفیده را کنار میگذاریم، زرده تخم مرغ را به محلول کره و شکراضافه کرده وهمه مواد را با هم مخلوط کرده، آرد ونمک را الک کرده به مواد اضافه می کنیم و همه مواد رامخلوط کرده و خمیر را در نایلون فویل پیچیده به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال میگذاریم.

    فررا روی ۱۷۰ درجه گرم کنید، از این مقدار خمیر۵۰ تا توپ کوچک اندازه گردو درست میکنیم، درظرفی سفیده تخم مرغ را که کنار گذاشته بودیم با چنگال بهم زده، بادام پرک شده یا خلال بادام را هم در کاسه ای می ریزیم، توپهای خمیررا کمی پهن کرده با سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم و بعد در خلال بادام میغلطانیم، درسینی فر کاغذ فر پهن کرده و آنها را درسینی فر میچینیم، با شصت انگشت وسط خمیرهای توپی را فشارداده تا کمی گود شود وبا مربا گودی ها را پر می کنیم، شیرینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در قسمت وسط فر میپزیم تا زیر شیرینی کاملاً طلایی شود، شیرینی را میگذاریم در سینی فر سرد شود و بعد درظرف میچینیم. 

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شيريني با كرم و بادام سوخته:

    آرد: ١٥٠ گرم

    پودر شكر: ٥٠ گرم 

    بادام پودر شده : ٧٥ گرم

    كره : ٧٥ گرم 

    زرده تخم مرغ : يك عدد

    وانيل: ١/٤ قاشق چاي خوري

    بادام سوخته پودر شده : ١٠٠ گرم

    مواد لازم براي كرم:

    پودر شكر : ١٥٠ گرم

    كره : ٧٥ گرم

    وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري

    آرد ، پودر شكر ، پودر بادام و كره رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، زرده و وانيل رو اضافه مي كنيم و به ورز دادن ادامه ميديم تا زمانيكه خمير به دست نچسبه ....

    خميرو نازك پهن مي كنيم و با كاترهاي دلخواه قالب مي زنيم ، شيريني رو در فر ١٦٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه مي پزيم ...بعد از پخت از فر خارج مي كنيم و ميذاريم تا خنك بشه.....

    براي كرم وسط شيريني :

    پودر شكر ، وانيل و كره رو هم ميزنيم تا كرم سفيدي به دست بياد ، اين كرم رو بين دو عدد شيريني ميذاريم و فشار ميديم تا لبه هاي شيريني هم به كرم آغشته بشه و بعد در پودر بادام سوخته مي زنيم و روي اونارو با پودر پسته تزيين مي كنيم ....

    دوستان ، من بار اولي بود كه درست كردم .

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شيريني گردويي :

    شيريني بسيار خوشمزه و راحتيه ....

    مغز گردوي خرد شده : ٣٠٠ گرم 

    زرده تخم مرغ : ٦ عدد 

    پودر قند : ١٥٠ گرم

    وانيل : ١/٢ قاشق چاي خوري

    زرده ها رو هم مي زنيم ، پودر قند و وانيل رو اضافه مي كنيم و حسابي هم مي زنيم تا به رنگ روشن در بياد ، گردوهاي خرد شده رو هم مخلوط مي كنيم ، توي سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و با قاشق چاي خوري از مايه شيريني با فاصله مي ريزيم ....

    در فر ١٥٠ درجه به مدت ١٠ دقيقه....

    من از يك سوم اين مواد استفاده كردم 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شيريني گردويي با شكلات صبحانه ( نوتلا) 

    مواد لازم :

    كره نرم : ١٠٠ گرم

    شكر قهوه اي : ١/٢ پيمانه

    تخم مرغ : ٢ عدد ( زرده و سفيده جدا )

    وانيل : كمي

    آرد : ٢ پيمانه

    گردوي خرد شده : حدود ٢ پيمانه 

    نوتلا : ١/٢ پيمانه

    ابتدا با همزن ، كره و شكرو مخلوط مي كنيم ، سپس زرده ها و وانيل رو اضافه مي كنيم و به هم زدن ادامه ميديم ، در انتها آردرو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم .....

    از خميرآماده شده ، گلوله هايي به اندازه گردو بر مي داريم و گرد مي كنيم ، سفيده هارو با چنگال كمي هم مي زنيم و خميرهاي گلوله شده رو اول توي سفيده و بعد هم توي گردوي خرد شده مي غلتونيم ، با انگشت شست ،شيريني هارو گود مي كنيم و روي كاغذ روغني مي چينيم ...در فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه مي پزيم ، بعد ار كمي خنك شدن ، توي گودي شيريني رو با نوتلا پر مي كنيم 

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی نون چرخی قزوین مخصوص عید

    مواد لازم:

    ارد برنج واله.....375گرم

    ارد سفید.......375گرم

    روغن جامد 375گرم...بیشتر روغن صاف قنادی یکمی جامد...من صد گرم جامد لادن طلایی ریختم بقیه رو لادن پنجاه

    پودر قند 190گرم

    ماست...1/2پیمانه

    جوش شیرین 1ق چ

    زرده تخم مرغ 3عدد

    هل 1ق س

    گلاب 2ق س

    پودر پسته برای تزیین

    طرز تهیه :

    اول روغن صاف و جامد را قاطی میکنیم و یکدور با همزن میزنیم تا باز شود.روغن +پودر قندر را حداقل ده دقیقه بزنید هرچه بیشتر بزنید شیرینی پوک تر و بهتر میشود.ماست و جوش شیرین را مخلوط و کنار بگذارید.

    بعد زرده ها رااضافه کرده و چهار دقیقه بزنید.بعد پودر هل و گلاب را اضافه میکنیم و میزنیم.بعد ماست را اضافه میکنیم و فقط یکدقیقه میزنیم و همزن را کنار میگذاریم.ارد برنج و ارد سفید را که چند بار الک کردیم مخلوط میکنیم و یکباره اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم اصلا نباید ورز دهیم.بمدت دوازده ساعت خمیر را در یخچال استراحت میدهیم.و بعد در چرخ گوشت میریزین و با فشار قالب میزنیم..ودر سینی میگذاریم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و در سینی فر (چرب شدن یا کاغذروغنی نمیخواد) و شیار وسط را با پودر پسته پر میکنیم.در فر 180بمدت پانزده دقیقه میپزیم. تا زمانیکه دور شیرینی ها برشته شود.بهتر است در تابه های باقلوا که ارتفاع دارد بپزیم.نکته اینکه کنار فر بمونید چون ممکنه خیلی زودار بپزه..من با اختلاف یکی دو دقیقه سینی هام تفاوت زمان داشتند.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی_نارگیلی_برفی

    شیرینی مخصوص عید نوروز

    موادلازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه (نیمی از کره نرم شده استفاده شود در صورت تمایل)

    پودر شکر 1 پیمانه

    وانیل 1 ق چ

    آرد حدود سه و یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر 2 ق چ

    مواد میانی

    مارمالاد زردآلو دو و یک دوم پیمانه

    پودر نارگیل به میزان لازم

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم. در کاسه ای تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل را مخلوط کرده تا یک دست شود سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که یکدست و نرم شود و بتوان به آن شکل داد. اگر احساس می کنید که خمیر هنوز چسبناک است به آن کمی آرد اضافه کنید. از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و در دست گرد می کنیم و با فاصله از هم داخل سینی می گذاریم و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر می گذاریم و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا خنک شوند.

    مارمالاد و عرق بهارنارنج را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود سپس از روی حرارت برداشته و کف شیرینی ها را در آن زده و دو تا دو تا به هم می چسبانیم و بعد در پودر نارگیل می غلطانیم.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #شیرینی_مربایی مخصوص روز

    روش تهیه این شیرینی های مربایی بسیار ساده برای پذیرایی نوروزی بسیار شیک خواهد بود.

    مواد لازم : 

    کره : (نرم شده) 1 لیوان ( 230 گرم )

    شکر : 2 سوم لیوان ( 230گرم )

    وانیل : 2 قاشق چایخوری

    گلاب : 1 قاشق چایخوری

    آرد : 2 لیوان+2 قاشق غذاخوری ( 264 گرم )

    مربا : نصف لیوان

     

    مواد رویه :

    شکر : 120 گرم

    خامه : 1 قاشق غذاخوری

    وانیل شکری : 1 قاشق چایخوری

    روش تهیه :

    ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن 1دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه.سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد 3تا4دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید.گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

    آرد رو 3بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید.آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل 4ساعت بذارید توی یخچال بمونه.

    فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

    خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال

    حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید

    خمیرها رو داخل فر به مدت 15دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

    حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    شیرینی بدون فر مخصوص نوروز

    مواد پنکیک رو آماده کنید.

    قالبهای شیرینی رو چرب کنید ودرون تابه نچسب بذارید و کمی تابه رو چرب کنید.

    وقتی که قالبها داغ داغ شد با قاشق از مواد پنکیک داخل قالبهارو پر میکنیم تا آروم آروم بپزه و روش حباب بزنه.

    بعد قالب رو برعکس میکنیم تا طرف دیگه هم بپ

    وقتی دوطرفش پخت قالب رو تکون بدید تا شیرینی ازش خارج بشه.

    ودر آخر شیرینیها رو با سس شکلات و ترافل یا هرچیز دیگه ای که دوست دارید تزیین کنید.

    _________

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ساق عروس

    ويژه نوروز

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    ماست خامه ای 100 گرم

    روغن آب شده 100 گرم

    آرد200 گرم

    طرز تهيه:

    زرده تخم مرغ و روغن و ماست خامه ای را مخلوط کرده آرد را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در یک کیسه نایلون به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را به صورت لواش نازک باز کرده و دور نی مخصوص پیچیده به طوری که دو سر آن روی هم قرار گیردخمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس به اندازه یک بند انگشت خمیرها را روی نی برش دهید که دور تا دور آن برش بخورد روغن فراوان را داغ کرده نی ها را داخل روغن انداخته تا خمیر دور آن سرخ شود و از نی جدا شود. خمیر را زیر و رو کنید تا کاملا طلایی شود سپس در صافی ریخته تا روغن اضافی آن کشیده شود. از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و یا پودر پسته برای پر کردن داخل آنها استفاده کنید. و روی ساق عروس ها را پودر قند پاشیده و یا در صورت تمایل دو سر آن را با شربت چسبنده کنید و داخل پودر پسته بزنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان